Forum Logo




Erkek Saç Maskesi Nasıl Kullanılır?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Nisan 2023, 14:51   #1
Çevrimdışı
Erkek Saç Maskesi Nasıl Kullanılır?




Erkek Saç Maskesi Nasıl Kullanılır?
Www.TrendForum.Net

Erkek Saç Maskesi Nasıl Kullanılır?



Saç maskesi kullanımı hakkında pek bilginiz yoksa aşağıda sıralanan adımları uygulayabilirsiniz. Böylece aldığınız ya da kendi hazırladığınız maskenin saçınızda ilk kullanımdan itibaren istenilen etkiyi sağladığını gözlemleyebilirsiniz.
  • Erkekler için saç maskesi çeşitleri, genelde duş esnasında kullanım için geliştirilir. Dolayısıyla şampuanla saçınızı yıkadıktan hemen sonra bakım maskesini uygulamanız, etkili sonuç almanızı sağlar.
  • Parmak ucunuza döktüğünüz bir miktar maskeyi, tüm saçınıza eşit miktarda dağılacak şekilde nazikçe uygulayın. Bu esnada saç maskesini iyice yedirmeniz gerekiyor. Dolayısıyla acele etmekten kaçının.
  • Maskenin saç tellerine eşit miktarda dağıldığından eminseniz, ortalama 5-10 dakika bekleyin. Bekleme süresi içerisinde maskenin formülündeki besleyici ve onarıcı bileşenler saça kökten uca etki eder.
  • Bekleme süresinin ardından tıpkı şampuan kullanımı sonrasında olduğu gibi saçınızı iyice durulayın.

Erkek saç maskesi uygulamasından ideal sonucu almak için düzenli kullanım şarttır. Bu doğrultuda saçınızın durumuna bağlı olarak uygulamayı haftada 1 veya 2 kez tekrar edebilirsiniz. Tabii bazı saç tiplerinin normalden daha yoğun bakım gerektirdiği gerçeğini unutmamalısınız. Eğer saçınıza yoğun bir bakım uygulamak istiyorsanız, bu amaç için özel olarak geliştirilmiş ürünlere yönelebilirsiniz. Erkekler için üretilen bu tarz saç maskeleri, güçlü formülleri ile ön plana çıkar. Uygulama sonrasındaki bekleme süreleri de standart ürünlerinkine göre biraz daha uzundur. Genelde durulama öncesinde 20-30 dakika kadar beklemek gerekebilir.

Alıntı
__________________



Hepimiz bir bataklıkta yaşıyoruz ama bazılarımız yıldızlara bakıyor.


 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
erkek, kullanılır, maskesi, nasıl, saç


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Centilmen bir erkek nasıl davranır? Beatrice Erkekçe Genel 13 14 Haziran 2023 13:01
Erkek Saç Maskesi Önerileri Fiona Erkek Vücut ve Cilt Bakımı 2 05 Nisan 2023 17:06
İnsülin Pompası Nedir, Nasıl Kullanılır? Pia Dahiliye 0 02 Nisan 2023 05:37
Onlyfans Nedir, Nasıl Kullanılır? Onlyfans Ne Kadar Kazandırır? Asi Ruh Bunları biliyor musunuz? 0 18 Mart 2023 11:23
Erkek Aldatıldığını Nasıl Öğrenir? Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 1 23 Kasım 2022 19:58




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net