Forum Logo




Bitcoin Borsası Bitfinex ve Türk Devi Vakıfbank’tan Kripto Para Ortaklığı

Ekonomi dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Ağustos 2023, 09:20   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Bitcoin Borsası Bitfinex ve Türk Devi Vakıfbank’tan Kripto Para Ortaklığı




Bitcoin Borsası Bitfinex ve Türk Devi Vakıfbank’tan Kripto Para Ortaklığı
Www.TrendForum.Net



Bitfinex 24 Ağustos tarihinde resmi blog sitesi üzerinden yayınladığı gönderide, borsanın Türkiye kolu Bitfinex Türkiye ve VakıfBank arasında bir iş birliğine gidildiğini duyurdu. Borsa bu anlaşma kapsamında, müşterilerin VakıfBank aracılığıyla platforma herhangi bir ücret ödemeden Türk Lirası (TRY) yatırabileceklerini söyledi.

İki kurum arasındaki sıfır maliyetli para yatırma işlemi anlaşmasına dair ilk olarak 8 Ağustos tarihinde bilgi verilmişti. O tarihte beta aşamasında olan entegrasyonda 2 milyon Türk Lirası’na kadar yapılan para yatırma işlemlerinden ücret alınmayacağı ancak 2 milyon lirayı geçen işlemlerden %0,1 komisyon alınacağı ifade edilmişti.

Borsa, bu yeni entegrasyonla birlikte Türk müşterilerin ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilmeyi ve Türkiye’deki müşteri portföyünü genişletmeyi hedeflediğini belirtti.

Yatırma işlemlerinde borsanın web sitesinin veya mobil uygulamasının kullanılabileceği ifade edildi. Bitfinex Türkiye ayrıca bu yeni entegrasyonu kutlamak amacıyla ilk altı ay boyunca TRY/USDT işlem çiftinde piyasa yapıcı işlemlerden komisyon alınmayacak. Piyasa alıcı işlemlerden ise %0,04 komisyon alınacağı vurgulandı.

Bitfinex CTO’su Paolo Ardoino, VakıfBank ile entegre olarak Bitfinex Türkiye müşterilerinin kripto para piyasasına erişimini her zamankinden daha kolay hale getirdiklerinin altını çizdi.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bitcoin, bitfinex, borsası, devi, kripto, ortaklığı, para, türk, vakıfbank’tan


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İki Kripto Para Devi Ethereum ETF’i İçin SEC’nin Kapısını Çaldı: Yeni Başvuru! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 28 Ağustos 2023 09:15
Kripto Para Borsası OKX’den Dev Delist: 27 Coin Çifti Kaldırılıyor! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 18 Ağustos 2023 10:18
Binance Resmen Duyurdu: Bir Asya Ülkesinde Regüle Kripto Para Borsası Başlattı! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 22 Haziran 2023 10:19
Popüler Kripto Para Borsası Kar İçin İçerden Trade Mi Yapıyor? Sansasyonel İddia! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 20 Haziran 2023 09:27
Güney Kore’de Neler Oluyor? Bir Kripto Devi Daha Para Çekme İşlemlerini Askıya Aldı! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 15 Haziran 2023 09:34




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net