Forum Logo




Bıyık Kesiminde Dikkat Etmeniz Gerekenler


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Temmuz 2023, 19:28   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Bıyık Kesiminde Dikkat Etmeniz Gerekenler




Bıyık Kesiminde Dikkat Etmeniz Gerekenler
Www.TrendForum.Net

Erkekler hafta içinde sıklıkla bıyık kesimi yaptırırlar. Kuaförde yada kendi başına bıyıklar kesilirken bilhassa gençlerde sık hata yapılmakta ve hoş olmayan görüntü oluşmaktadır. Sizlere bıyık kesimleri konusunda dikkat etmeniz gereken bazı hususlardan bahsetmek istiyoruz.

1.Eğer sadece bıyığınızı düzeltmek ve dudağınıza değen fazla tüylerden kurtulmak istiyorsanız küçük tıraş makineleri veya makasları kullanabilirsiniz. Bıyığınızın her yerinden aynı oranda kesmeye dikkat etmelisiniz.

2.Bıyığınızı kesmeye başlamadan evvel mutlaka nasıl bir model istediğiniz konusunda net olmalısınız. Çünkü bıyık kesimi en ufak bir hatayı dahi kabul etmez ve neticede bıyıksız kalabilirsiniz.

3.Eğer bıyık kesimleri için saç makinesi kullanacaksanız şunu bilmelisiniz ki kıllarınızın tamamı kesilmeyecek ve nahoş bir görünüm oluşacaktır. Ayrıca bıyıklar uzarken orantısız bir uzunlukta olacaklardır.

4.Bıyıklarınızın kestikten sonra mutlaka losyon kullanmalısınız. Derinizin beslenmesi ve yeni çıkan tüylerin sağlıklı olması açısından önemlidir.

5.Bıyık kesimi için zamanın geldiğini, dudaklarınızın üzerinde biriken kıllara bakarak karar verebilirsiniz. Bıyık tüyleri dudağınıza geldiğinde hemen kesmelisiniz. Bazı kişilerde uçuklara, yaralara sebep olabilmektedir.

6.Bıyıklarınızın kesimi için jilet kullanmamanızı öneririz. Bu aletler kıl köklerini kalınlaştırır ve sertleştirir. Yeni çıkan tüyler daha sert olur ve şekil almaz.

7.Son olarak belirtelim ki bıyık kesimi tamamen kişisel bir işlemdir ve kendi cihazlarınızla yapılmasına itina etmelisiniz. Sağlık açısından bu konuyu es geçmemelisiniz. Kuaföre giderken bile kendi bıyık kesim cihazınızı yanınızda götürebilirsiniz.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
büyük, dikkat, etmeniz, gerekenler, kesiminde


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Wordpress Tema Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler DeepSilence Wordpress 0 29 Haziran 2023 01:21
Spor Yaparken Dikkat Etmeniz Gerekenler Asi Ruh Vücut Geliştirme ve Fitness 0 11 Mayıs 2023 07:32
Powerbank Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Asi Ruh Bilgisayar ve Donanım 2 26 Nisan 2023 00:45
Öğrenme grubunuzu oluştururken dikkat etmeniz gereken 7 nokta DeepSilence Kişisel Gelişim 0 10 Kasım 2022 14:14
İlişkinin İlk 3 Ayında Dikkat Edilmesi Gerekenler Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 1 29 Mayıs 2022 18:47




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net