Forum Logo




Dekoratif Görünümü İle Evinize Renk Katacak 6 Saklama Kutusu Modeli


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Kasım 2022, 09:11   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Dekoratif Görünümü İle Evinize Renk Katacak 6 Saklama Kutusu Modeli




Dekoratif Görünümü İle Evinize Renk Katacak 6 Saklama Kutusu Modeli
Www.TrendForum.Net

Dekoratif saklama kutusu modellerini bir araya getirdik.




Envaiçeşit renk ve desende dizayn edilen saklama kutuları eşyaların ortalıkta dağınık halde bulunmasını engellemek için tasarlanmış dekoratif ürünlerdir. Dilediğiniz ebatta üretilen bu hoş ve dekoratif kutular evinizdeki düzeni sağlarken aynı zamanda estetik bir görünüm sunar. Düzen seven ailelerin özellikle tercih ettiği saklama kutuları ferah bir görünüm sağlar ve aynı zamanda evin hemen her odasında çok amaçlı olarak kullanılabilir. Peki dekoratif saklama kutusu tam olarak ne işe yarar? Saklama kutusu boyut ve ölçüleri nasıl seçilir? Evinize estetik bir hava katacak farklı materyal ve dokularda birbirinden güzel saklama kutularını aşağıda bir araya getirdik. Dilerseniz listeye birlikte göz atalım!

1. El dokuması sevenler için; Songmics




Dekoratif saklama kutusu listemizin ilk sırasında oldukça kullanışlı ve bir o kadar da estetik bir saklama kutusu yer alıyor. Evinizde bulunan ve göze hoş görünmeyen nesneleri kamufle etmenizi sağlayacak bu el dokuması saklama sepeti ile artık daha düzenli bir yaşama kapı açabilirsiniz.

İster çocuklarınızın oyuncaklarını toparlamak için isterseniz de kişisel eşyalarınızı saklamak için bu dekoratif kutulardan yardım alabilirsiniz. Yüksek taşıma kapasitesine sahip bu saklama kutuları dayanıklı plastik yüzey, sağlam çerçeve ve metal telden yapılmıştır.

2. Vintage bir dokunuş; Jewelkeeper




Ev için dekoratif kutuların önde gelen tasarımcısı olan Jewelkeeper yine estetik bir tasarım ile listemize girmeyi başarıyor. Vintage tarzda dizayn edilen iç içe karton kutular evinizdeki hemen her oda için ideal bir saklama çözümü olabilir. Bu şık ve istiflenebilir bavul setleri bebeğinizin eşyalarını saklamak, oyuncakları toparlamak ve kişisel eşyalarınızı saklamak için mükemmel bir seçenek sunar.

Aynı zamanda el sanatları malzemelerinizi düzenlemek için de kullanılabilir. Markaya ait tüm dekoratif kutuların çevre dostu olduğunu hatırlatalım. Saklama kutuları %100 geri dönüştürülmüş mukavvadan üretilmiştir. Aynı zamanda hoş tasarımları ile bu kutuların mükemmel bir doğum günü ve Noel hediyesi olabileceğini de söylemek isteriz.

3. Kitap tutkunları için; Pssopp



Dekoratif kitap görünümü ile evinize estetik bir dokunuş kazandıran bu saklama kutuları kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Orta yoğunluklu lif levhadan yapılmış ve uzun süreli kullanım için eskitilmiş suni deri ile bağlanmış olan bu kutular hemen her odaya uyum sağlayabilir. Öte yandan bu dekoratif kutuları mücevherlerinizi ve diğer değerli eşyalarınızı saklamak için de kullanabilirsiniz.

Keepsake saklama kutusunun kapağı, kamuflaj görünümü yaratmak için klasik antika tarzda deri kullanılarak tıpkı gerçek bir kitap görünümünde hazırlanmıştır. Kitap şekilli kutu, değerli ve gizli eşyalarınızı saklamak için yeterince fazla depolama alanı sağlar. Öte yandan özenle tasarlandığı için rafınızda tıpkı gerçek bir kitap görünümü sunar.

4. Doğal deniz yosunu dokunuşu; FEILANDUO



El dokumasıyla üretilen estetik saklama kutularında doğal deniz yosunu ve demir tel kullanılır. İnce ince emekle işlenen bu dekoratif kutular çok yönlü kullanım sunar. Evdeki dağınık görünümü kamufle ederken aynı zamanda kişisel eşyalarınızı saklamak için alternatif olarak kullanılabilir.

Makyaj malzemeleri, çoraplar, oyuncaklar ya da kitaplar bu dekoratif kutular ile düzenli bir şekilde depolanabilir. Kapaklı dokuma malzemeli saklama kutusu sadece eşyaları iyi toparlamakla kalmaz, aynı zamanda eşyaların tozlanmasını da önler. Kutulara ait üç farklı boyut evde farklı eşyaların depolanması için tasarlanmıştır.

5. Otantik sevenler için; Kanguru la coperta con le maniche



Evinizde otantik bir hava yaratmayı sevenlerdenseniz dağınıklığı otantik bir kutunun içinde gizleyebilirsiniz. Otantik karton saklama kutusu orta boy olacak şekilde üretilmiştir. Saklama kutusu ek koruma için kapakta metal perçinli hazırlanır.

6. Ahşapta estetik dokunuşlar; Çin tarzı tasarım



Çin stili dizayna sahip olan dekoratif saklama kutusu, çevre dostu, güvenli, dayanıklı ve yüksek kaliteli ahşap malzemeden üretilmiştir. Vintage görünümlü ahşap saklama kutusu, zarif ve büyüleyici Çin tarzı tasarıma sahiptir.

Zevkinize göre sade ve zarif bir hava sunan saklama kutusu evinizin hemen her odasına uyum sağlar. Çalışma masanızı düzenli ve temiz hale getirir. Oldukça özel bir tasarıma sahip olan saklama kutusu, dekoratif eşya koleksiyonunuzun harika bir parçası haline gelebilir.

Öte yandan oldukça özel ve kişisel bir hediye seçeneği olabilir. Önemli eşyalarınızı gönül rahatlığı ile saklayabileceğiniz çok fonksiyonlu saklama kutusunda Çin tarzı lotus desenleri hakimdir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
dekoratif, evinize, görünümü, katacak, kutusu, modeli, renk, saklama, İle


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Erkeksi görünümü artıran estetikler DeepSilence Erkek Vücut ve Cilt Bakımı 0 10 Kasım 2022 10:29
DLC Ayaklı Dekoratif Elektrikli Şömine KoJiRo Ev ve Dekorasyon 0 30 Ekim 2022 15:42
Sizler İçin Tasarlanmış Taşınabilir Yemek Kutusu Seti ! KoJiRo Ev ve Dekorasyon 1 01 Temmuz 2022 23:55
Windows 11 ‘Birlikte Aç’ İletişim Kutusu Yenileniyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 30 Haziran 2022 18:38
Taşınabilir SSD Kutusu: ASUS ROG Strix Arion Lite İncelemesi KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 30 Haziran 2022 18:33




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net