Forum Logo




Başak Burçlarının Asla Anlaşamadığı 3 Burç!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Mart 2023, 12:51   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Başak Burçlarının Asla Anlaşamadığı 3 Burç!




Başak Burçlarının Asla Anlaşamadığı 3 Burç!
Www.TrendForum.Net

Başak Burçlarının Asla Anlaşamadığı 3 Burç!
Başak burcu insanı alçakgönüllü, detaycı, çalışkan ve bencil olmayan bir karaktere sahiptir. Huzursuz, duygularını ifade edemeyen, utangaç ve iddiasız özellikleri de vardır. Ayrıca aşırı bağlanabilme potansiyeline de sahiptir. Toprak grubu burcu olan Başakların ayakları hep yere sağlam basar. İşte bu özellileri nedeniyle; Başak burçları bazı burçlarla asla anlaşamazlar. Başak burcu insanları; kibirli Aslanları, yüzeysel Terazileri ve açık sözlü Kovaları bir türlü anlayamazlar… Peki, Başaklar bu üç burçla neden mi anlaşamazlar? Cevabı yazımızda!
Başaklar, Kendini Beğenmiş Aslanları Anlamazlar

Başak burcu insanı alçakgönüllüdür, dikkatleri üzerine çekmeyi istemez, çalışkan ve fayda odaklıdır. İşine gücüne bakar, bazı değişimlere öncülük etmek ve başarılı olmak onlar için önemlidir, ama bunu yaparken yaptıklarını başkalarının gözüne sokmazlar. Bu özellikleri nedeniyle, dikkat çekici, sürekli pohpohlanmak isteyen ve tembel yanı da olan Aslan burçlarını bir türlü anlayamaz, çünkü Başaklar için önemli olan çalışmak, verimli ve üretken olmaktır. Ayrıca alçakgönüllü Başaklar, Aslan burçlarının kendini beğenmişliğine katlanamazlar! Utangaç Başak burçlarının lider olmak gibi bir hevesleri de yoktur; ama kibirli, keyfine düşkün ve kontrolü elinde tutmak isteyen Aslanlar lider ruhlu ve otoriterdir. Bu nedenle iki burç birbiriyle çok zıtlaşır.
Detaylarda Kaybolan Başaklar, Yüzeysel Terazilerden Kaçabilirler!

Başak burçları detaycı ve mükemmeliyetçidir. Alçakgönüllüdürler, ama duyguları anlamayan ve duygularını ifade edemeyen yapıları nedeniyle derin ilişkiler kuramayan ve yüzeysel karakterleri olan Terazi burçlarıyla anlaşamazlar. Terazi burcu insanı elalem ne der diye çok düşünür, onaylanmak isteyebilir. İlişkilerinde dengeyi bulmak isteyen teraziler, bu nedenle kendi görüşlerinden vazgeçebilirler. Başak burcu insanı ise takdir edilmeyi pek beklemez, çünkü fayda odaklı ve çalışkan yapısıyla elinden gelenin en iyisini yapar. Bu nedenle, başkalarının dediğini çok önemseyen, taviz veren ve bazen buna göre hareket eden Terazi burçlarını anlayamaz.
Başaklar ve Kovalar Birbirinin Duyguları Anlamakta Zorlanırlar

Başak burçları duygularını ifade edemezler, utangaçtırlar. Kova burçları ise çok açık sözlüdür ve duyguları anlamakta zorlanırlar. Bu iki burç, birbirlerinin duygularını anlayamadıkları için bir türlü anlaşamazlar. Ayrıca, kendini sürekli eleştiren Başak Burcu, eleştiriye çok açık değildir. Bu nedenle, çok açık sözlü Kovalarla ilişkilerinde zorlanacaklardır. Başak burçlarının aşırı bağlanabilen özellikleri de vardır. Kovalar ise bireyseldir, özgür ruhludur ve bağlanmaktan kaçarlar. Bunun yanında kendini sürekli eleştiren ve takıntılı olan Başak burçları, hayatlarında olan kişiler tarafından özgüveninin arttırılmasına ihtiyaç duyabilirler. Bu sebeplerle, Başak burçları Kovalarla bir türlü anlaşamazlar.
Kısacası; Başak burcu insanlarının, kendilerinden uzak karaktere sahip Aslan, Terazi ve Kova burcu insanlarıyla anlaşmaları beklenemez. Alçak gönüllü, çok çalışkan, detaycı ve duyguları anlamakta zorlanan Başaklar, bu üç burçla anlaşamaz!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anlaşamadığı, asla, başak, burç, burçlarının


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aslan Burçlarının Asla Anlaşamadığı 3 Burç! Asi Ruh Aslan 1 26 Mart 2023 14:53
İkizler Burcunun Asla Anlaşamadığı 3 Burç Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 15:43
13 Aralık Başak Burç Yorumları gupse Başak 0 13 Aralık 2022 13:01
Adaletin Simgesi Terazi Burçlarının En Mükemmel Burç Olduğunu Gösteren 11 Özelliği Lareina Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 09 Aralık 2022 13:47
12 Kasım Başak Burç Yorumları Pia Başak 0 12 Kasım 2022 11:58




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net