Forum Logo




Koç Burcunun Hayatından Çıkarması Gereken İnsanlar


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mart 2023, 15:42   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Koç Burcunun Hayatından Çıkarması Gereken İnsanlar




Koç Burcunun Hayatından Çıkarması Gereken İnsanlar
Www.TrendForum.Net

Koç Burcunun Hayatından Çıkarması Gereken İnsanlar!
İnsanların hayatlarını zorlaştıran, kimi zaman zindan eden, kaçacak delik aratan insanlar vardır! Koç mücadeleci, cesur ve kazanmaya yeminlidir. Zafer yoluna taş koyacak, cesaretini körüklemek yerine söndürecek, enerjisini sömürecek insanları bir bir kapı dışarı etmesi gerekir. Koç burcunun hayatından çıkarması gereken insanları sizin için sıraladık!
Fikri sabitler!

Kararsızlıklar içinde savrulan, ne istediğini bilmeyen ama temelsiz fikrinden de bir milim esnemeyen insanları yeterince yük ettiysen hayatına, vaktidir koy kapının önüne. Zamanla yarıştığın, yenilikleri birbiri ardına sıraladığın, cesur yüreğinle atılımlardan atılım beğendiğin hayatında seni yavaşlatacak, motivasyonunu düşürüp kendi çakılı olduğu kazığa bağlayacak insanların sadece zararı olur sana! Ne kararlılıkla fikirlerinin ardından gidip hareket ederler ne de kanatlanıp uçmana müsaade ederler. Fikri sabit varsa hayatında gelişiminin önüne engel etmemeye dikkat et!
Öfkesi burnunda gezenler!

Enerjin burnunda, sinirin canında gezerken sen, “yürü be kim tutar seni!” ne gerçek bir dost ne de iyiliğin için yanında! Bilakis dost dediğin seni dengelemek için hep idare etmek için bulunur yamacında. Öfkesi çabuk parlayan, olmadık işlere kalkışıp deli divane kavga arayan insanların seni de yükseltmesine izin verme. Daha akılcı, sakin yapılı insanları tut yanında! Enerjini doğru yerlere kanalize etmen, faydana kullanman için olaydan uzak durman, akılcı insanların desteğini alman gerekirken, seni tehlikelere salan insanları barındırma yanında! Senin gözünün karası sana yeter!
Pasif insanlar!

Enerjisi düşük hantal insanlardan, on düşünüp biri tamamlamaya üşenenlerden, hakkını arayamayan pasif insanlardan uzak dur! Öncelikle enerjini emer, suyunu çıkarırlar. Senin hızınla avladığın fırsatların önünde dev bir duvar örer, vaktini beyhude harcamana neden olurlar. Bir de savunmasız insanların kahramanı olmaya soyunur, kendini unutup kendini düşünmeyen insanları onlardan çok gözetmeye koyulur, işinden gücünden, heyecanlı yaşamından olursun! Kimse mücadeleye soyunma, hakkı olanın peşine düşmez, sahnelere sen atılır, sonunda da en kötü olursun! Sen koşar adım yaşarken hayatını, emekleyenler hızını keser, zirvelerden al aşağı olursun!
Saman altından su yürüten sinsiler!

Temiz kalbin, açık sözün, dosdoğru karakterinle nice kötüler sarar etrafını, iyi niyetinden faydalanmak isteyen insanlar güler yüzleriyle gizledikleri fesatlıklarıyla ovuştururlar avuçlarını. Bir kez zedelenirse güvenin, vereceğin tüm şansları kendine saklayıp ardına bakmadan uzaklaşmalısın. Sen yalandan uzak yaşasan da aklına kötülük getirmesen de ne olduğunu anlayana kadar, hayatına kötüyü sokuverir insanlar. Herkesin niyeti ne göğsünde durur ne dilinde! Kimisi amacını saklar en derininde! Kalbinin temizine güvenmeli, dürüstlükle kurduğun hayatına kara çalınmaması için dikkatli olmalısın. Bir de sağdan soldan duyduğuna kulak asmalı, gözünü de dört açmalısın! Benim başıma gelmez diye düşünmemelisin.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcunun, Çıkarması, gereken, hayatından, koç, İnsanlar


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Şekeri tamamen hayatından çıkaran insan Beatrice Trend Sözlük 8 26 Ocak 2024 17:17
mcdonalds'ın Türkiye'yi fakir ülkeler kategorisine sokup patatesli dürüm menüsü çıkarması Beatrice Trend Sözlük 2 22 Şubat 2023 20:32
Son dakika Galatasaray haberi! Erden Timur'dan İtalya'ya Belotti ve Kaan çıkarması KoJiRo Galatasaray 0 14 Ağustos 2022 10:32
Balık Burcunun “En İyi” Özellikleri! Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 23:04
Balık Burcunun Hayatından Çıkarması Gereken İnsanlar! Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 22:58




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net