Forum Logo




Adam Silver: “İsteyeceğim Son Şey Normal Sezona Değer Verilmemesi”


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Haziran 2022, 12:06   #1
Çevrimiçi
Adam Silver: “İsteyeceğim Son Şey Normal Sezona Değer Verilmemesi”




Adam Silver: “İsteyeceğim Son Şey Normal Sezona Değer Verilmemesi”
Www.TrendForum.Net



NBA Başkanı Adam Silver, son dönemde tartışmaların arttığı normal sezon hakkında konuştu.

by Eurohoops Team / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

NBA Komisyoneri Adam Silver, normal sezonu kısaltmak ve sezon içine mini turnuva yerleştirmek fikirlerine açık olduğunu belirtse de tecrübeli yönetici, lig için büyük öneme sahip olan normal sezonun değerini azaltmak da istemiyor.

Yahoo Sports’tan Vincent Goodwill’e konuşan Silver, “İsteyeceğim son şey normal sezonumuza değer vermemek olur. Normal sezonun değeri çok büyük. Takımlar ev sahibi avantajına çok önem veriyor ve insanlar basketbola doyamıyor.”

82 maçlık yoğun bir tempoda geçen normal sezon, son dönemlerde artan sakatlıkları tetikliyor mu sorusu NBA gündemini meşgul ediyordu. Silver, bu konuya da değindi:

“Takımların oyuncularını dinlendirmesi ve idareli kullanması, kendi kendine bir mesaj yolluyor aslında. Bu işe dikkatimizi veriyoruz ve 50 senedir oynanan düzendeki maç sayısının bu konuda bir etkisi olmadığından emin olmak istiyoruz.”

Bu konuda gelenekler önemli bir yer tutsa da asıl sıkıntı azalan maç sayısnın takım sahiplerinin gelirlerine yapacağı darbe. Sezon içi düzenlenecek mini bir turnuva bu durumu telafi edebilir ancak o zaman da maç sayısında yeterli azalma söz konusu olmayabilir.

Play-in turnuvasının başarılı olmasının en büyük sebebi buydu. Normal sezon ve playofflar arasına tek maçlık sistem üzerinden ekstra hikayelere sahne olabilecek bir turnuva eklemek, beklenen sonucu vermişti.

Silver, sezon içi mini turnuva konseptinde de başarıyı yakalamak istiyorsa benzer hedeflerle yola çıkmalı.

“Bunu yaparsak, kısa sürede başarı vermeyecektir. Oyuncular ve taraftarlar ‘Neden? Bu turnuvanın anlamı ne?’ sorularını soracaktır. Benim cevabım ise ‘Sizi anlıyorum ancak yeni gelenekler yaratabiliriz, zamanla işler değişir’ şeklinde olacak.”

Normal sezonun maç sayısının değişmesi ve sezon içi mini turnuva, son dönemlerde NBA gündemini en çok meşgul eden konulardan ikisi. Bu iki konunun da nereye varacağı ise merak konusu.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
adam, değer, normal, sezona, silver, son, verilmemesi”, “İsteyeceğim, şey


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Değer verdiğiniz kişiler sizi hiç hayal kırıklığına uğrattı mı? Never Give Up Kafamıza Göre 6 01 Temmuz 2023 23:17
Button, Perez'in mevcut formunu tüm sezona yayabileceğinden emin değil KoJiRo Formula 1 0 07 Haziran 2022 13:41
Andreas Pistiolis: “Bazen Kimi Yendiğinizi Düşünürseniz Zafer Daha da Değer Kazanır” KoJiRo Basketbol 0 03 Haziran 2022 20:25
NBA: Adam Silver’dan Ligde Değişebilecek 3 Konu Sinyali KoJiRo Basketbol 0 03 Haziran 2022 20:23
Televizyonunuzu Akıllı TV'ye Çeviren Xiaomi TV Stick 4K Almaya Değer mi? KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 22 Mayıs 2022 17:15




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net