Forum Logo




Boğa Burcunun İzlemesi Gereken 10 Film


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 24 Mart 2023, 13:43   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Boğa Burcunun İzlemesi Gereken 10 Film




Boğa Burcunun İzlemesi Gereken 10 Film
Www.TrendForum.Net

Boğa Burcunun İzlemesi Gereken 10 Film
Değişime kapalı, sabit fikirli ve inatçı olsa da Boğa burcu aynı zamanda sıkı bir sanat severdir ve kültürel aktivitelerden keyif alır. İşte zevkli ve kaliteyi seven yapısıyla her zaman kendini ortamlarda belli eden Boğa burçlarının izlemesi gereken 10 film!
10 – The F Word (Ya Aşksa)

The F Word (Ya Aşksa) dinginliği seven Boğa burçlarının ruhunu okşayacak bir film. Harry Potter serisindeki rolüyle dünya çapında üne kavuşan Daniel Radcliffe ile Zoe Kazan’ın başrollerini paylaştığı film; küçük bir arkadaşlığın büyük aşka dönüşme hikayesini anlatıyor. İlk bakışta sıradan bir romantik komedi filmi görünen film, hoş diyalogları ve güçlü oyunculuklarıyla bu türün en başarıları arasında yerini almayı başardı. Akıcı ve samimi yapısıyla film, Boğa burçlarına hitap eden birçok duyguyu içinde barındırıyor.
9- Arrival (Geliş)

Bir Hollywood filmine göre oldukça küçük bir bütçeyle çekilen Arrival (Geliş), dünya çapında çok büyük etki yarattı. Bilimkurgu tarafı gerçekçi yönlerine hitap etmese de dramatik yapısına ve konunun aceleye getirilmeden işlenişine soğukkanlı Boğa burçlarının bayılacağı filmin başrollerini, daha önce Superman’in sevgilisi Louis Lane rolünde izlediğimiz Amy Adams ve Marvel’ın Hawkeye’si Jeremy Renner paylaşıyor. Bir gün gizemli şekilde uzay gemileri gelmeye başlayınca dünyaya panik havası hakim olur. Amaçlarının ne olduğu bilinmeyen uzaylılarla iletişim kurmanın yolları aranmaya başlar. Uzaylılarla iletişim kurması için bir orduda dil bilimcisi olarak çalışan Dr. Louise Banks hükümet tarafından göreve çağrılır. Uzaylıların barışçıl mı yoksa istilacı mı olduğu çözülmeye çalışılacaktır. Bilim kurgu severlerin ilk 5’inde yer alan film, vizyona girdiği sene En İyi Film Dalında Oscar’a aday olarak gösterildi.
8- Gone Girl (Kayıp Kız)

Gillian Flynn’ın aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan filmin başrollerini Ben Affleck ve Rosamund Pike paylaşıyor. Sürprizli senaryosuyla ilk etapta daha çok gizemli Akrep burçlarına hitap edecek bir film gibi görünse de, temkinli olmayı seven Boğa burçlarını da kalıplarından çıkarıp içine çekecek filmin yönetmen koltuğunda David Fincher oturuyor. Nick ve Amy evliliklerinin beşinci yıl dönümünü kutlamaya hazırlanırken, aynı gün Amy gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Günlerce bulunamayan kadın tüm ülke gündeminin en çok konuşulan olayı olmuştur. Amy’yi arama çalışmaları devam ederken, Nick bir anda en büyük şüpheli haline gelmiştir. Nick masum olduğu konusunda ısrar etse de üstündeki şüpheleri tamamen yok edemez. Fakat Amy de dışardan sanıldığı kadar masum değildir.
7- Captain Fantastic (Kaptan Fantastik)

Yüzüklerin Efendisi serisindeki Aragorn rolüyle hafızalarda yer edinen Viggo Mortensen’in başrolünde olduğu Captain Fantastic (Kaptan Fantastik), görüntüleriyle doğa sever Boğa burçlarını adeta büyüleyecek. Ben Cash 6 çocuğu ile beraber, ormanın içinde medeniyetten izole bir hayat yaşamaktadır. Çocuklarını modern dünyadan uzak tutarak hem fiziksel olarak hem de mental olarak güçlü birer entelektüeller olarak yetiştiriyorlar. Çocukların annesi Lesslie öldükten sonra bildikleri hayat sarsılmaya başlar. Çocuklar annelerinin cenazesine katılmak için şehre dönünce hayatları geri dönülmez şekilde değişmeye başlayacaktır.
6- Moonrise Kingdom (Yükselen Ay Krallığı)

