Forum Logo




Futbolcularımız, Bitexen Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Eylül 2023, 09:58   #1
Çevrimdışı
aXi
FΞNΞRB∆HÇΞ
Futbolcularımız, Bitexen Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu




Futbolcularımız, Bitexen Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu
Www.TrendForum.Net

Fenerbahçemizin, Bitexen Antalyaspor’u 3-2 yendiği maçın ardından oyuncularımız karşılaşmayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Edin Dzeko: En önemlisi her zaman 3 puan kazanmaktır

Antalyaspor karşısında maça denge getiren golü bulmasının maçın gidişatına etki ettiğine değinen Edin Dzeko, “Golü henüz televizyondan izleme imkanım olmadı ama tabii ki gol verildiği zaman mutlu oluyorsunuz. İlk başta ofsayt diye verilmediğinde bir hayal kırıklığı yaşıyorsunuz fakat VAR’dan sonra karar değiştiği zaman da mutlu oluyorsunuz. O golün de maç için bizim yönümüzü değiştirdiğini düşünüyorum.” dedi.

Önemli olanın 3 puan olduğunu ifade eden Dzeko,“En önemlisi her zaman 3 puan kazanmaktır. Özellikle de bugün oynadığımız gibi zor maçlardan sonra ki Antalyaspor zor bir rakip, fiziksel anlamda güçlü bir takım, teknik ve taktik anlamda iyi bir takım. Bu anlamda Nuri Şahin’in de hakkını vermemiz gerekiyor. Bugün yaşamış olduğumuz zorluklara rağmen kazanmayı bildik ki bizim için en önemlisi buydu. Şimdi önümüze bakıp, gün gün gelişmeye devam etmemiz gerekiyor. Bu ligi İtalya Ligi’yle kıyasladığımda biraz farklı. İtalya Ligi’nde birazcık daha taktiksel oyun ve savunma oyunu oynanıyor. Burada saha içerisinde olan takımlar ileriyi düşünüp geriyi bırakabiliyorlar. Ama bizim her zaman üzerine koyarak devam etmemiz gerekiyor. Maç maç üzerine koyup gelişmek istiyoruz.” diye konuştu.

Serdar Aziz: Önemli olan kazanmak ve kazanarak devam edip hedefimize ulaşmak

Antalyaspor galibiyetini değerlendiren Serdar Aziz, “Önemli olan kazanmak. Her maç zor oluyor, bugün de zor oldu. İlk yarıda istediğimiz oyunu bir türlü çıkaramadık. Özellikle de ilk 20-25 dakika istediğimiz oyun olmadı. Tam tersi bizim oynamak istediğimiz oyunu Antalyaspor bize karşı oynadı. Nitekim attığımız golden sonra biraz da kendi özümüze döndük, daha iyi mücadele ettik, topu daha çok ayağımızda tutmaya çalıştık. Antalyaspor’u tebrik ederim, bugün iyi mücadele ettiler, iyi savaştılar. Doğru oyunu oynadılar. Biz de ikinci yarıda kendimiz gibi oynamaya başladık. Golleri bulunca kazanmasını bildik. Önemli olan da kazanmak ve kazanarak devam edip hedefimize ulaşmak.” şeklinde konuştu.

Zor bir fikstüre girdiklerini dile getiren Serdar Aziz, “Maç maç bakıyoruz. Kolay hiçbir maç yok. Şimdi zor bir fikstüre gireceğiz. 1 aylık süreçte zorlu maçlarımız var. Perşembe günü de zor bir rakibe karşı oynayacağız. Çok iyi dinlenmemiz gerekiyor, iyi konsantre olmamız lazım. Kolay bir maç yok. Soyunma odasında, kulüpte konuştuğumuz tamamen bu. Konsantre olmamız, savaşmamız gerekiyor. Zaten takım birliği böyle oluyor. Hedeflerimiz doğrultusunda kazanma alışkanlığıyla devam etmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.


Sizi sevmediğimi düşünüyorsanız muhtemelen sevmiyorumdur. Sevdiklerimi şüpheye düşürmem.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıklamalarda, antalyaspor, ardından, bitexen, bulundu, futbolcularımız, maçının


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Fenerbahçe 3-2 Bitexen Antalyaspor aXi Fenerbahçe 0 18 Eylül 2023 09:57
Bitexen Antalyaspor maçının biletleri satışa çıktı aXi Fenerbahçe 0 14 Eylül 2023 14:25
Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıkları başladı aXi Fenerbahçe 0 08 Eylül 2023 13:34
Futbolcularımız, Yılport Samsunspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu aXi Fenerbahçe 0 22 Ağustos 2023 09:34
Futbolcularımız, Bitexen Giresunspor maçını değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 08 Mayıs 2023 10:30




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net