Forum Logo




Zıt Burcunuz Hangisi? İşte Sizi Tamamlayan Burcunuz

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Mart 2023, 13:00   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Zıt Burcunuz Hangisi? İşte Sizi Tamamlayan Burcunuz




Zıt Burcunuz Hangisi? İşte Sizi Tamamlayan Burcunuz
Www.TrendForum.Net

Astroloji dünyasında 12 burç vardır. Peki hangi burç diğerinin zıt burcudur? İşte birbirini örnek alması gereken burçlar...
Zıt burcunuzu merak ediyorsanız buyrun haberimize. Peki burcunuza göre hangi burç sizi tamamlayabilir? İşte cevabı...

ZIT BURÇLAR

KOÇ-TERAZİ: Ateş'in en yakıcı, en sinirli, en kızgın, en hararetli, en kavgacı burcu. O zaten en'leri sever. Bir de ben'ler vardır hayatında. 'En iyisi, en güzeli, en akıllısı benim' diyerek meydan okur etrafındakilere. Evet, Koç burcu gücü sever. Meydan okumak onun işidir. Terazi ise naif ve kibar tavırlarıyla göz doldurur.

BOĞA–AKREP: Toprak grubunun sabit yapılı burcu Boğa ile su grubunun sabit yapılı burcu Akrep, karakter bakımından ele alındığında birbirlerinin tam tersi özelliklere sahiptirler. Su grubunun tutarsız ve ne zaman ne yapacağı belli olmayan tavrı, ayakları yere sağlam basan toprak grubunun aklını karıştırsa da bir şekilde denge sağlanır.

İKİZLER–YAY: Merkür'ün değişken yapılı insanı İkizler ile ateş grubunun yerinde duramayan çocuğu Yay'ın birbirlerinden öğrenecek çok fazla şeyi vardır. Zeki İkizler burcu her konuya ilgi gösterir fakat mantığıyla hareket ederek hangisine yoğunlaşması gerektiğini bilir.

YENGEÇ–OĞLAK: Hassas, kırılgan, kuruntulu ve tabiri caizse sulu gözlü Yengeç; sert, ayakları yere sağlam basan, duyguları ikinci plana atan, maddi güvence isteyen Oğlak'la anlaşır. Ağlamayı bilmeyen Oğlak, Yengeç sayesinde duygularını keşfe çıkar, kalbi olduğunu fark eder ve olaylara bakış açısı değişir.

ASLAN–KOVA: Ateş ve Hava anlaşır mı? Eğlenceli, öncü, egosuyla hareket eden Aslan insanı karşısında özgürlüğüne düşkün, uçarı, insanlık adına bir şeyler yapmayı amaç edinen, azıcık da ukala bir Kova'yla karşılaşınca tabii ki de neye uğradığını şaşırır. Kova'nın kendini övmeye ihtiyacı yoktur. Değişim, dönüşüm, insanları harekete geçiren tavırlar onun doğasında vardır.

BAŞAK–BALIK: Birbirlerinin ışığına ihtiyaç duyan burçlardan biri de Başak ve Balık'tır. Gizli duygular, karanlıkta kalan yönler gölge burcumuzla birleşince ortaya çıkar. Balık, Neptün etkisinde olduğu için hayal dünyasında yaşarken, zeka ve hareket gezegeni Merkür tarafından yönetilen Başaklar mantığıyla hareket etmek ister.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 16 Mart 2023, 13:12   #2
Çevrimiçi
Zehirlidir uzak durun
Yanıt: Zıt Burcunuz Hangisi? İşte Sizi Tamamlayan Burcunuz




Aslanlara selam olsun .. Soran olursa kova dersiniz.
__________________
Vazgeçilmez değilim, değilsin, değilsiniz.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcunuz, hangisi, sizi, tamamlayan, İşte, zıt


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Burcunuz? Asi Ruh Trend Anketler 54 26 Ocak 2024 19:00
Bu Hayatta Sizi En Çok Yoran Şey? Freyja. Trend Sorular 23 07 Aralık 2023 05:59
İç sesiniz sizi yanıltır mı? Beatrice Trend Anketler 15 02 Temmuz 2023 18:27
En Korkak Burç Hangisi? Rima Astroloji ve Burçlar Dünyası 5 23 Nisan 2023 21:35
Aşk Renginiz Hangisi? Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 2 21 Kasım 2022 15:10




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net