Forum Logo




Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Çaykur Rizespor karşısında aldığımız 5-0’lık galibiyeti değerlendirdi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Ekim 2023, 08:41   #1
Çevrimdışı
aXi
FΞNΞRB∆HÇΞ
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Çaykur Rizespor karşısında aldığımız 5-0’lık galibiyeti değerlendirdi




Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Çaykur Rizespor karşısında aldığımız 5-0’lık galibiyeti değerlendirdi
Www.TrendForum.Net

Çaykur Rizespor’u 5-0 yendiğimiz karşılaşmanın ardından Teknik Direktörümüz İsmail Kartal galibiyeti ve takımın performansını yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, “Takım olarak çok iyi antrenman yapıyoruz. Herkes birbirine saygılı. Oyunumuzun gelişmesi gerektiğini birkaç hafta önce söylemiştik. ‘İyiyiz ama daha tam değiliz’ demiştim. Şimdi yavaş yavaş iyinin üzerine çıkmaya başladık. Bu güçlü oyunumuzu ki birkaç nokta daha var onları da üzerine koyarak, geliştirerek bu seviyede tutup çok fazla dalgalanmalar yaşamadan sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. En önemlisi takım içerisindeki yardımlaşmalar, takım içindeki pozisyon değişiklikleri ve bununla beraber 1. dakikadan 90. dakikaya kadar maç 5-0’da olsa maçı bırakmamaları, mücadele etmeleri, birbirine yardım etmeleri… Sürekli 3-0, 4-0… hala bizim geri çekilip oyunu kontrol edelim gibi değil, kendi işimizi, kendi futbolumuzu oynayarak dördüncü, beşinci golü atabilmek bizim bütün planlarımız. Bu şekilde de oyuncularımızla konuşuyoruz. Bunu yapabilecek güce de sahibiz. Güçlü ve iyi bir takımımız var. Taraftarlarımızın muhteşem bir enerjisi var. Oyuncularım da buna karşılık veriyorlar. İnşallah bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bugün 3 puan aldığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum.” dedi.

Maç maç ilerlediklerinin altını çizen İsmail Kartal, “Biz her zaman maç maç düşünüyoruz. Bu bitti, geride kaldı. Şimdi Konferans Ligi’ne konsantre olacağız. Ekibimle beraber şimdi Samandıra’ya gideceğiz. Daha önce de izlemiştik, çalışmıştık. Yapacağımız analizlerle nasıl hazırlanacağımızı ki önümüzde 4 gün var, bizim için uzun bir zaman. Bunu da en iyi şekilde değerlendirip orada da en iyi oyuncularla o maça çıkarak oradan da 3 puanla ayrılmak istiyoruz.” diye konuştu.

Hakem kararlarına ilişkin kısaca konuşan Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, “Futbolun içinde olan dostlarım, arkadaşlarım beni aradılar, biz de aradık. Penaltının penaltı olduğunu, golümüzün de verilmesi gerektiğini söylediler. Ben, ‘Hakemler hakkında konuşmayacağım’ dedim. Konuşmak da istemiyorum. Ama artık beni de konuşmaya mecbur bırakmasınlar. Her hafta aynı şeyler oluyor. Onun için geride kaldı. Bu konularla ilgili herhalde kulübümüz bir değerlendirme yapacaktır.” diyerek sözlerini noktaladı.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.


Sizi sevmediğimi düşünüyorsanız muhtemelen sevmiyorumdur. Sevdiklerimi şüpheye düşürmem.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
50’lık, aldığımız, Çaykur, değerlendirdi, direktörümüz, galibiyeti, kartal, karşısında, rizespor, teknik, İsmail


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Corendon Alanyaspor galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 25 Eylül 2023 10:26
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal’dan galibiyet değerlendirmesi aXi Fenerbahçe 0 18 Eylül 2023 09:58
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal’dan galibiyet değerlendirmesi aXi Fenerbahçe 0 18 Eylül 2023 09:58
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Twente galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 25 Ağustos 2023 09:59
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Yılport Samsunspor galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 22 Ağustos 2023 09:34




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net