Forum Logo




Alman Bankacılık Devinden Önemli Kripto Atılımı: Lisans İçin Resmen Başvurdu!

Ekonomi dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Haziran 2023, 11:00   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Alman Bankacılık Devinden Önemli Kripto Atılımı: Lisans İçin Resmen Başvurdu!




Alman Bankacılık Devinden Önemli Kripto Atılımı: Lisans İçin Resmen Başvurdu!
Www.TrendForum.Net



Bloomberg tarafından aktarılan habere göre Deutsche Bank, kripto para hizmetlerini de kapsayan dijital varlık lisansısı için BaFin’e (Alman Bankalar Düzenleme ve Denetleme Kurumu) başvuru yaptı. Banka söz konusu lisansı alabilirse kripto para birimleri dahil olmak üzere müşterilerine dijital varlıklar için saklama hizmeti sunabilecek.

Deutsche Bank’in ticari bankacılık birimini yöneten David Lynne 20 Haziran günü yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Dijital varlıklarımızı ve saklama işimizi geliştiriyoruz. Almanya’nın menkul kıymetler denetleme kurumuna atıfta bulunarak, dijital varlık lisansı için Bafin’e başvurumuzu yeni yaptık.

Deutsche Bank, Almanya’nın en büyük ve en tanınmış bankalarından biridir ve dünya genelinde çok sayıda şubesi bulunuyor.

BaFin lisansına sahip olmak bir şirketin veya bireyin Almanya’daki müşterilere hizmet sunarken dürüst ve şeffaf olduğunu, yasaları ve düzenlemeleri takip ettiğini ve müşterilerin çıkarlarını koruduğunu gösterir. Bu, müşterilere hizmetlerin kalitesi ve güvenilirliği hakkında bir derece güvence sağlar.

Geçtiğimiz dönemde Alman bankacılık devi DekaBank, kurumsal müşterilere yönelik kripto para hizmeti sunmak amacıyla BaFin’e başvuru yaparak gündeme gelmişti.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
alman, atılımı, bankacılık, başvurdu, devinden, kripto, lisans, resmen, İçin, Önemli


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Hong Kong’dan Dev Bankalara Kripto Para Borsaları ile Çalışmaları İçin Baskı DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 16 Haziran 2023 11:22
Popüler Borsadan Kripto Para Ticareti İçin ChatGPT Entegrasyonu DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 16 Haziran 2023 10:45
SEC Coinbase’in Kripto Talebine Yanıt İçin 120 Gün Süre İstedi! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 15 Haziran 2023 09:39
Binance’den Bir Ülkede Kripto Lisansı İçin İptal Başvurusu! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 15 Haziran 2023 09:35
2023 KYK burs miktarı ne kadar? Lisans, yüksek lisans ve doktorada KYK burs ne kadar? Beatrice Eğitim Haberleri 0 13 Aralık 2022 08:51




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net