Forum Logo




Asya Merkezli Kripto Şirketi Para Yatırma-Çekme İşlemlerini Durdurdu!

Ekonomi dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Haziran 2023, 11:48   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Asya Merkezli Kripto Şirketi Para Yatırma-Çekme İşlemlerini Durdurdu!




Asya Merkezli Kripto Şirketi Para Yatırma-Çekme İşlemlerini Durdurdu!
Www.TrendForum.Net



Güney Kore ve Singapur merkezli Haru Invest tarafından yakın tarihte paylaşılan resmi bir blog gönderisinde, bir sonraki duyuruya kadar para yatırma ve çekme işlemlerinin askıya alındığına yer verildi.

Operasyonlarında yaşanan bu aksaklığa gerekçe olarak hizmet ortaklarından biriyle yaşanan sorunları gösteren şirket, acil durum planı üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Şimdi hizmet ortaklarımızla ilgili sorunu detaylıca araştırıyoruz ve durumu düzeltmek için acil durum planı arıyoruz. Kullanıcılarımızın emanetimiz altındaki varlıklarını korumak amacıyla, bir sonraki duyuruya kadar her türlü para yatırma ve çekme talebinin askıya alınacağına dair zor bir karar aldık.

Haru Invest, faaliyetlerini etkileyen iş ortağının adını vermeyi reddetti. CEO Hyung-soo Lee, şirketin Seul’deki ofisinin çalışan güvenliği nedeniyle boşaltıldığını açıkladı.

Güney Kore’nin önde gelen kripto para borsası Upbit ise Haru Invest’in Upbit üzerindeki varlıklarını çekmesini kısıtlayacağını duyurdu.

Şirket geçtiğimiz süreç boyunca belirli kripto para yatırım ürünlerinde çift haneli getiri imkanı sunuyordu ve operasyonlarında şimdiye kadar kayda değer bir aksaklık yaşanmamıştı.

Son yaşanan gelişme ile Güney Koreli kripto şirketinin ilerleyen dönemde işlemlerine devam edip etmeyeceği merak konusu. Ancak geçtiğimiz dönemde yüksek getiri vadeden birçok şirket iflas etmişti.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
asya, durdurdu, kripto, merkezli, para, yatırmaÇekme, İşlemlerini, Şirketi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
ABD’li Kripto Para Borsalarından Kaçış Var: Bitcoin Miktarı Son 6 Yılın Dibinde! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 13 Haziran 2023 11:02
Sahte TOR Browser Yüklemeleri Kripto Para Çalıyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 03 Nisan 2023 12:24
İflas Eden BlockFi’dan 240 Milyon Dolarlık Kripto Para Satışı DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 30 Kasım 2022 09:55
10 Trilyon Dolarlık Varlığı Yöneten Fidelity Beklenen Kripto Para Hizmetini Başlattı DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 29 Kasım 2022 13:10
Kripto Para Dünyasını Altüst Eden Terra İçin Son Karar Verildi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 25 Mayıs 2022 21:55




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net