Forum Logo




9 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Mayıs 2023, 02:31   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
9 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri




9 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Yeni fikirlere açık kişilerdir.Hızlı düşünürler ve kararlarını çabuk verirler. Özgürlüklerinde sınır tanımayan davranışları karşısında, çevrelerinden tepkisel yorumlar alsalar bile, onlar aldırmamayı başarırlar.. Çabuk karar vermeleri erken yaşta evlenmelerine neden olur. Dış görünüşleri neşeli ve pozitiftir.Yakın akraba ilişkilerinde yapıcı ve birleştirici bir özellik taşırlar. Amaçlarından sapmadan çalıştıkları için, her zaman çalışkanlıklarıyla övünebilirler. Gururlu ve sosyal yapıları yüzünden kıskanılırlar. Özel aşk ilişkilerinde sahiplenici ve kavrayıcıdırlar.. Sanatsal konularda alışılmışlığını dışında olmalarından dolayı, rutin yaşayan kişiler tarafından tepki alırlar. Hiçbir şeye aldırmazlar. Duygularını hiç kimseyle paylaşmak istemezler. Toplumsal misyonları olan bu kişilerle anlaşmak ve paylaşmak her zaman kolay değildir.

Bugün Doğan Kadınlar
Onlara yaklaşmak çok zordur. Yaşamlarına herkesi almak istemezler. Seçici ve özenlidirler. Ortak çalışmalara uygun bir yapı sergiler, engeller karşısında pes etmekten hoşlanmazlar.Yapıcı ve vizyonları güçlü insanlardır. Deneyimlerine güvendikleri için, kulaktan dolma bilgilerle hareket etmekten hoşlanmazlar.

Bugün Doğan Erkekler
Hayatı kendi biçimlerinde yaşarlar. Yolculuklarda karşılaşacağı fırsatların yaşamlarındaki değerleri çok büyüktür. Araştırmacı ve yaratıcı yönleri sayesinde bir çok konunun özünü anında yakalarlar. Sadakat konusunda, duygusal sapmaları olabilir.

Bugün Doğan Çocuklar
Ailelerine bağlı çocuklardır. Daha küçük yaşlarda sanata eğilimleri ile göze çarpar.Renkli giysilerden hoşlanırlar. Bebeklikleri oldukça yaramaz geçer.Kendilerine özgün bir yapıları vardır. Liderlik özellikleri taşırlar. El becerileri güçlüdür.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, doğanların, günü, kasım, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
7 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 02:28
6 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 02:26
5 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 02:25
4 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 02:24
3 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 02:22




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net