Forum Logo




Yengeç Burcu Kadınını 5 Adımda Mutlu Et


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Mart 2023, 19:18   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yengeç Burcu Kadınını 5 Adımda Mutlu Et




Yengeç Burcu Kadınını 5 Adımda Mutlu Et
Www.TrendForum.Net



Duyguları baş ucunda, ailesi dizinin dibinde, sevdiği gönlünün en kıymetli köşesinde, kocaman bir güven çarkının tam ortasında yaşayan Yengeç, şefkatle ısınır, sevgiyle beslenir. Beklentileri kendince deniz seviyesinde ancak bilmeyene Everest tepesinde duran Yengeç, hassasiyetlerini bilene bahar bahçesi, bilmeyene matem havasıdır. Peki bir Yengeç kadınını mutlu etmek nasıl mümkün olur?

Şefkatinle Sar!
Sevmek sevilmek, ait olmak, bir ömür tekbir aşkın peşinde sevgiye doymak için dünyaya gelmiş, duygularından gayrısına itimat etmeyen Yengeç, her rüzgârda üşür, yağmurda ıslanır! Hayatında battaniyeler, şemsiyeler yerine kocaman yürekler, kuşatıcı kollar olsun ister. Üzüntülerini antidepresanla değil, sevdiğinin şefkatiyle onarmak, yaralarına bandajlar yerine şefkatle sarmayı yeğler. Tökezlediği yerlerde tutmaya hazır, duyguları karıştığında toplamaya hazır ol, mutlu et Yengeç’i.

Gelecek Planları Kur!
Gündelik aşklardan, belirsiz ilişkilerden mutsuzluk çıkaran Yengeç, yaz aşkından aile babası çıkarır! Uçuş uçuş gönül ilişkilerine set çeker, eğlenilecek erkeği gözünden tanır! O sevdiğiyle sohbetlerini hayalleriyle taçlandırmayı, parmağına nişan yüzüğünün uzaktan görünenini takmayı, ailesinden derhal onay almayı ister. Duvarların renginden, bahçenin peyzajına, çocuğununun isminden, gideceği yaz okuluna her şeyi konuşmak ister. Doğmamış çocuğunuza almayı düşündüğün oyuncak arabanın hayaliyle, bir ömür mutlu yaşar!

Güvende Hissettir!
Yengeç sever, besler, büyütür! Ailesinin tüm ihtiyaçlarını sonsuza dek karşılamak için bugünden istifini yapar, planını kurar! Sevdiğinin gözüne toz kaçmasın, ayağına taş değmesin diye kendini feda eder! Hal böyleyken, Yengeç herkesi tek tek düşünüp, didinirken, kendini güvende hissetmek için ömür boyu yetecek maddi manevi stokları bugünden hazır olsun ister.

Ailesine Yakın Ol!
Yengeç doksan yaşına da gelse köklerinden beslenir, küçücük bir çocuk dahi olsa köklerini besler! Ailesi kutsalı, sevdiği can yoldaşıdır. Doğumuyla gelen canı ailesi ile yaşamda seçtiği biricik sevgilisi, kuzu sarması olmalı, müstakbel eşi en az Yengeç kadar ailesine itibar etmeli ve kendini sevdirmeli. Artık tüm mangal partilerinde başı çeker, elinde kucak kucak papatyalarla mı gidersin, bile isteye tavlada kayınpederine yenilip gönlünü hoş mu edersin, kendin bilirsin!

Her Koşulda Yanında Ol!
Kırılgan olmasıyla bolca sarılmak, sarmalanmak ihtiyacı duyar. Kimi zaman yersiz bulabileceğin üzüntülerinin alt metinleri nice öykülerle doludur. Yüzeysel bakıp gönlünü kırma, fazla büyütüp durumu içinden çıkılmaz hale getirme. Çoğu zaman sakince yanında ol, duygularını küçümsemeden teselli et, ne olursa olsun elini bırakmayacağını iyice kanıksat. Mutlu et!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
adımda, burcu, kadınını, mutlu, yengeç


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yengeç Burcu Kadını Asi Ruh Yengeç 9 20 Nisan 2023 09:59
Yengeç Burcu Yükseleni Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 18:36
İkizler Burcu Kadınını 5 Adımda Mutlu Et Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 15:52
Yengeç Burcu Olmak Asi Ruh Trend Sözlük 2 07 Mart 2023 13:20
Yengeç Burcu Özellikleri mamihlapinatapai Yengeç 1 06 Mayıs 2022 11:06




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net