Forum Logo




30 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Mayıs 2023, 06:23   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
30 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri




30 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Çevrelerinin güzel ve huzurlu olması için, kendilerini adayan insanlardır. Zeki ve sevecen insanlardır. Sanata tiyatroya ve edebiyata özel ilgi duyarlar. Gelişmiş bir yazı kabiliyetleri vardır. Duygu ve düşüncelerini çok güzel ifade ederler.Sahiplenme duyguları çok gelişmiştir.Parayı lüksü ve rahatlarını çok severler. Sorumluluk duyguları çok gelişmiş olduğu için, çevrelerinin güvenlerini kazanmışlardır.. Ev ve bahçe işlerinde huzur bulurlar. Duygu ve mantık dengeleri birbirine paraleldir. Yaşamlarını kaliteli şekilde devam ettirme çabası içindeler ve her zaman paraya önem verirler. Çünkü pek çok işini parayla çözümleyeceklerine inanırlar. Yaşamda öğrenme istekleri; sınırlarını geniş tutmalarına neden olur. Araştırmayı ve keşfetmeyi severler. Sempatik ve elinden her tülü iş gelen bir yapıya sahiptirler.Olağanüstü taklit etme kabiliyetleri

Bugün Doğan Kadınlar
Duygularını paylaşmaktan hoşlanırlar. Kendilerine ihtiyaç duyulması halinde tüm iyi niyetle karşılık verirler. Güzel alımlı ve ayartıcıdır. Karşı cinsi kendi yöntemleriyle büyülemesini bilir. Konuşma sanatını en iyi kullanan bir dişidir. İri ve anlamlı gözleri vardır. Yüz hatları son derece fotojeniktir.

Bugün Doğan Erkekler
Sürekli arayış içindedirler. Hareketli canlı neşeli ve sorgulayıcıdırlar. Egzotik ve çekici bir havaları vardır. Bağımsızlığına düşkün oldukları için,çevrelerinde elde edilmesi zor bir kişilik sergilerler. Yeniliklerden hoşlanırlar. Aşka aşık kişilerdir.Konuşmaları ilginç ve oyalayıcıdır. Kıskanılmaktan hoşlanmazlar.

Bugün Doğan Çocuklar
Duygularını paylaşmaktan hoşlanırlar. Kendilerine ihtiyaç duyulması halinde tüm iyi niyetle karşılık verirler. Güzel alımlı ve ayartıcıdır. Karşı cinsi kendi yöntemleriyle büyülemesini bilir. Konuşma sanatını en iyi kullanan bir dişidir. İri ve anlamlı gözleri vardır. Yüz hatları son derece fotojeniktir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aralık, burç, doğanların, günü, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
22 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 06:09
18 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 05:50
11 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 05:39
2 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 05:13
1 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 03:31




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net