Forum Logo




Futbolcularımız, Twente galibiyetini değerlendirdi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 01 Eylül 2023, 08:53   #1
Çevrimdışı
aXi
FΞNΞRB∆HÇΞ
Futbolcularımız, Twente galibiyetini değerlendirdi




Futbolcularımız, Twente galibiyetini değerlendirdi
Www.TrendForum.Net

Fenerbahçemiz, 5-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Twente’yi deplasmanda 1-0 yendi ve adını UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde gruplara yazdırdı. De Grolsch Veste Stadı’nda oynanan rövanş maçının ardından futbolcularımız İrfan Can Eğribayat ve Joshua King yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İrfan Can Eğribayat: Hem bizim açımızdan hem de ülke puanı açısından önemli bir maçtı

Maçta zaman zaman yaşanan gerginliklerle ilgili İrfan Can, “Bizim için çok önemli bir maçtı. Ülke puanı açısından da çok önemliydi. Rakip taraftarlardan ziyade rakip oyuncular ortalığı karıştırmaya çalıştılar. Galiba biraz da, biz bunları futbol olarak yenemiyoruz, ortalığı karıştıralım belki kırmızı kart olur, bir şey olur gibi bir durum vardı. Taraftarlar da ikinci yarı yine hoş olmayan şeyler... Tepki vermedik. İlk maçtaki skoru söyledim onlara, 5-1 yaptım.” dedi.

Bireysel performansıyla ilgili de konuşan İrfan Can, “Hocamızla da konuştuğumuzda rakip takım bekleri biraz boş bırakıyordu. Tüm takıma söyledi, ‘Sıkıştığınız anda İrfan’a dönebilirsiniz’ diye. Ben de çok şükür elimden geldiğince bunu iyi kullanmaya, takıma katkı vereye çalışıyorum. Baskıdan çıkarabildiysem ne mutlu bana. Kazandığımız için çok mutluyuz. Hem ülke puanı açısından hem de ilk maçta 5-1 yenmiştik, burada da 2-0 mağlup olsak turu geçerdik ama mutlu olmazdık. Kazanarak dönüyoruz ülkemize. Şimdi 3 gün sonra Ankaragücü maçımız var. Lige odaklanmış durumdayız. Grupların ne zaman başlayacağını, nasıl olacağını tam bilmiyoruz. Ligde de 2’de 2 yapmıştık. İnşallah 3’te 3 yaparak yolumuza devam ederiz.” ifadelerini kullandı.

Joshua King: Kazandığımız için mutluyuz. Zaten hocamızın da bizden istediği, beklediği şey bu maçı galibiyetle noktalamaktı

Maçla ilgili Joshua King, “İlk maçtan avantajlıydık. 5-1’lik bir neticeyle buraya geldik. Burada önemli olan tabii ki kaybetmemekti. 1-0’lık neticeyle gol yemeden ayrılıyoruz. Kazandığımız için mutluyuz. Zaten hocamızın da bizden istediği, beklediği şey bu maçı galibiyetle noktalamaktı. Buraya geldik, işimizi yaptık ve galibiyetle ayrılıyoruz. Pazar günü oynayacağımız Ankaragücü maçına odaklanacağız.” değerlendirmesini yaptı.

Edin Dzeko’nun penaltıdan kaydettiği golde büyük katkısı bulunan King pozisyonun gelişimi ve rakibin performansıyla ilgili, “Hocamızın bizden istediği ana şey topa sahip olabilmek ve ileriye hızlı çıkıp rakip kalede pozisyon yaratmaktı. İlk yarı rakip tarafından baskı vardı, bazı anlarda istediğimiz şekilde oradan çıkamadık ama neticesinde maç 0-0 devam ediyordu. İkinci yarı çok daha iyi bir oyun ortaya koyduk. Böyle bir durumda normal olabilir çünkü rakibe baktığınızda 5-1’lik neticeyle sahaya çıktılar. Burada yapmamız gereken sabırlı olmamızdı, golü de bulduk. Rakip genç ve iyi bir takım. Topla çok rahatlar ama bizler tecrübe anlamında daha tecrübeliyiz ve çok daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Buraya galibiyet için gelmiştik ve bunu başarmak mutluluk verici. Şimdi çok güçlü bir şekilde Ankaragücü maçına odaklanacağız.” diye konuştu.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.


Sizi sevmediğimi düşünüyorsanız muhtemelen sevmiyorumdur. Sevdiklerimi şüpheye düşürmem.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
değerlendirdi, futbolcularımız, galibiyetini, twente


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Futbolcularımız FC Twente galibiyetinin ardından açıklamalar yaptı 24 Ağustos 2023 Perşembe 22:56 aXi Fenerbahçe 0 25 Ağustos 2023 09:59
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Twente galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 25 Ağustos 2023 09:59
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Yılport Samsunspor galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 22 Ağustos 2023 09:34
Futbolcularımız, Bitexen Giresunspor maçını değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 08 Mayıs 2023 10:30
Beşiktaş, Kadıköy'de 20. galibiyetini aldı KoJiRo Beşiktaş 1 03 Nisan 2023 13:10




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net