Forum Logo




Koç Burcunun En İyi Anlaştığı Burçlar


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mart 2023, 15:45   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Koç Burcunun En İyi Anlaştığı Burçlar




Koç Burcunun En İyi Anlaştığı Burçlar
Www.TrendForum.Net

Koç’un En İyi Anlaştığı Burçlar!
Koç ile anlaşması kolaydır, biraz kör biraz da sağır olmanız koşuluyla. Çevrenizi insanların burçlarına göre oluşturma şansınız olsa tereddütsüz yanınızda olmasını isteyeceğiniz insanlardan biridir Koç. Tabi her güzelin kusuru olduğu gibi Koç’un da istenmedik özellikleri vardır! Her daim cesaretiyle motive edecek, zor zamanda mücadeleye teşvik edecek biri olması dolayısıyla Koç negatif özelliklerine rağmen, muhakkak edinilmesi gereken bir dosttur. Harekete geçiren, mutlu hissettiren Koç en iyi hangi burçlarla anlaşır?
Koç’la Yay bir olur, dünya yüreği ağzında seyre koyulur!

Yay ile Koç bir araya gelirse, karşılarında dağ olsa duramaz, geçilmez denen engel kalmaz! İki deli bir olunca dünya koca bir keşif diyarına dönüşür, tehlikeli olan her şeyin üstesinden gelmek için mücadeleye koyulan, maceraya atılan, ekstrem heyecanlar peşinde koşan ikili sosyal medyanın en çok takip edilen ikilisi olur! İkisi de çabuk sıkılır, hızlı tüketir! Yay, Koç arkadaşlığı sürekli kendini yenileyip canlı tutacağı için kolay eskimez, maziye gömülmez! Dünya büyük, deneyimleyecek çok şey var, bu dostluğun sonu kolay kolay gelmez! Umarız kol bacak kırmaz, kafa göz dağıtmazlar! Zira korku nedir bilmeyen bu ikili her taşın altından çıkabilir!
İkizler ile Koç ister arkadaş olsun ister sevgili, kimse hızlarına yetişemez!

Koç ile İkizler hem çok iyi arkadaş hem de sevgili olabilirler! Bitmek bilmez heyecanları, çabuk sıkılıp sıkça uğraş yenileyişleri, yeniliklerle dolu bir hayat arzu etmeleriyle tümüyle ortak beklentiler içinde oldukları bir hayat yaşarlar. İkizler biraz kurnazdır, Koç ise zihnindeki ağzında olan bir patavatsız; bu alanda biraz uzlaşmazlıkları olsa da ikisi de ilişkilerinde çok derinleşmez, arkadaşlıklarında mesafeyi korumayı, odaklarına eğlenceyi almayı başarabilirler.
Kova ile Koç bir olur, asrın icatları tüm dünyaya duyurulur!

Kova uzayda Koç dünyada koşturur, biri bilgisini konuşturur öteki bilek gücünü, yumruğunu nasıl olur da bu ikili iyi arkadaş olur derseniz, zekâ ortaklığıyla deriz. Koç ve Kova ileri bakar, sürekli atılacak bir yenilik arar! Koç uslanmaz bir girişimcidir, Kova ise pes etmez bir mucit! Anlayacağınız Kova alternatif zekasının ürünlerini dizer sıraya, Koç harika fikirleriyle taçlandırdığı projeyi sürer piyasaya! Birinin bilgisi ötekinin girişimci ruhuyla harmanlanırsa harika bir iş ortaklığı çıkar ortaya! Havanın boşlukta salınmasına, harekete geçmek için ihtiyacı olan roket atara Koç sahiptir! İkisi birlik olunca başarı da kaçınılmaz olur!
Aslan ile Koç yenilmezler filminde başrolü paylaşır!

Aslan’ı en sona bıraktık çünkü Aslan’la Koç’un diğerlerinden farklı bir ilişkisi var! İkisi de dik başlı ikisi de ateş ikisi de benim dediğim söz kabul görecek, öttürdüğüm düdük duyulacak iddiasını taşır! ancak Koç bunun için savaş eder, bileğinin hakkıyla kazanır, Aslan ise zaten sahip olduklarıyla yaşamaya çok eskilerden alışır! Koç inatlaşır, mücadeleye çağırır, iddialaşır, meydan okur; Aslan mağrur edasından ödün vermez ya kapıyı gösterir ya da umursamaz bir tavır takınır! Koç ile Aslan birbirine diş geçirmek yerine çareyi dengelenip uzlaşmakta bulur! burun buruna gelmemeye dikkat ederlerse, Koç ve Aslan sıkı dost, harika bir partner olur!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anlaştığı, burçlar, burcunun, koç, İyi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yay Burcunun En İyi Anlaştığı Burçlar! Beatrice Yay 1 19 Mart 2023 14:38
Balık’ın En İyi Anlaştığı Burçlar! Astrea Balık 2 22 Temmuz 2022 10:26
Beşiktaş'ın anlaştığı Weghorst'un geliş tarihi belli oldu KoJiRo Beşiktaş 0 26 Haziran 2022 09:45
Beşiktaş'ın anlaştığı Weghorst'un sözleşme detayları KoJiRo Beşiktaş 0 26 Haziran 2022 09:40
Beşiktaş''ın anlaştığı Saiss, İstanbul'a geliyor KoJiRo Beşiktaş 0 04 Haziran 2022 17:18




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net