Forum Logo




Eski TV Programları Geri Dönse, Hangi Burç Neyi İzler?

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Mart 2023, 11:55   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Eski TV Programları Geri Dönse, Hangi Burç Neyi İzler?




Eski TV Programları Geri Dönse, Hangi Burç Neyi İzler?
Www.TrendForum.Net

Hayat günümüz dizi müptelalarına güzel. İstediğimiz zaman istediğimiz diziyi açmak artık sadece saniyelerimizi alıyor. İzlemek istediğimiz bölüme ulaşmak da öyle. Çok değil, 20 yıl öncesine kadar her şey bu kadar kolay değildi. Sevdiğin programları izleyebilmek için tam gününde ve saatinde televizyonun karşısına geçmeli ve dizini pür dikkat izleyebilmek için yayın saatine dek tüm işlerini halletmeliydin. Çünkü sadece şanslıysan kaçırdığın bölümün tekrarına denk gelebilirdin. Böylesine yoğun bir tutkuyla bağlandığımız dizi ve programlardan birine yayın hayatına dönme şansı verilse aklına ilk hangisi gelirdi? Burcun senin için en iyi olanı biliyor belli ki.

Koç

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sunumuyla ekranlara gelen Şahane Pazar için büyük küçük demeden herkes hafta sonunu iple çekerdi. Birbirinden heyecanlı yarışmaların yanı sıra eğlenceli skeçlerin de yer aldığı programda adrenalin de kahkahalar da eksik olmazdı. Bir başka deyişle Koçların çocuksu ve mücadeleci yanlarını besleyecek hemen her şey programda vardı. Koçlar için pek tadı kalmayan Pazarların eski neşesine dönmesi Şahane Pazar’la mümkün olabilir.

Boğa

“Rejim diyet hak getire, yazık bu bedene, şişmanlık sultanlıktır, işim olmaz baskülle” şeklinde keyifli bir jeneriğe sahip olan Baskül Ailesi, dönemin tebessüm ettiren aile komedilerinden biriydi. Kısa denilebilecek bir süre yayında kalsa da uzun yıllar akıllarda yer eden dizi, Boğalar için hem kendilerinden bir şeyler bulabilecekleri hem de aradıkları samimiyeti verebilecek türde bir diziydi. O dönem yeterince değer görmemiş Baskül Ailesi, Boğalara göre ekrana dönmesi gereken ilk dizi.

İkizler

Yayın hayatına futbol ve magazin programı olarak başlayan ve kısa sürede Türkiye’nin fenomen magazin programına dönüşen Televole, günümüz magazin programlarının atası desek yeridir. Televole öyle çok unutulmaz olaya sahne oldu ki; programda futbolcular ve mankenler arasında çöpçatanlık da edildi, ünlü çiftlerin asıl ayrılık haberleri de ilk orada servis edildi. Eğlenceli magazin programlarına düşkünlüğüyle bilinen İkizlerin gözlerini alamadan izlediği program, sanıyoruz bugün ekrana dönse yine ilk onlar televizyonun karşısına geçerdi.

Yengeç

1990’lu yıllara damgasını vuran Yasemin’in Penceresi, ağırladığı ünlü konukları ve onların geçmiş yaşamlarına yaptığı duygusal yolculuklar ile gözyaşlarının sel olup aktığı programlardan biriydi. Yıldızların hiç bilinmeyen hayatlarına ayna tutulduğu ve arkalarında bıraktıkları acıların gün yüzüne çıkarıldığı programın en büyük izleyici kitlesi Yengeçlerdi tabii. O güne kadar burnu havada olarak bilinen ünlülerle izleyicilerin kolayca empati kurabildiği ve dertlerine ortak olduğu programın yeniden ekranlara dönmesi en çok Yengeçleri memnun edebilir.

Aslan

Günümüzde siyaset, derin devlet ya da mafya temalı dizileri ekranlarda çokça görsek de Deli Yürek, o dönem için türünün ilk örneğiydi. Yusuf Miroğlu’nun koyduğu yasalarla birlikte derin devlet ve mafya ilişkilerine kafa tuttuğu dizi, 90’lı yıllarda milyonları ekran başına kitlerdi. Bir başına dünyayı karşısına alacak kadar yürekli ve etkileyici karizmasıyla Aslanlar da uzun zaman dizinin yörüngesindeydi. Yeniden başlasa en büyük izleyici kitlesi yine Aslanlar olabilirdi.

Başak

Türk televizyonlarının en uzun soluklu programlarının başında gelen Olacak O Kadar, eleştirellik ve komedi türü arasında ince çizgiyi tutturan ender programlardan biriydi. Siyasal ve toplumsal sorunların mizahi öğelerle harmanlandığı program tahmin ediyoruz ki en çok Başakların hoşuna giderdi. Usta kadrosu ve hiciv dolu skeçleriyle geri dönüş haberi, uzun zamandır televizyonda izleyecek bir şey bulamayan Başaklar bir hayli sevindirebilir.

