Forum Logo




Aslan Burcu Kadınını 5 Adımda Mutlu Et


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 26 Mart 2023, 12:21   #1
Çevrimiçi
Diamond Üye
Aslan Burcu Kadınını 5 Adımda Mutlu Et




Aslan Burcu Kadınını 5 Adımda Mutlu Et
Www.TrendForum.Net

Aslan Burcu Kadınını 5 Adımda Mutlu Et!

Varlığı ışıltılı, duruşu gösterişli, aurası yaldızlı Aslan, mutlu edilmek için gelmiş dünyaya! Büyüsüne kapılıp pervane olmayan, ardından yürüyüp biat etmeyen zor bulunur! Hal böyleyken, mutlulukların en yücelerini tatmış, kapısı mutluluk sürprizleriyle dolmuş taşmış, çıtası Kaf Dağ’ında Aslan nasıl mutlu olur?
Alakaya Boğ!

Saatlerce övgü sağanağında kalsa şemsiye açmaz, ilgi budalası olmaz ama ilgiye de doymaz! Her adımında pamuklardan basamağı, her kahkahasında zeki şakası, her anının vazgeçilmezi olup, arı gibi Aslan kadınının yararını gözet, mutlu etmek için kendini parala! Enlerin kraliçesine, her konuda nasıl da en iyisi olduğunu usanmadan hatırlat, sıkılır sanma! Uyumadan hemen önce, henüz uyandığında hep yanında hep tetikte ol!
Özel Hissettir!

Sıradan sohbetler, bilindik flörtler, klişe ilişkiler tabi ki yetmez, Aslan sahibi olduğu alternatifi bol insan ormanlarında aza kanaat etmez! Mümkün olan en yeni taktikler, imkansıza en yakın deneyimler, ona özel hazırlanmış kapılardan sığmayan gösterişli hediyelerle, gönlünün kıyılarına yanaşmana belki müsaade eder. Tüm gözler üzerinde olan, nazarlardan çatlamasına ramak kalan jestlerinde mutlu et! Aslan’ın mutluluğu da pek bir gösterişli olur!
Lüks Yaşat!

Aslan kadınının metrelerce öteden fark edilmesi boşuna değildir! Arabanın en gösterişlisi, saçın makyajın en havalısı, kıyafetin en cafcaflısı sayesinde en kaliteli duruşunu takınır, gören gözlere imzasını bırakır! Malum bu kadın lüksü sever de etkilenir de! Henüz almadıysa da göz koyduğu o harika saati aniden ellerinde görmeye bayılır! Sürprizin böylesini sever! Eğlenmeye en kral mekânın locasına, yemeğe saraylara götür, kaliteye, lükse doyur, seyret mutluluğu!
Kendi Kaliteni Artır!

Kendi alımına çalım katan, mücevherleriyle göz alan, kalitesiyle hafızalara kazınan Aslan, bulutlu havalarda güneş huzmesi değil, güneşler içinde en göz alıcısı olmak ister! Enlerin bekçisi Aslan’ın yanına yaraşır gösterişte olman, tüm varlığına artı değer katman gerekir! Onu aşağı çekecek, Aslan’lığına gölge düşürecek herhangi birini etki alanına yaklaştırmaz! Ama gücüne güç katar, gösterişini artırır, kaliteni gösterirsen; takar koluna, keyfine diyecek olmaz!
İtaat Et!

Aslan; kavgadan, gürültüden, itişmeli gönül ilişkilerinden hoşlanmaz, kıskanılıp kısıtlamaları hiç çekmez, fazla sahiplenilip evinin kadını geyiklerine boyun eğmez! Gel gelelim kendisine itaate, eğilen boyunlara, diz çöküp uzanan ellere bayılır! Her şey onun istediği gibi olmalı! İnatlaşmalar Aslan’ın kraliyet kapısında bırakılmalı, gönül tahtı Aslan’ın isteklerine tabi olanlarla dolmalı! En özeli olup, dizinin dibine oturmalı, rüzgarının tadını çıkarmalısın!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
adımda, aslan, burcu, kadınını, mutlu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aslan Burcu Yükseleni Asi Ruh Aslan 0 26 Mart 2023 11:09
Yengeç Burcu Kadınını 5 Adımda Mutlu Et Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 19:18
İkizler Burcu Kadınını 5 Adımda Mutlu Et Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 15:52
Aslan Burcu Olmak Asi Ruh Trend Sözlük 0 07 Mart 2023 13:15
Aslan Burcu Kadını Aslan Burcu Erkeği Uyumu mamihlapinatapai Aslan 0 06 Mayıs 2022 10:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net