Forum Logo




Başak Burcunun Hayatından Çıkarması Gereken İnsanlar


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Mart 2023, 12:47   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Başak Burcunun Hayatından Çıkarması Gereken İnsanlar




Başak Burcunun Hayatından Çıkarması Gereken İnsanlar
Www.TrendForum.Net

Başak Burcunun Hayatından Çıkarması Gereken İnsanlar!
Başak ne evinin ne de kalbinin kapılarını ardına dek açıp Mevlâna misali ne olursa olsun herkesi içeri buyur eder! Sınırlı sayıdadır kontenjanı; onlar da çeşitli testlere girip, elemelerden geçip bulundukları yerde olmaya hak kazanırlar. Öyle elini kolunu sallayan giremez ama belki kopya çeken, gözden kaçan olmuştur diye biz yine de hayatından çıkarması gereken insanları derledik.
Pasaklı insanlar!

Duşu seyrek, düzeni bozuk, kendi dağınık insanları biliriz evine sokmazsın da olur da bir aralık bulup hayatına dalıverirlerse, geldikleri gibi gönder! Ne moralin bozulsun ne canın sıkılsın, hiç düzeltip, paklamaya kalkma, huylu huyundan kolay vazgeçmez boşuna kendini de yorma. Nasıl göründüğünü önemsemeyen, kokusuna dikkat etmeyen, temizlik yapmanın vakit kaybı olduğunu düşünüp “Ben kendi dağınığımda mutluyum.” diyen kendi mutlu dünyasına dönsün, ışıl ışıl dünyanı da zahmet edip hiç kirletmesin, mis kokulu havanı bozmasın!
Hem beceriksiz hem de sorumsuzlar!

Elin her işe yakışır, senin dünyanda aksaklık nadiren seyredilir. Musluğun tamiri, ampulün patlağı, temizliğin en dip köşesi, mesleki alanda sahip olduğun sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirme kabiliyeti, düzen… ne ararsan sende. Hal böyle olunca ne yapsa eline yüzüne bulaştıran, yarım yamalak çalışan, üstün körü iş yapan, eli de hiçbir şeye yakışmayan, bir de yapsa ne de güzel yapacak ama sorumsuzluktan kılını kıpırdatmayan insanlar kapı dışarı! Zira senin yükün sana yeter, kimsenin ebeveynliğine soyunmaya, herkese yardım elini uzatmaya gerek yok! Bir yandan sinir olacak, öte yandan duramayıp yardım etmeye kalkışacaksın. İyisi mi hiç bulaşıp da başına iş alma, gönder gitsin!
Aşırı egolu insanlar!

Yaptığın her işte toplumun yararını güder ve mükemmeli ararsın. Bu uğurda hata paylarını minimuma indirmek için üstüne düşeni layıkıyla yaptığın yetmezmiş gibi herkesin de sorumluluğunu alırsın. Dikkatinden hiçbir şey kaçmaz! Tüm detayları gözden geçirir, olası aksaklıkları peşinen ortadan kaldırırsın. Şu kamera arkası kahramanı, perde arkası dehası denir ya hep işte o sensin! Emeğin ne demek olduğunu bilen, tüm sorumluluklarını hakkıyla yerine getiren, canını dişine takıp kusursuz için uğraşan sen; tevazu sahibiyken, aşırı egolu, kibirli insanlarla asla anlaşamaz, hayatında barındıramazsın!
Karamsar ve eleştirel insanlar!

Sen bardağın boş tarafını, hikâyenin felaketli sonunu görmeye, kendini olmadık kaygılara sürüklemeye bu denli meraklıyken, yanında paranoya dünyası geniş, ağzının hayrı dar birinin olması, ikizi de karanlığa sürükler. Seni daha da aşağı çeken, yaptığın hiçbir şeyi beğenmeyip, kötücül sonlarla ilgili zihnine kurtlar düşüren, eleştiri oklarıyla seni işinden gücünden eden insanları hayatından koşarak uzaklaştırman şart. Senin karamsarlığın sana yeter de artar. Yanında yörende yer alan aydınlık insanlar daha mükemmeli bulmana kolaylık sağlar.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 28 Mart 2023, 12:53   #2
Çevrimdışı
Platin Üye
Yanıt: Başak Burcunun Hayatından Çıkarması Gereken İnsanlar




 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başak, burcunun, Çıkarması, gereken, hayatından, İnsanlar


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yengeç Burcunun Hayatından Çıkarması Gereken İnsanlar Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 19:24
Koç Burcunun Hayatından Çıkarması Gereken İnsanlar Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 15:42
Başak Burcunun “En İyi” Özellikleri! Astrea Başak 0 14 Mayıs 2022 04:23
Başak Burcunun “En Kötü” Özellikleri! Astrea Başak 0 14 Mayıs 2022 04:22
Balık Burcunun Hayatından Çıkarması Gereken İnsanlar! Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 22:58




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net