Forum Logo




Çin Burcuna Göre Köpek Burcu Özelikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mayıs 2023, 23:48   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Çin Burcuna Göre Köpek Burcu Özelikleri




Çin Burcuna Göre Köpek Burcu Özelikleri
Www.TrendForum.Net

KÖPEK YILINDA DOĞANLAR ; 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042, 2054

Köpek burcunda doğanlar dürüst, sessiz, akıllı, cömert, inatçı, güvenilir ve sevdikleri kişilere sadıktırlar. İyi bir dinleyicidir. Bazen aşırı meraklı olmaları çevrelerini rahatsız edebilir. İnsanların hatalarını bulup düzeltmekten hoşlanırlar. Bu yüzden iş hayatlarında baskın bir karakter olarak çevresinin çekindiği bir kişi haline gelirler.

Çalışkandırlar ve adaptasyon sorunları yoktur, ayrıca insanlar tarafından da kolay benimsenirler.

Ailesinin ve sevdiklerinin hayatı ve iyiliği söz konusu olunca çok koruyucudurlar. Çok üzerlerine gidilirse, ani tepkiler verebilirler. Ama kin tutmazlar, çabuk unutur ve affederler.

Koruyucudurlar. Sevdiklerinin tehlikede olduğunu hissettiklerinde kurt kesilirler. Üzerlerine fazla gitmek iyi fikir değildir. Zira kendilerinin bile şaşıracağı ani tepkiler verebilirler. Ancak sonrasında bu tepkilerine pişman olurlar. Uzun süre sinirli kalamazlar. Yapılan hataları çabucak unutup affederler.

Köpek burcu kadınları iş yaşamlarını her şeyi önünde tutarlar. Bu yüzden özel yaşamlarını ihmal etme eğilimindedirler. Normalde yumuşak tavırları vardır. Fakat keskin dilleri nedeniyle anlaşmazlıklar çıkarabilir. Sorumluluklarının farkında olan köpek burcu kadını, duygusal vazifelerini de yerine getirmekten geri kalmaz. Eşine ve çocuklarına karşı oldukça disiplinli bir davranış şekli vardır.

Köpek erkekleri kolay kolay tatmin olamayan, şüpheci yapıda insanlardır. Endişeli yapısını karşısındaki insana yansıtmakta da tereddüt etmez. İş yaşamında geri planda kalmayı tercih eder. Dürüst ve ciddi olan köpek erkeği iş arkadaşlarıyla anlaşmazlıklar yaşamaya eğilimlidir.

UYUMLU VE UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR : Kaplanlar ve Atlar en iyi anlaştıkları burçlardır. Ejderhalarla anlaşmaları zordur.

10 Şubat 1910- 29 Ocak 1911(metal)

28 Ocak 1922- 15 Şubat 1923(su)

14 Şubat 1934- 3 Şubat 1935(odun)

2 Şubat 1946- 21 Ocak 1947(ateş)

18 Şubat 1958- 7 Şubat 1959(toprak)

6 Şubat 1970- 26 Ocak 1971(metal)

25 Ocak 1982- 12 Şubat 1983(su)

10 Şubat 1994- 30 Ocak 1995(odun)
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 23 Mayıs 2023, 00:53   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Çin Burcuna Göre Köpek Burcu Özelikleri




Köpek Burcunun Elementlerine Göre Karakter Yapıları ;

Odun Köpeği (1934-1994)


Odun köpeği köpek burcunun en özverili ve cömert olanıdır. Başarısını ve maddi kazancını sevdiği insana adar. Yabancıları sevmez, şüphe duyar. Ancak kendi ailesine ve arkadaşlarına karşı şefkatli ve sevgi doludur. Odun elementi onu diğer köpek burçlarından daha istikrarlı yapar. Dürüst ve saygın bir kişiliktir.

Ateş köpeği (1946-2006)

Ateş köpeği büyüleyici ve çekici bir kişiliktir. Neşeli ve kendinden emin görünür. Çekiciliği onu partilerin vazgeçilmezi yapar. Karşı cins ile ilişkilerinde çok başarılıdır. İdealizm ile birleşen dürüstlüğü ve samimiyeti ateş köpeğinin önemli projeleri başarmasında en önemli etkendir.

Toprak köpeği (1898-1958)

Toprak köpeğinin en temel özelliği güç ve iradedir. İş yaşamında ihtiyatlı ve yapıcı davranır. İlişkilerde ve tartışmalarda her zaman adaletli davranır. Taraf tutmaz. Aşkına sadıktır. İstikrarlı bir sevgilidir.

