Forum Logo




Burçlar En Çok Nerede Yemek Yer?

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Fiona

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Mart 2023, 16:04   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Burçlar En Çok Nerede Yemek Yer?




Burçlar En Çok Nerede Yemek Yer?
Www.TrendForum.Net

Kimisinin yemek lafını duyduğu anda gözü döner hemencecik sipariş verir, kimisi de hiç üşenmez, kolları sıvar girer mutfağa, muhteşem bir sofra hazırlar! Burçların en büyük alışkanlıklarına göre en çok nerede yemek yediğini senin için yazdık!

Aceleci Koç

Canlı, hareketli, deli dolu Koç’un enerjisi hep tavan olmalı! Bu yüzden yüksek kalorili yiyeceklere bayılırsın! Evde yapmaya üşenir, sağlığını falan pek düşünmezsin, fast food gördün mü gözün döner. Özellikle soğanlı, baharatlı, acı biberli yemekler için canını bile verebilirsin! O sırada canın ne istiyorsa eve sipariş verir, geldi mi de afiyetle yersin!

Lezzet Şöleni Yaratan Boğa

Yaratıcılığın ve damak zevkin bu kadar gelişmişken dışarıda yemeğe para vermeye ne gerek var? O verdiğin paralarla sen evde enfes yemekler hazırlar, bir de arkadaşlarını hazırladığın muhteşem sofraya davet edersin. Senin için mutfakta olmak, sadece kendine değil arkadaşlarına da özene bezene sofralar hazırlamak senin gibi gurme biri için tam anlamıyla bir ritüel! Üstelik her ne kadar geleneksel bir doğan olsa da mevzu bahis yemek olunca farklı tatlar denemeye de açıksın!

Hemen Yiyeyim De Kaçayımcılardan İkizler

Zodyak’ın biricik iletişim burcu İkizler, bir an önce yemeğini yesin de arkadaşlarıyla buluşsun ister. Sen tam anlamıyla yemek için yaşayanlardan değil de yaşamak için yemek yiyenlerdensin! Karnın doysun, azcık da lezzetli bir şeyler olsun, gerisi hiç önemli değil. Aslında yeniliklere de açıksın, daha önceden hiç denemediğin yemeklerle damat zevkini geliştirebilirsin, ama bunun için bir amacın olması gerekiyor. Mesela çıktığın seyahatlerde farklı tatlar denemeyi seviyorsun, ancak onun haricinde herhangi bir alışveriş merkezine gidip fast food yemeyi tercih ediyorsun!

Anasının Kuzusu Yengeç

Su grubunun narin burçlarından biri olarak yemek demek senin için keyif demek! Ama dışarıda gidip kimin yaptığını bilmediğin yiyecekleri yemektense evde annenin yaptığı fasulyeyi yemeyi tercih edersin! Hem zaten dışarıdaki yemekleri istediğin her zaman yeme fırsatın var, neden anneciğinin evde senin için hazırladığı yemekleri kaçırasın ki? Değil mi ama?

Şık Bir Restoranın Kralı Aslan

Senin ne kadar hayat dolu, enerjik, pozitif ve gösterişli olduğunu bilmeyen yok, e tabii bu özelliklerin tüm dikkatleri üzerine çekmeye yeter de artar bile! Kaliteni ve klaslığını ortaya koyabildiğin restoranlar her zaman favorin olmuştur. En güzel makarnayı hangi restoranda yiyeceğini çok iyi biliyorsun ve acıkınca en güzel İskender’i yemek için Bursa’nın en ünlü restoranına gidecek kadar da delisin!

Sağlık Olmazsa Olmaz Diyen Başak

Sağlık konusunda pimpirikli olan Başak’ın hayatında zararlı alışkanlıklara yer yok! Hayatın boyunca kilona ve sağlığına dikkat ettiğin için hep formda ve fit kalıyorsun, üstelik bunu bozmaya da hiç niyetin yok! Yemek alışkanlıklarını değiştirmekten hoşlanmıyor, sebze yemeklerini sofrandan eksik etmiyorsun. Bu yüzden çoğu zaman sağlıklı yemekleriyle ün yapmış yerlerde ya da vegan restoranlarında karnını doyurmayı tercih ediyorsun!

Rengarenk Tatlılardan Uzak Kalamayan Terazi

Zarafet ve estetiğin ön planda olduğu Terazi için yediği yemeğin lezzeti kadar sunumu da çok önemli! Ama hiçbir şey güzel bir pastaneye girdiğin zaman gözüne çarpan rengarenk tatlılar kadar hoşuna gitmiyor! Onlar kadar özenle hazırlanmış yiyecekler anca seninkiler olabilir. Tabii ki uyum sağlamakta üstüne yok, bu yüzden arkadaşlarınla beraberken nerede yemek yiyeceğinizi dert etmiyorsun, fakat eğer yalnız başınaysan gelsin kaloriler!

