Forum Logo




İlişkiye Başlamadan Önce Dikkat Edilmesi Gereken 3 Burç!

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Mart 2023, 13:05   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
İlişkiye Başlamadan Önce Dikkat Edilmesi Gereken 3 Burç!




İlişkiye Başlamadan Önce Dikkat Edilmesi Gereken 3 Burç!
Www.TrendForum.Net

Yeni biriyle tanıştın. Önce ufak ufak mesajlar, sonra birbirini tanımaya yönelik çalışmalar. Yani bildiğin flört dönemine girmiş bulunuyorsun. E üstünden birkaç hafta geçti, her şey yolunda görünüyor. Ve beklenen soru çok geçmeden akılda beliriyor: Şimdi biz neyiz? Söyleyelim, flört ve ilişki arasında uzanan o ince çizgidesiniz! Peki iyi düşündün mü? Burcunu, yükselenini öğrendin mi?*Moyra’yı indirip aşk uyumuna baktın mı?*Acaba sevgili adayının burcunun özellikleri neler? İlişkiniz uzun soluklu olur mu? Ne kadar sadık biri? Önemli şeyler bunlar, atlamamak gerek. Ve ilişki konusunda aşağıda ismi geçen 3 burca dikkat etmek, belki de iki kere düşünmek gerek!

Egoist Aslanlar


Düşünsene karşında dediğim dedik, astığım astık biri. Laf dinlemez, ikinciliği asla kabul etmez. Hata kabul etmez, kendisine tek kelime ettirmez. Evde, kafede, isminin geçtiği her yerde onun sözü geçer. Misal ilişkide giren birtakım sorunlar var. Ağzını açamıyor, rahatsız olduğun konuları dile getiremiyorsun. Üzerindeki baskı gün geçtikçe artıyor, sinir katsayın altı basamaklı rakamlara ulaşıyor. Hayatın boyunca Aslan Kral’ın boyunduruğu altında yaşıyor, egosu altında çırpınıp kalıyorsun. Sen bu işi tekrar düşün bence.

Kontrolcü ve Kıskanç Akrepler

Evde misin? Uyudun mu? Bu mesajlara neden cevap verilmiyor? Biraz önce yanımızdan geçen adam neden sana öyle bakıyor? Bu eteklerin boyu günden güne neden kısalıyor? Bak eski sevgilin hala mesaj atıyor! Birlikte olduğun insan kıskançlık krizi geçirirken, hayatından günler, aylar belki de yıllar gidiyor. Takıntılı Akrep sevgilin, beynini uzaktan kumandayla kontrol etmeye çalışıyor, bedenini her geçen gün daha çok ele geçiriyor. Tekrar düşün, hiçbir şey için geç değil!

Bencil Koçlar

Akşam arkadaşlarla buluşuyorum. Yarın annemlere gidiyoruz. Hafta sonu için plan yapma. İlişkinin üzerinden birkaç sene geçtiğinde ise: Her lafa balıklama atlama, üzerine vazife olmayan işlere karışma! Bahsi geçen Koç burcu sonuçta! Düşünmeden davranır, bulunduğu her ortamda kendini öne çıkarır. Karşısında kim var pek takılmaz, söyleyecek bir sözü varsa asla sakınmaz. İlişki konularında ise pek hassas davranmaz! Daha da gençsin, yazık olacak sana! Tek derdimiz bu aslında.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başlamadan, burç, dikkat, edilmesi, gereken, İlişkiye, önce


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İlerleyen yaşlarda kadınların dikkat etmesi gereken 6 kural Beatrice Kadın Sağlığı 0 02 Mart 2023 13:19
Konserve yaparken dikkat edilmesi gereken 5 önemli kural! Beatrice Trend Yemek Tarifleri 0 15 Aralık 2022 18:29
Öğrenme grubunuzu oluştururken dikkat etmeniz gereken 7 nokta DeepSilence Kişisel Gelişim 0 10 Kasım 2022 14:14
İlişkinin İlk 3 Ayında Dikkat Edilmesi Gerekenler Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 1 29 Mayıs 2022 18:47
İnternet Dolandırıcılığına Karşı Dikkat Edilmesi Gereken 10 Şey coolbites Teknoloji Trend Haberleri 3 21 Mayıs 2022 22:01




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net