Forum Logo




Elon Musk’ın Twitter’ı ile Ortaklık Kuran Platformdan 4 Altcoin İçin Yeni Kararv

Ekonomi dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Haziran 2023, 11:49   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Elon Musk’ın Twitter’ı ile Ortaklık Kuran Platformdan 4 Altcoin İçin Yeni Kararv




Elon Musk’ın Twitter’ı ile Ortaklık Kuran Platformdan 4 Altcoin İçin Yeni Kararv
Www.TrendForum.Net



eToro 12 Haziran tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, ABD kripto para piyasası regülatif çerçevesinde yaşanan son gelişmeler ışığında ABD’li müşterilerin SEC tarafından menkul kıymet olarak nitelendirilen Algorand (ALGO), Decentraland (MANA), Dash (DASH) ve Polygon’da (MATIC) yeni pozisyon açmasını engelleyeceklerini bildirdi.

Yapılan açıklamaya göre karar, TSİ 12 Temmuz 13.00’da uygulanmaya başlayacak. eToro, karar kapsamında yeni pozisyon açılamayacağını ancak mevcut durumda pozisyonu olan müşterilerin pozisyonlarını koruyabileceklerini veya tasfiye edebileceklerini belirtti. Kararın yalnızca ABD’li müşteriler için geçerli olacağının altı çizildi.

Platform, Cardano (ADA) ve Solana’yı (SOL) bir önceki incelemede kullanılamaz hale getirdiğini belirtirken kripto para sektörünü desteklediklerini ancak regülatif uyumluluğa da dikkat ettiklerini açıkladı ve konu hakkında şu ifadelerde bulundu:

Kripto sektörünün geleceğini şekillendirmek ve sıradan yatırımcıların erişimini desteklemek için dünyanın dört bir yanındaki regülatörlerle çalışmaya devam ediyoruz.

Geçtiğimiz nisan ayında sosyal medya platformu Twitter ile ortaklık kuran eToro, sosyal medya platformu üzerinden kullanıcılara kripto para ve hisse senedi alım-satım hizmetleri sunuyordu. Alınan kararın bu hizmetleri nasıl etkileyeceğine dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

İlgili yazı: Elon Musk'ın Twiter'ı Bitcoin ve Kripto Para Ticareti Sunacak: Dev Ortaklık Duyuruldu!
ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) geçtiğimiz haftalarda Binance ve Coinbase’e yönelik açtığı davalarda birçok kripto parayı menkul kıymet olarak nitelendirmişti. SEC’nin bu kapsamda menkul kıymet olarak nitelendirdiği kripto para sayısı 68’e yükselirken birçok platform, etiketlenen kripto paraları delist etmişti.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ][/
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
altcoin, elon, ile, kararv, kuran, musk’ın, ortaklık, platformdan, twitter’ı, İçin, yeni


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Twitter'da Elon Musk neleri değiştirdi? DeepSilence Twitter 1 21 Nisan 2023 23:38
Elon Musk, Twitter'ın logosunu değiştirdi Zeytin Teknoloji Trend Haberleri 2 05 Nisan 2023 04:32
Twitter, iOS’a veda mı ediyor? Elon Musk açıkladı DeepSilence Twitter 0 29 Kasım 2022 09:24
Elon Musk'ın twitter haberleri Razor Trend Sözlük 1 16 Kasım 2022 22:50
“Twitter’ı Almayacak” Denilen Elon Musk’tan Yeni Hamle KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 26 Mayıs 2022 19:36




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net