Forum Logo




Doğuştan sabırlı 3 burç! Bu kişileri sinirlendirmek imkansız...

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Mayıs 2023, 00:49   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Doğuştan sabırlı 3 burç! Bu kişileri sinirlendirmek imkansız...




Doğuştan sabırlı 3 burç! Bu kişileri sinirlendirmek imkansız...
Www.TrendForum.Net

DOĞUŞTAN SABIRLI 3 BURÇ
Hızlı yaşam tarzı ve şehir hayatı kimi zaman insanları sabırsızlığa ve sinire teşvik edebiliyor. Fakat bazı burç grubundaki insanlar her olumsuzluğu sineye çekebiliyor. İşte o kişilerin burçları; Akrep burcu, Başak burcu ve Oğlak burcu. Bu burç gruplarındaki insanlar adeta doğuştan sabırlı olarak doğmuştur.


Akrep Burcu: Sabırlı olarak bilinen Akrep burçları, sabrının test edilmesinden hiç hoşlanmaz. Özellikle sevdiği kişilere karşı sabırlı olan Akrepler, her zaman sakin olmaya çalışırlar.

İstediklerini hayata geçirebilmek için sürekli olarak çalışan Akrepler, her zaman tek başlarına hareket etmek isterler. Kendilerine koydukları hedefleri başarabilmek için sabırla beklerler. Su grubunda olan Akrepler, istedikleri ortamlara çok kolay adapte olurlar. Bu nedenle hem beklemeyi hem de sabretmeyi oldukça iyi bilirler. Ayrıca yeni gelişmelere çok kolay uyum sağlarlar.

Başak Burcu: Sabır denilince akla ilk olarak Başak insanları geliyor. Soğukkanlı davranmayı benimseyen Başaklar, planları doğrultusunda hareket ediyor.

Başak burcundaki insanlar her zaman kibar bir yapıya sahiptir. İhtiyaç duyan herkese yardım etmeye çalışırlar. Başakların sabırlı oluşu herkes tarafından takdir edilerek karşılanır. Hayatları boyunca asla strese ve paniğe kapılmayan Başaklar, yaşam tarzlarının daha iyi hale gelebilmesi için sürekli olarak çalışırlar.

Oğlak Burcu: Genellikle yönetici olan Oğlak burç grubundaki insanlar, hem çalışkan hem de sabırlı olurlar. Her konuda başarıyı elde etmek isteyen Başaklar, kendilerini geliştirmekten oldukça keyif alırlar.

Oğlak burcundaki insanlar işlerin aceleye getirilmesini hiç sevmez. Hedeflerine emin adımlarla yürümekten hoşlanan Oğlaklar, planları doğrultusunda hareket ederler. Oldukça sabırlı olan bu kişiler, başarıya ulaşmak için beklerler.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, doğuştan, imkansız, kişileri, sabırlı, sinirlendirmek


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Doğuştan geveze 3 burç! Bu kişiler asla susmuyor.. DeepSilence Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 02 Mayıs 2023 09:48
Doğuştan aurası yüksek 3 burç! DeepSilence Astroloji ve Burçlar Dünyası 10 11 Nisan 2023 14:50
Doğuştan Yetenekli Ve Süper Zeka 4 Burç Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 18 Mart 2023 13:23
Sevmediğiniz kişileri İğnelemek İçin En Güzel Kapak Sözler 2023 Beatrice Güzel Sözler 7 03 Aralık 2022 19:14
Maxi Gomez ve Moussa Dembele'de sabırlı bekleyiş KoJiRo Fenerbahçe 0 14 Ağustos 2022 10:40




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net