Forum Logo




Başak Burcunun En İyi Anlaştığı Burçlar


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Mart 2023, 12:50   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Başak Burcunun En İyi Anlaştığı Burçlar




Başak Burcunun En İyi Anlaştığı Burçlar
Www.TrendForum.Net

Başak’ın En İyi Anlaştığı Burçlar!
Başak herkesle anlaştığını zannederken, bolca eleştirdiği, hatalarını bir bir yüzlerine vurduğu insanlar sırra kadem basabilir, Başak’ın içini okuyamayanlar ya da sivri dilinden payına düşeni alanlar yamacından uzaklaşabilir. Ancak sezgileri kuvvetli olan ya da duyguları yerine mantığıyla hareket eden insanlar Başak’la sıkı dostluklar kurabilirler. Peki kimdir bu burçlar?
Oğlak

Oğlak kimsenin sözüne bakıp kendini belirlemez, dış dünyanın onu demoralize edip yolundan alıkoymasına izin vermez! Bu yüzden insan ilişkilerini self motivasyonuna katkı sağladıkları ölçüde zenginleştirir, günübirlik ilişkiler, fazla laubali arkadaşlıklar için zamanını beyhude harcamaz! Başak’ın detayları kuşatan bakış açısı, kusurları hemen tespit eden keskin gözlemciliği ve analitik düşünebilme kabiliyeti, işlerini fazlaca gömülüp körleşmiş Oğlak’ı yapması muhtemel hatalardan alıkoyabilir. Bu ilişki karşılıklı olarak birbirini besler hem Oğlak hem de Başak için başarılarla dolu bir gelecek vadeder!
Boğa

Bilindiği üzere zıt kutuplar birbirini çeker ama aynı olanlar da birbirini takdir eder, onaylar, ortak kolay almakta zorluk çekmez, hayat daha bir kolaylaşır! Birinde keşfetmenin keyfi cezbederken insanı ötekinde uzlaşının rahatlığı vardır. Boğa ile Başak tümüyle ortak fikirleri paylaşmaz ama ikisi de mesafeli, özenli ve düzenli bir yaşamdan yana oy verir! Başak’ın sanattan uzak pür mantık hallerine biraz Boğa estetiği katmak iyi olur! Boğa’nın tembelliğine Başak’ın çalışma motivasyonu eklenince, dünyanın ayakta alkışladığı projeler çıkacaktır. Başak topludur ama Boğa zevklidir, Boğa’nın dokunuşlarıyla Başak’ın yaşamına şıklık gelir.
Yengeç

Başak’ın tüm mikroplardan arındırırken duygularını da silip süpürüp pürü pak yaptığı hayatında salt mantık hüküm sürer! Başak yardıma ihtiyacı olan yakınlarına uzatmak için bir eli havada bekler, bu yönüyle Yengeç’i de derinden etkiler! Zira dışardan merhamet gibi görünen aslında kusurları görmekle doğrudan alakalı olan bu yardım eli, Yengeç’in Başak ile empati kurup onu takdir etmesini sağlar! El ele verip insanlara yardım eder, birbirlerinin evine konuk olabilen sayılı insanlardan olurlar. Yengeç de Başak da kuralcıdır, farklı sebeplerden de olsa mesafelidir. Hayatlarına herkesi kolayca almaz, güvenilir bir arkadaşlık kurarlar! Bazen eleştirinin dozu fazla kaçarsa Yengeç’in kalbi burulur ama o kadarı kadı kızında da olur!
Balık

Balık tek odalı bir evi olsa dahi kendi dağınığında kaybolur, kimliğini kahve içtiği kafenin masasında unutup farkında olmadan cinayete karışır, dikkat etmeden attığı imzalarla iki kuruşluk malına bir anda el konur! Onun için Balık’ın yanında uyanık, gözü açık bir arkadaş olmalı, hayatını düzene sokmalı, sorumluluklarını üstlenmesi için uğraşırken bir yandan yardımı elden bırakmamalı! Kimdir bu profile uyan arkadaş! Tabi ki Başak! Balık Başak ile arkadaşlık yapmaya ihtiyaç duyar !
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anlaştığı, başak, burçlar, burcunun, İyi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aslan Burcunun En İyi Anlaştığı Burçlar! Asi Ruh Aslan 3 26 Mart 2023 15:48
Yengeç Burcunun En İyi Anlaştığı Burçlar! Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 19:45
Koç Burcunun En İyi Anlaştığı Burçlar Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 15:45
Yay Burcunun En İyi Anlaştığı Burçlar! Beatrice Yay 1 19 Mart 2023 14:38
Balık’ın En İyi Anlaştığı Burçlar! Astrea Balık 2 22 Temmuz 2022 10:26




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net