Şahsına münhasır filmlerin yönetmeni Wes Anderson’un en başarılı filmlerinden biri olan Moonrise Kingdom (Yükselen Ay Krallığı) dingin ama bir o kadar zıpır hikayesiyle Boğa Burçlarının favorisi olacak. Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Tilda Swinton ve Frances McDormand gibi birbirinden ünlü oyuncuların boy gösterdiği film, küçük bir kasabadan kaçan genç aşıkları ve onları bulmak için seferber olan kasaba halkının birbirinden ilginç maceralarını anlatıyor. Samimi hikayesiyle iç ısıtan film özellikle aile sahibi Boğa burçlarının vazgeçilmezi olacak.
5- My Neighbor Totoro (Komşum Totoro)

Senaryosunu ve yönetmenliğini usta isim Hayao Miyazaki’nin üstlendiği film; anneleri hasta olduğu için taşınmak zorunda kalan iki kız kardeş Satsuki ve Mei zamanla evin içerisinde onlarla birlikte yaşamakta olan, bazı varlıkların olduğunu fark ederler. Totoro orman yaratıkları ile şehrin telaşından uzakta, ruhların ve sihrin gizemli yerini keşfeder. Sanata yakın kişiliğiyle tanınan Boğa burçlarının ruhunu saracak renklere sahip film, konusuyla her dönemin en iyileri arasındaki yerini korumakta.
4- The Shape of Water (Suyun Sesi)

Guillermo del Toro’nun En İyi Film dahil olmak üzere 4 Oscar ödüllü filmi The Shape Of Water (Suyun Sesi), fantastik ögelerle dolu bir romantik dramadır. Soğuk Savaş döneminde geçen film, gizli ve yüksek güvenlikli bir devlet laboratuvarında temizlikçi olarak çalışan Elise’nın, devletin yaptığı çok gizli bir deneyi öğrenmesiyle değişen hayatını konu almaktadır. Fantastik öğelerini görmezden gelmeyi başarırlarsa, duygusal yönleri ile Boğa burçlarının yüksek sağduyularına seslenecek filmin oyuncu kadrosunda Sally Hawkins, Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones, Michael Stuhlbarg, Octavia Spencer yer alıyor.
3- Jungle Book (Orman Çocuğu)

Macera dolu bir aile filmi olan Jungle Book (Orman Çocuğu), herkesin bildiği bir kurt ailesi tarafından büyütülen erkek çocuk Mowgli’nin hikayesinin yeni bir versiyonu. Iron Man filmine imzasını atan Jon Favreau’nun yönetmen koltuğuna oturduğu filme küçük oyuncu Neel Sethi performansıyla damga vuruyor. Dayanıklı Boğa burçlarına duygu fırtınaları yaşatacak epik hikayesiyle aynı zamanda hoşça vakit geçirtecek.
2- The Martian (Marslı)

Sabırlı Boğa burçlarının sabrını zorlayacak olan The Martian (Marslı), tansiyonu yüksek, akıllı, düşündüren bir bilim-kurgu/gerilim filmi. Usta yönetmen Ridley Scot imzalı filmin başrolünde aksiyon filmlerinin sevilen oyuncularından Matt Damon yer alıyor. Mark Watney isimli biyolog bir astronot, şiddetli fırtına sonrası öldü sanılarak ekibi tarafından Mars’ta terk edilir. Fakat Watney hayattadır ve kendisini Mars’ta yapayalnız bulur.
1- Spotlight

Amaçlarına ulaşana kadar sabırla mücadele eden insanları içeren senaryosu ile kararlı Boğa burçlarını ekrana bağlayacak olan Spotlight, gerçek bir hikayeden beyazperdeye uyarlandı. En İyi Film ve En İyi Senaryo dallarında Oscar ödülüne layık görülen filmin yönetmen koltuğunda Tom McCarthy oturuyor. Venedik ve Toronto gibi pek çok festivalden övgü dolu eleştiriler alan filmin başrollerini Mark Ruffalo, Michael Keaton ve Rachel McAdams paylaşıyor.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
boğa, burcunun, film, gereken, İzlemesi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Boğa Burcunun Dolabında Olması Gereken 5 Parça Asi Ruh Boğa 0 24 Mart 2023 13:42
Boğa Burcunun Hayat Mottosu Asi Ruh Boğa 0 24 Mart 2023 12:55
Koç Burcunun Hayatından Çıkarması Gereken İnsanlar Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 15:42
Her Annenin İzlemesi Gereken 7 Harika Film Beatrice Sinema Dünyası 0 06 Ocak 2023 17:31
Balık Burcunun Hayatından Çıkarması Gereken İnsanlar! Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 22:58




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net