Forum Logo




Her An Boşanma İhtimali Olan Burçlar

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Mart 2023, 16:12   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Her An Boşanma İhtimali Olan Burçlar




Her An Boşanma İhtimali Olan Burçlar
Www.TrendForum.Net

Sağı solu belli olmayan, anı anına uymayan burçlarsa mevzu bahis; evliliklerinin de bir hayli hareketli olduğunu söylemek yalan olmaz. Tutkulu tartışmalar, dramatik evden çıkıp gidişler, duygusal geri dönüşler derken ne zaman iyi ne zaman kötü olduklarını çözmek pek de belli olmaz. Dolayısıyla evlilikleri de her zaman “Demokles’in Kılıcı” gibi bitme tehdidi altındadır. Üstelik bu ilişkinin ne zaman mahkeme kapısında sonlanacağı ise tam bir muammayken “Yetti artık ben boşanmak istiyorum” sözleri ise hep ortalıkta dolaşır.

Balık

Hayalleriyle gerçeklerin uyuşmadığını ilk anladığı anda kaçıp gitmek isteyecektir Balık burcu. Ancak bu gidiş pek de kolay olmayacaktır. Sonuca ulaşmadan evvel kaçış yolu bulabilmek için “Boşanmak istiyorum” cümlesini defalarca kullanacaktır. Kuvvetle muhtemel de karşı tarafın “Boşanmayalım, ben seni çok seviyorum” demesini bekleyerek bu cümleleri sarf edecektir. Özellikle evliliğiyle arasındaki duygusal bağ gücünü tüm şiddetiyle koruyorsa, kendini kurban rolüne çok uygun görecektir. Ancak diğer taraftan kendi gitmeye korkuyorsa şayet karşı tarafı bezdirme politikası uygulayabilir. Karşısındaki çekip gittiğinde de oturup ağlamak için yeni bahaneleri elinin altında olur.

İkizler

Evliliği borsa gibi bir dalgalı bir sakin ilerleyen İkizler burcu, eşini yaralamak ve üzmek istediğinde hiç düşünmeden “Bence en iyisi ayrılalım, ben gidiyorum” cümlesini kullanır. Ancak gerçekten gitmeye çok da meyilli değildir. Zaten gideceği varsa gidecektir hemen. Üstelik ayrılmak istediğini dile getirdiği kişi gitmeye kalktığında “Gitme, ben seni seviyorum” deme olasılığı da vardır. Dolayısıyla eğer gerçekten bitirmek istediği bir evliliği yoksa İkizler burcunun, bu ilişki çok uzun süre gidip gelme olasılığı ve “Boşanmak istiyorum” laflarının sürekli ortalıkta dolaşması gerçeğiyle baş başadır.

Akrep

Krizden beslenen Akrep Burcu için evliliğin normal seyrindense biraz hareketli olması daha iyidir. Bu yüzden özellikle kırgın ya da mutsuzluğunun sebebi karşısındakini affedememesi ise boşanmak istemek en kolay çıkış yoludur. “Tamam o zaman anlaşamıyorsak ayrılalım, yarın ben avukata gidiyorum” diyebilir. Eğer evliliğin günahı kurtarılamaz büyüklükte değilse, genellikle bu laf havada kalır. Karşı taraf biraz gönlünü alırsa eski mutlu günlere dönüş bileti kesilebilir. Ancak gerçekten kırgın ya da kızgın olup kin tutma raddesine gelmişse evlilik bu işin geri dönüşün pek olmadığını üzülerek söylemek durumundayız.

Bonus: Kova

Güle oynaya evlendiğini varsaydığımız Kova burcu, özgürlüğü biraz darbe almaya başladığında, evlilik sorumluluğu onu yapısal olarak zorlandığında ya da karşısındaki tahammülünden daha fazla konuşuyorsa çantasını alıp gitmeye oldukça meyillidir. Sevgisi ne kadar çok olursa olsun, onun için önemli olan kendini ne kadar var edebildiği bir ilişki sürdürdüğüdür. Dolayısıyla olumsuz koşullar gündeme geldiğinde, karşı taraf problemleri konuşmaya çalışadursun Kova burcunun boşanma protokolünü masanın üstüne koyması an meselesidir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
boşanma, burçlar, olan, İhtimali


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Birbiriyle Uyumsuz Olan Burçlar Ve Uyumlu Olan Burçlar Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 15 Mart 2023 21:10
Araştırmalara göre IQ seviyesi en yüksek olan burçlar Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 7 08 Mart 2023 09:56
Seni seviyorum mesajına ihtiyacı olan burçlar Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 5 06 Aralık 2022 12:39
Boğulduğu denize olan zaafı bitmeyen burçlar Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 11 23 Kasım 2022 19:45
Herkesi güldürüp sürekli kendi bi köşede mutsuz olan burçlar Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 23 Ekim 2022 18:30




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net