Ocakbaşı Keyfi Yapan Akrep

Sınırları zorlamaktan hoşlanıyorsun ve yemek konusunda yoğun ve keskin tatlar arıyorsun. Bu nedenle baharatlı yiyeceklerden favorin! Üstelik metabolizmanın hızlı olduğunu bildiğin için gönül rahatlığıyla dilediğin kadar yemek yiyebiliyorsun. Nerede mi? Tabii ki ocak başında! Üzerine kokusunun sinmesi hiç önemli değil, o anda pişen etler direkt olarak önüne geliyor ve hapur hupur hepsini yiyorsun!

Sokak Lezzetlerini Deneyen Yay

Maceraperest, girişken ve enerjisiyle hemen fark edilen Yay, sağlıklı yaşamayı sever ama sokak lezzetleri de bir o kadar hoşuna gider! İster midye olsun ister seyahate çıktığı zamanlarda yerel lezzetler olsun. Tabii yerel lezzet dediysek şık bir restorana gitmektense, sokakta el arabasında ya da karavanda satılan tatları denemeyi tercih edersin. Ne de olsa onlar en gerçek lezzeti yansıtanlar arasında yer alıyor!

Esnaf Lokantasından Vazgeçmeyen Oğlak

Olgun, sorumluluk sahibi, büyük bir hırsla çalışmayı seven Oğlak’ı yemek konusunda mutlu etmek biraz zor, yalan değil. Geleneksel yapısıyla her şeyin en iyisini, en kalitelisini istersin. Klasikleşmiş olan yiyecekleri de en iyi esnaf lokantasında bulabileceğine inanıyorsun! Bir gün orman kebabı, diğer gün kuru fasulye, bir sonraki gün tava köfte derken her gün kendine farklı çeşit yiyebilecek bir sürü yemek bulursun!

Bar Atıştırmalıklarını Tercih Eden Kova

Yenilikçi ve sıra dışı Kova, bu özelliklerini yediği yemeklere de yansıtır! Evde yemek yemeği sevse de farklı farklı barlara gidip, oranın kendi spesiyali olan atıştırmalıklarını denemeye bayılır! Ne de olsa onları kendi başına evde yapamayacağını düşünüyorsun, çünkü yediğin yemeklerde mutlaka gittiğin her mekânın bir imzası oluyor. Kimi zaman arkadaşlarınla gittiğiniz barda akşam yemeğini yiyorsun, kimi zaman da bireysel takılmak istediğinde tek başına gidiyorsun. Keyif senin!*

Balıksız Bir Hayat Düşünemeyen Balık

Duygusallıklarıyla tanınan ama yaratıcı bir zekaya da sahip olan Balık, deniz ürünleriyle yaşarken nasıl balık restoranına gitmesin ki? Deniz mahsulleri olduğunda günün bir başka güzel oluyor, balığın sana verdiği keyfi hiçbir yiyecek vermiyor. Hele bir de üzerine güzel bir tatlı oldu mu, o zaman değmesinler keyfine!
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 16 Mart 2023, 16:06   #2
Çevrimdışı
Yanıt: Burçlar En Çok Nerede Yemek Yer?




Alıntı:
Anasının Kuzusu Yengeç

Su grubunun narin burçlarından biri olarak yemek demek senin için keyif demek! Ama dışarıda gidip kimin yaptığını bilmediğin yiyecekleri yemektense evde annenin yaptığı fasulyeyi yemeyi tercih edersin! Hem zaten dışarıdaki yemekleri istediğin her zaman yeme fırsatın var, neden anneciğinin evde senin için hazırladığı yemekleri kaçırasın ki? Değil mi ama?

Ana kuzusu değilim ama Anne yemeği vazgeçilmez ya hu.
Asi Ruh bunu beğendi.
__________________



Hepimiz bir bataklıkta yaşıyoruz ama bazılarımız yıldızlara bakıyor.


 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burçlar, çok, nerede, yemek, yer


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Bu yılbaşına nerede gireceksiniz? Beatrice Trend Sorular 10 06 Aralık 2023 23:47
Son bir yemek yemek istesen bu ne olurdu? Beatrice Kafamıza Göre 15 11 Nisan 2023 11:59
Evlenilecek Burçlar. Eğlenilecek Burçlar Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 16 Mart 2023 13:15
Birbiriyle Uyumsuz Olan Burçlar Ve Uyumlu Olan Burçlar Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 15 Mart 2023 21:10
Yemek kartları ile alışveriş kalktı mı? "Yemek kartları marketlerde geçmeyecek" haberlerine dernek başkanından açıklama Zeytin Ekonomi Dünyası 2 15 Aralık 2022 02:35




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net