Terazi

Final bölümünün üzerinden yıllar geçse de hâlâ özlemle anılan 7 Numara, içtenliği ve samimiyeti ile kalplerde taht kuran dizilerden biriydi. 7 numaralı binada farklı kültürlerden okumaya gelen gençler ve ev sahipleri arasındaki ilişkilerin anlatıldığı dizi neredeyse Terazilerin hayalini kurdukları arkadaş ortamının bir örneğiydi. Unutulmaz kadrosuyla dizinin ekranlara dönüş ihtimali dahi Terazilere sevinçten halay çektirebilir.

Akrep

Türk televizyonlarının görüp görebileceği en fettan karakterlerden biri olan Yasemin’in baş rolde olduğu Kara Melek, ihtiras ve entrika dolu senaryosuyla bir nesli televizyon karşısında mum etti.** Aksiyonun da dramın da eksik olmadığı dizi, tuttuğunu koparan ve hedefi için kimselerin gözünün yaşına bakmayan Akrepler için adeta bir fenomendi. Yerine gelen hiçbir dizi de o keyfi tekrar veremedi. Onları yeniden televizyon karşısına geçirmek için sadece Kara Melek geri dönmeli.

Yay

Orijinal senaryosuyla adını televizyon tarihinin unutulmazları arasına yazdıran Ruhsar, bugün dahi özlemle anılan dizilerden biri. Ölümün bile ayıramadığı Mazhar ve Ruhsar arasındaki aşkın yağmurla iki dünya arasında gidip gelen bir aşka evirildiği dizide en çok Yaylar eğlenirdi. Sayısız absürtlük, komik karakterler ve fantastik ögelerle bezeli dizinin yerine çokça kez farklı uyarlamalar denendiyse de hiçbiri Yayları ilki kadar tatmin etmedi. Gerçek Ruhsar ekibi ile dizi yeniden dönse ne de güzel izlenirdi şimdi.

Oğlak

Uzun yıllar yayınlanan ve döneminin en popüler yarışma programı olan Bir Kelime Bir İşlem karşısında günümüz bilgi yarışmaları çocuk oyuncağı kalırdı. Harflerden mümkün olduğunca kelime üretmek ya da verilen rakamlarla hedef sayıya ulaşmak için işlemler gerçekleştirmek çokları için asıl Survivor’dı. Aile üyeleri ekran karşısında sinir krizi geçirse de muhtemelen kelimeleri anında bulan ve işlemlerin yanıtını saniyeler içerisinde verenler yine Oğlaklardı. Yayın hayatına geri dönse büyük bir keyifle yine onlar ekran başında yerlerini alırdı.

Kova

Kenar mahallenin cam kenarında oturup aklına düşen dünyayı düşünüp duran bir aile kızının öyküsünün anlatıldığı Sıdıka, Türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi dizilerinden biriydi. Mizahi öğelerle süslenen dizide ataerkil aile yapısı da eleştirilirdi, unutulmaz diyaloglarla toplumsal mesajlar da verilirdi. Geleneksel bir ev kızı olmayı reddeden Sıdıka ile kendini en çok Kovalar özdeştirirdi. Dayak yiyeceğini bile bile kendi bildiğinden şaşmayan Sıdıka ekranları yeniden şenlendirse, yine en çok Kovalar sevinirdi.

Balık

Yerli gençlik komedisi dendiğinde ilk akla gelen yapımlardan biri olan Çılgın Bediş, yayınlandığı dönem genç yaşlı demeden herkesin yakın takibindeydi. Liseli bir arkadaş grubunun eğlenceli ilişkilerini anlatan dizinin izlemesi en keyif veren kısmı şüphesiz Bediş’in olur olmaz kurduğu uçarı hayalleriydi. Tıpkı Balıklar gibi! Hatırlaması bile yüzde tebessüm oluşturan dizi geri dönse Balıklar hemen patlamış mısırını eline alır televizyonun karşısına kuruluverirdi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, dönse, eski, geri, hangi, neyi, programları, İzler


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Alttaki üye hangi burç? Rü_ Trend Oyunlar 180 03 Şubat 2024 17:32
Hangi Burç Aşkta Neyi İstemiyor? Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 4 25 Nisan 2023 13:53
Worgen'in eski meşhur avatarlarına geri dönmek istemesi Worgen Trend Sözlük 39 10 Ocak 2023 22:00
Hangi Burç Nelere Huysuzlanır Rima Astroloji ve Burçlar Dünyası 4 23 Ekim 2022 18:46
Hangi Burç Aşkta Neyi İstemiyor? Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 23 Ekim 2022 18:36




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net