Forum Logo




Karizmatik Erkek Rehberi – Karizmanın Sırları


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Kasım 2022, 19:58   #1
Çevrimiçi
Karizmatik Erkek Rehberi – Karizmanın Sırları




Karizmatik Erkek Rehberi – Karizmanın Sırları
Www.TrendForum.Net





TrendForum.Net


Karizmatik Erkek Rehberi – Karizmanın Sırları

Hangi erkek karizmatik olmak istemez ki! Kızlar tarafından merak edilen, konuşulan hatta ve hatta hayran olunan bir erkek olmak istiyorsanız yazımızı sonuna kadar okuyun. İşte, 10 adımda karizmatik bir erkek olmanın sırları…
Karizmatik olmanız için güçlü genlere ihtiyacınız yok! Hatta öyle muhteşem bir yakışıklılık da gerekmiyor! Sadece hangi ortamda nasıl davranmanız gerektiğini bilmeniz ve stil sahibi olmanız yeterli. Peki, bunları nasıl elde edeceksiniz? Tabi ki yazımızı okuyarak… Bu yazı ile size karizmatik olmanın 10 yolunu anlatacağız. Elbette ki bu anlatılarımızın gerçeğe dönüşmesi için sizin de tam tamına bizim yazdıklarımıza uymanız ve bu yolda çalışmanız lazım.

1 – Üstü kapalı ve az konuşun:

Eğer karizmatik bir erkek olmak istiyorsanız ilk olarak yapmanız gereken şey kendinizi fazla anlatmamak olacaktır. Gizemli bir havanız olsun. Ve bu havayı koruyabilmek adına az konuşun. Gevezelik ve avam şakalardan uzak durun. Mümkünse az konuştuğunuz gibi ağır da konuşun. Hızlı konuşmak sesinizi inceltir ve tok bir sesle konuştuğunuz kadar etkili olamazsınız.

2 – Çok dinleyin:

Evet, konuşmaktansa dinlemeyi tercih edin. Sohbet esnasında kızlara daha çok konuşma fırsatı verin ve bazı zamanlarda evet ya da hayır cevabını başınız ile vererek sessiz bir konuşma sergileyin. Kızlar çok konuşandan ziyade çok dinleyen erkekleri daha etkileyici bulurlar.

3 – Vücut dilinizi iyi kullanın:

Oturmanız, kalkmanız, yürümeniz sizi tanımayan insanlarca sizin hakkınızda fikir sahibi olmalarını sağlayan hareketlerinizdir. Bu yüzden vücut dilinizi iyi kullanın. Özellikle konuşurken ellerinizi kullanarak daha etkileyici olabilirsiniz.

4 – Temiz ve bakımlı olun:

Asla kirli elbiselerle ve bakımsız halinizle sokağa çıkmayın. Tıraşınıza, el ve saç temizliğinize dikkat edin. Bembeyaz dişler ile gülümsemek sizi olduğunuzdan çok daha yakışıklı ve karizmatik gösterecektir.

5 – Stil sahibi olun:

Modayı takip edin, ama her gördüğünüz kıyafeti de kendinizde denemeyin. Daha çok koyu renkleri ve kumaş kıyafetleri tercih edin. Mutlaka yaz aylarında güneş gözlüğü kullanın. Kemer ayakkabı uyumuna dikkat edin ve modern çantalar kullanmaya özen gösterin.

6 – Kültürlü olun:

Edebiyat, sinema ve müzik bilginiz mutlaka olsun. Kültür sanat etkinliklerini gitmeseniz bile takip edin. Yeri geldiği zaman sohbet için çok işinize yarayacağını göreceksiniz.

7 – Spor yapın:

Mutlaka spor yapın. Yüzün, koşun ya da at binin. Her ne olursa olsun fit bir vücuda sahip olmak ve erkeksi duruşunuzu güçlü kılmak için spor yapmaktan vazgeçmeyin. Spor yaparken erkeksi duruşunuzu bozmayın. Birçok sporcu vücut kıllarını aldırarak kendilerini daha iyi kas göstermek adına temizliyorlar. Asla ağda yaptırmayın, kızlar ağdalı erkeleri değil maskülen erkeleri daha karizmatik ve seksi bulurlar.

8 – Akımları takip edin:

Dünyadaki tüm yenilikleri ve akımları takip edin. Bu bağlamda sosyal medyayı sıkı takip edin, ama sosyal medya hesaplarınızı da aynen konuşmanız gibi az paylaşımlarla sürdürün. İnternet haber siteleri sayesinde tüm akımlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

9 – Bakışlarınızı iyi kullanın:

Gözlerinizle konuşmayı öğrenin. Bu kızları hem etkileyen bir artınız olur hem de sizi olduğunuzdan daha seksi gösterir. Özellikle sohbet esnasında kızların gözlerinin içine bakmaktan asla çekinmeyin. Hatta bakarken gözlerinizi ara ara hafif kısarak daha karizmatik bir fotoğraf verin.

10 – Centilmen olun:

Kibar olun. Görgü kurallarını bilin ve uygulayın. Bir kızla birlikte iken asla ona hesap ödetmeyin. Garsonla muhatap etmeyin. Merdivenlerde inerken önünden, çıkarken arkasından yürüyün. (Olası bir düşme anında onu rahat tutabilin.) Yan yana yürümeye dikkat edin. Asla sözünü kesmeyin. Kaldırım çıkarken, araçtan inerken elini tutun ve asla ona yanınızda iken kendi çantası haricinde bir çanta, paket taşıtmayın.




alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
erkek, karizmanın, karizmatik, rehberi, sırları


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
En karizmatik bulduğun meslek grubu nedir? Beatrice Trend Sorular 12 21 Ağustos 2023 08:45
dünyanın en karizmatik hayvanı Beatrice Trend Sözlük 7 19 Mart 2023 10:40
Chicago Bulls: Yaz Dönemi Öncesi Takım Rehberi KoJiRo Basketbol 0 14 Haziran 2022 20:21
Yaza Doğru Vücut Bakım Rehberi Beatrice Vücut ve Cilt Bakımı 0 19 Mayıs 2022 13:26
Güzellik Sırları ~ Moda ve Güzellik Hakkında Herşey.. Astrea Vücut ve Cilt Bakımı 9 14 Mayıs 2022 02:40




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net