Forum Logo




önetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki: Bu artık sürdürülebilir bir durum değil


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Ekim 2023, 08:42   #1
Çevrimdışı
aXi
FΞNΞRB∆HÇΞ
Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki: Bu artık sürdürülebilir bir durum değil




önetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki: Bu artık sürdürülebilir bir durum değil
Www.TrendForum.Net

Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki, Çaykur Rizespor ile oynadığımız maçın ardından verilen standartsız hakem kararları ile hafta içinde gündeme gelen eski Federasyon Başkanı ve mevcut Federasyon Başkanıyla alakalı ortaya atılan iddialarla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Taraftarın özlediği, özlem duyduğu bir futboldu

“Hocamızı ve takımımızı tebrik ediyorum. Müthiş bir güçlü futbol oynadılar. Taraftarın özlediği, özlem duyduğu bir futboldu. Skor ve oyun aldatmasın yine de kolay olmadı.

Hakem kararlarında belirli bir standart yok

Hakem performansına değinmek istiyorum. Artık Başkanımızdan başlayarak sokaktaki en küçük, en minik Fenerbahçe taraftarına kadar bu işin böyle sürmeyeceğini, gidemeyeceğini artık herkes anlamış oldu. Çok güçlü ve net şekilde ortaya çıkmış oldu. Bu artık sürdürülebilir bir durum değil. 7. hafta itibarıyla saha ve VAR hakemlerinin performansı ki bu yorumları yaparken sadece kendi maçlarımız için demiyorum, bütün Süper Lig maçları için. Bizi en rahatsız eden detaylar bütün standart dışı kararlar. Hep standartsız kararlar veriliyor. Belirli bir standart yok.

Fenerbahçe’nin aleyhine gibi bir durum olduğu zamanda da hepinizin malumu dakikalarca didik didik aranıyor, 'Fenerbahçe’nin aleyhine bu karar nasıl çıkar' diye

Özellikle gri pozisyonlarda Fenerbahçe özelinde konuşuyorum. Fenerbahçe’nin lehine gibi bir pozisyon olursa saniyeler içerisinde karar nihayete erdiliyor. Fenerbahçe’nin aleyhine gibi bir durum olduğu zamanda da hepinizin malumu dakikalarca didik didik aranıyor, 'Fenerbahçe’nin aleyhine bu karar nasıl çıkar' diye.

Başkanımız bu hafta açıklamalarda bulunacak

Bu hakem performansıyla alakalı zaten kulağımıza gelen bazı duyumlarla ilgili Sayın Başkanımız Ali Koç hafta içinde bazı açıklamalar yapacak. Tarihini bildireceğiz.

Hafta içi bir medya mensubunun eski Federasyon Başkanı ve mevcut Federasyon Başkanıyla alakalı ortaya attığı bir iddia oldu. Bununla ilgili cevap bekliyoruz

Bununla beraber Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimi olarak çok önem verdiğimiz bir konu var. Çok fazla gündeme gelmiyor. Hafta içi bir medya mensubunun eski Federasyon Başkanı ve mevcut Federasyon Başkanıyla alakalı ortaya attığı bir iddia oldu. Bunlar bize göre teyide muhtaç iddialar. Şu anda doğru mu, değil mi, bilemiyoruz. Ancak ne eski Federasyon Başkanından ne de mevcut Federasyon Başkanından şu ana kadar bir açıklama ve yalanlama gelmedi. Dolayısıyla tekrar ediyorum, camiamız adına soruyoruz: Sayın Büyükekşi bunlarla alakalı herhangi bir açıklama yapmayı düşünüyor mu? Bu konuyla da ilgili camiamız adına acil cevap bekliyoruz.

Daha önce de söylediğim gibi bundan ötesini sizlere bildirilecek bir tarihte Sayın Başkanımız kendi açıklamalarıyla devam edecek.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.


Sizi sevmediğimi düşünüyorsanız muhtemelen sevmiyorumdur. Sevdiklerimi şüpheye düşürmem.

Son düzenleyen aXi; 02 Ekim 2023, 08:48.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
artık, baki, bir, değil, durum, kurulu, selâhattin, sürdürülebilir, Üyemiz, önetim


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yönetim Kurulu Üyelerimiz Selahattin Baki ve Can Gebetaş, Corendon Alanyaspor maçındaki hakem kararlarına ilişkin açıklamalarda bulundu aXi Fenerbahçe 0 25 Eylül 2023 10:25
İlk Diamond üyemiz ` (Fiona) MYNAK En Özel Günlerimiz 30 28 Mayıs 2023 15:42
Sainz: "Artık ben hızlıyım ama araç hızlı değil" KoJiRo Formula 1 0 30 Ekim 2022 10:29
Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen’den Açıklamalar KoJiRo Beşiktaş 0 23 Haziran 2022 20:28
Schumacher: "DRS etkisi artık eskisi kadar güçlü değil" KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 12:53




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net