Forum Logo




Tükürdüğünü Yalamayan Gururu İçin Yaşayan Burçlar

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Mart 2023, 12:53   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Tükürdüğünü Yalamayan Gururu İçin Yaşayan Burçlar




Tükürdüğünü Yalamayan Gururu İçin Yaşayan Burçlar
Www.TrendForum.Net

Kendine has kişilik özellikleriyle donanan burçlar arasından bazıları gururlu yapılarıyla diğerlerinden ayrılır. “İnsan gururu için yaşamalı” fikrini savunan bu burçlar prensiplerinden asla ödün vermezler. Bu özellik manevi olarak takdir görse de maddi olarak faydadan çok kayıp yaratır onlara. Gel gör ki bu burçlarımızın yaşayacağı maddi kayıplar umurunda bile değildir. Şimdi gelin bu gururlu arkadaşları yakından tanıyalım.

Öfkesi Kısa Sürse de Gururu Elden Bırakmayan Koçlar

Yaşamda en fazla başını ağrıtan konu fevriliği olan Koç burçları, zaman zaman kendini dizginlemek istese de bu pek mümkün olmaz. Sabırsız ve kendini öne atan tavrı irili ufaklı kazalara sebep olabilir. Dolayısıyla bu fevri ve ani parlayan yönü sebebiyle çeşitli tartışmalara girerler. Bu tartışmalar küslükle sonuçlandığından esas hadise bundan sonra başlar. Koçlar karşı tarafla yaşadığı bu takışmalarda zeytin dalı uzatmaya asla yanaşmaz. Hatalı kendisi bile olsa özür dilemeyi onur kırıcı bulur. Eğer onlarla bir küslük durumunuz varsa gelip barışmasını beklemeyin. Özünde iyi niyetli olan bu burçlarla aranızı düzeltmek için ilk adımı siz atın. Onların da zaten öfkeleri uzun sürmediği için öyle büyük bir hadise yaşanmadıysa uzlaşmacı tavrınıza olumlu yanıt verecektir.

Zaman Zaman Kibrine Yenik Düşen Aslanlar

Her ne kadar eğlenceli ve cana yakın bir burç olsa da bir parça kibirli olma gibi olumsuz bir tarafı vardır Aslanların. “Ormanların kralı” diye adlandırılan Aslanlar, gururlarından taviz vermeye yanaşmazlar. Onlar için onur meselesi yapılan bir konuda geri dönüş olmaz. Eleştiriye kapalı yönlerinin özünde gururlarını ayakta tutma güdüsü yatar. Davranış şekillerini iş veya özel hayat ortamına göre değiştirenlerden değildirler. Aşk hayatında da inatçı tutumlarını sürdüren Aslanlar aşık da olsalar birlikteliği kurtaracak hamleyi karşı taraftan beklerler. İlişkide bunu dillendirmeseler bile üstün tarafın kendileri olduğunu düşündükleri için özür dilemesi gereken kişi de karşı taraftır onlara göre. Dolayısıyla kendileri gibi gururlu bir burçla uzun vadeli bir birliktelik yaşamaları pek mümkün değildir. Bir tarafın alttan alarak ilişkiyi dengede tutması gerekir. Onlarla gerçekten sağlam ve uzun süreli bir aşk istiyorsanız gururlu yapılarını göz önünde tutup ona göre davranmanız gerekmektedir.

Alttan Almakta Zorlanan Kovalar

Muhalif ve özgürlükçü kimliğiyle tanıdığımız Kovaların tabiri caizse kimseye eyvallahları yoktur. Hoşnut olmadıkları durumlarda sessiz kalıp sorunları görmezden gelmek onlara göre değildir. Açık sözlülükleriyle yanlış gördüğü tutumlara tepkilerini dile getirirler. Mutlu ve huzurlu olmadıkları ortamlarda onları tutamazsınız. İşte bu lafını esirgemeyen samimi duruşları özellikle iş yaşamında kendini gösterir. Politik davranış biçimini reddettikleri için yöneticilerle yaşadıkları gerginliklerde alttan almak istemez ve bunu gurur kırıcı bulurlar. İşlerini kaybetme pahasına geri adım atmazlar. İnadım inat tavırlarıyla yıllarca maddi sıkıntı çekeceklerini bilseler bile yine de gururlarını ayaklar altına almazlar. Yakın çevresi onların bu özelliklerini bildikleri için, onlarla onurlarını kırmayacak bir şekilde iletişim kurarlar. Zira Kovalar insancıl, ilkeli ve samimi oldukları için çevrelerindeki insanlar onları kaybetmek istemezler.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burçlar, gururu, tükürdüğünü, yalamayan, yaşayan, İçin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Evlenilecek Burçlar. Eğlenilecek Burçlar Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 16 Mart 2023 13:15
Birbiriyle Uyumsuz Olan Burçlar Ve Uyumlu Olan Burçlar Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 15 Mart 2023 21:10
Tükürdüğünü Yalamayan Boğa Beatrice Boğa 0 25 Şubat 2023 00:59
Dünya Üzerinde Yaşayan En Garip 20 Canlı Beatrice Hayvanlar Alemi 1 12 Kasım 2022 14:22
Amerika da Yaşayan Ahıska Türkleri ve Durumları DeepSilence Trend Ansiklopedi 0 01 Haziran 2022 10:43




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net