Metal Köpeği (1910-1970)

Metal köpeği köpek burçları arasında en katı ve eleştirel olanıdır. En küçük kural ihlalini bile kaldıramaz. İdealisttir. Eğer başarılması gereken adil bir hedef varsa istek ve azim ile bu hedefi elde etme yolunda ilerler. Düşmanlarına karşı saldırgan olabilir. Metal elementi köpek burçlarına katılık sağladığı gibi disiplin de sağlar. Sorumluluk hissi en üst düzeydedir.

Su Köpeği (1922-1982)

Su köpeğini düşünce ve içgüdü karakterize eder. Su elementi köpek burçlarına düşmanlarının farklı yönlerini ve düşüncelerini anlamada yardımcı olur. Su köpeği diğer köpek burçlarına göre daha müsamahakardır. Çekici kişiliği sayesinde etrafında bir süre kişi olur. Bu kişiler onun adaletine inanır ve tavsiyelerine kulak verir.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 23 Mayıs 2023, 00:54   #3
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Çin Burcuna Göre Köpek Burcu Özelikleri






Köpekler

İnatçıdırlar, eğer bir konuya yoğunlaştılarsa ya da bir şeye sahip çıktılarsa kendilerini adarlar ve amaçlarından asla vazgeçmezler.

Dürüstlük ve güvenilirlik onlar için çok önemlidir.

Kendileri de hem partnerlerine hem de çevre ile ilişkilerinde dürüst ve güvenilir olurlar.

Bazen aşırı meraklı olmaları çevrelerini rahatsız edebilir.

İnsanların hatalarını bulup düzeltmekten hoşlanırlar.

Bu yüzden iş hayatlarında baskın bir karakter olarak çevresinin çekindiği bir kişi haline gelirler.

Köpek gününde doğan bir kişi sadık, arkadaş canlısı ve zekidir. Adaletsizlikten nefret eder ve ihtiyacı olan herkesin bir şekilde yanında olur ki bu da onu iyiliksever tüm hareketler için doğal bir aday yapar. Eğer köpek fazlaca dürüstse ve etrafı sevdiği insanlarla çevriliyse zevk almadığı ya da takdir etmediği insanlara karşı soğuk ve eleştirel olmaktan çekinmez. Yer yer kısa süreli öfke krizleri yaşayabilir ve böyle durumlarda özellikle de bir adaletsizlik hissettiğinde karşısındakini ısırmaktan tereddüt etmez. Dul kadınların ve yetimlerin savunucu olmaya oldukça isteklidir. Köpek için dürüstlüğün, saygının, adaletin ve çalışkanlığın önemli olduğu kadar tembellik de bir erdem olarak takdir edilir. Oburluk onların en büyük zaafıdır.

Melankoli, kuruntu ve evham Köpeğin kendisini izole etmesine ve kasvetli bir yalnızlığa sığınmasına itecek bir endişe kaynağı olabilir. Köpeklerin, iletişimde aktif bir bakış açısına sahip olma eğilimleri vardır. İnsanlar onlar için ya arkadaş ya da düşmandır. Bu onların hoşgörülü olmayı ya da karşılarındakine daha önce yaşadıkları hoşnutsuzluğu tekrar dile getirmeden zarafetle affetmeyi bilmedikleri anlamına gelmez. Köpek aynı zamanda mümkün olduğunca az uzaklaştığı evini ve çevresini daha iyi korumak için kullandığı geniş bir bakış açısı ve benzersiz bir gözlem kabiliyetiyle donatılmıştır.

Köpekler her zaman yeni yolculuklarda onu takip edecek arkadaşlarını ikna etmek için güven telkin eder. Aşk hayatında Köpek sadık, şehvetli çiftine ve ailesine derinden bağlıdır. Zaman zaman kıskanç ve uzlaşmaz olması kendisi hakkında çözmesi gereken kusurlarından birkaçı olabilir. Köpek, her ne kadar özel hayatı hakkında ketum ve ihtiyatlı davranmayı tercih etse de hayatının diğer alanlarında kendisini ön plana çıkaracak ilgi çekici fırsatlara asla hayır demez.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, burcuna, Çin, göre, köpek, Özelikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Çin Burcuna Göre Maymun Burcu Ve Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 2 22 Mayıs 2023 23:41
Çin Burcuna Göre At Burcu Ve Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 4 22 Mayıs 2023 23:07
Çin Burcuna Göre Yılan Burcu Ve Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 22 Mayıs 2023 21:38
Çin Burcuna Göre Tavşan Burcu Ve Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 5 22 Mayıs 2023 21:32
Çin Burcuna Göre Fare Burcu Ve Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 2 22 Mayıs 2023 20:41




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net