Forum Logo




Evinizi yeni yıla hazırlayın: Yılbaşı dekorasyonu fikirleri


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Aralık 2023, 22:02   #1
Çevrimiçi
Evinizi yeni yıla hazırlayın: Yılbaşı dekorasyonu fikirleri




Evinizi yeni yıla hazırlayın: Yılbaşı dekorasyonu fikirleri
Www.TrendForum.Net

Keyifli yılbaşı dekorasyonu ile yeni yılı daha güzel ve mükemmel enerjilerle karşılayabilirsiniz. Yılbaşına sayılı günler hala eviniz veya iş yeriniz için yılbaşı dekorasyonu fikirlerini araştırıyor olabilirsiniz. Sizin için birbirinden farklı dekorasyon fikirlerini ve püf noktalarını paylaştık. Peki evinizi, işyerinizi ya da evcil hayvan bekliyorsanız yılbaşı dekorasyonunu nasıl yapmalısınız?



Yılbaşının vazgeçilmezi: Yılbaşı ağacı süsleme önerileri
Yeni yıl ruhunu en güzel şekilde yansıtan süslemeler arasında herkesin aklına ilk gelen şey tabii ki yılbaşı ağaçları oluyor. Yılbaşı ağaçları, yeni yıl enerjisinien güzel şekilde yansıtır. Özellikle bu yıl beyaz yılbaşı ağaçları çok popüler! Eğer bir sonraki yılbaşından kalma ağacınız varsa, kar spreyi ile de harika birbeyaz yılbaşı ağacına kavuşabilirsiniz! Peki, yılbaşı ağacında farklılık arayanlar ne yapabilir? Gelin birlikte bakalım...



Yılbaşı ağacı fikirleri
Evinizde yılbaşı ağacı yapmanın birçok yolu var. Özellikle evcil hayvan besliyorsanız, çerçevelerden ya da LED aydınlatmadan yılbaşı ağacı yapabilirsiniz. Ya da ofisinizi ve çalışma alanınız da yılbaşı ruhunu yaşamak istiyorsanız kitaptan yılbaşı ağacı yapabilirsiniz! Diğer önerilerimizi ise; paletten, kara tahtadan,ağaç dallarından, saksı ve yosundan, merdivenden ve şişeden yılbaşı ağacı yapabilirsiniz.



LED aydınlatma ile anılarınızı birleştirin
LED ışıklar yılbaşında ruhunuzu canlandıracak! Yeni yıla doğru geri sayım yapıldığının kanıtlarından biri olan,yanıp sönmesiyle yeni yıla bir nevi göz kırpan LED ışıkları farklı alanlarda kullanıp yılbaşı dekorasyon süslemelerini en göz alıcı şekilde sergiyelebilirsiniz. Örneğin, LED aydınlatma ile bir anı duvarı yaratabilirsiniz. Yeni yıla girerken geride bıraktığınızbirçok güzel anıyı bu duvarda sergileyebilirsiniz. Anı duvarı yaparak ve bu alanı LED aydınlatma kabloları ile süsleyerek evinizi ışıl ışıl yapabilirsiniz.



LED aydınlatma ile dekoratif ürünler yapın!
LED ışıklarla yılbaşı dekorasyonunu başka bir boyuta taşıyabilirsiniz. Evinizdeki küçük dekoratif ayrıntıları LED'li aydınlatma ürünleri ile tasarlayabilirsiniz. Örneğin; küçük ve şeffaf bir vazo ya ada fanusun içerisine kozalaklar koyabilir ve bu ışıkları dekoratif ürünlerinizin arasında yerleştirebilirsiniz.



Bitkilerinize yılbaşı havası katın!
Çam ağacı yerine evinizde var olan bitkilerinizi süsleyerek, yılbaşı havası yaratabilirsiniz. Özellikle bu sene evinizdeki bitkileri bu süslerle donatmak çok popüler! Yaşam alanınızda yer verdiğiniz bitkilerinizin üzerine, dalların ağırlığını kaldırabilecek büyüklükteki süslere yer verebilir ve evinizi bu şekilde daha hareketli kılabilirsiniz.




Dekoratif ürünler ve mumlar
Yılbaşı ruhunu kusursuz bir şekilde yansıtmak istiyorsanız dekoratif objelerden ve mumlardan yardım alabilirsiniz. Özellikle yukarıda da bahsettiğimiz gibi kozalaklar ve mumlar, yıldızlar gibi birçok farklı ürünler kullanarak evinizi daha renkli hale getirebilirsiniz.
Mumlara geldiğimiz de ise, hiçbir zaman trendi geçmeyecek ve ev dekorasyonun da tamamlayıcı olarak bilinir. Metal, ahşap gibi ev dekorasyonunuza uyum sağlayacak materyallerden üreten mumlukları kırmızı, beyaz, altın ya da gümüş rengi gibi seçeneklerde tercih ederek özel gün ev dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
dekorasyonu, evinizi, fikirleri, hazırlayın, yeni, yıla, yılbaşı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yeni yıla yaklaşmışken, 2023 yılının sizden aldıkları ve hayatınıza kattıkları nelerdir? Beatrice Trend Sorular 18 07 Ocak 2024 01:05
Yılbaşı planınız hazır mı? Yeni yıla nerde kimle gireceksiniz? Beatrice Kafamıza Göre 22 23 Aralık 2023 23:04
HAWKED Yeni Sınırlı Süreli Etkinliği Başlıyor: Yılbaşı Soygunu KoJiRo Oyun Haberleri 0 16 Aralık 2023 19:36
En Güzel Yılbaşı Gifleri & Yeni Yıl Kutlama Kartları & Animasyonları Beatrice Avatarlık Resimler & Hareketli Gifler 4 08 Aralık 2023 14:23
Yılbaşı Mezeleri: Yeni Yıla Özel 40 Meze Önerisi Astrea Trend Yemek Tarifleri 4 05 Aralık 2023 13:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net