Forum Logo




Futbolcularımız, Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından konuştu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Ekim 2023, 08:47   #1
Çevrimiçi
aXi
FΞNΞRB∆HÇΞ
Futbolcularımız, Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından konuştu




Futbolcularımız, Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından konuştu
Www.TrendForum.Net

Fenerbahçemiz, Trendyol Süper Lig 7. hafta maçında konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 5-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından futbolcularımız Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Joshua King yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.

Edin Dzeko: Sahaya bir takım ruhu ve karakter koyduk

Galibiyete dair konuşan Edin Dzeko,“Çocuklarım her zaman bana şans getiriyorlar, dün de annelerinin doğum günüydü, bugün almış olduğumuz galibiyetle de doğum gününü kutlamış olacağız. Bizler açısından gerçekten çok güzel oldu. 90 dakikayı kontrol ettiğimizi söyleyebilirim. İlk yarı özellikle maç 1-0 kaldı, bu bizim için şanssızdı, daha fazlasını da bulabilirdik. Ama sonuç olarak harika, güzel bir galibiyet elde ettiğimizi düşünüyorum. Sahaya bir takım ruhu ve karakter koyduk. Dolayısıyla almış olduğumuz neticeden dolayı çok ama çok mutluyuz.” dedi.

Dzeko, Konferans Ligi’nde Spartak Trnava ile oynayacağımız karşılaşmaya dairse şunları söyledi:

“Kazanmak her zaman çok ama çok önemli. Bizler de bu şekilde devam etmek istiyoruz. Her maçın atmosferi, hikâyesi farklı. Kazandığınız zaman galibiyeti beraber kutluyorsunuz ama sonrasında tabii ki oynayacağınız diğer maçlara odaklanmanız gerekiyor. Oynayacağımız maçlar da çok büyük önem arz ediyor. Takım olarak iyi durumda olduğumuzu düşünüyorum. Kaliteli bir takımız ve yaptığımız şeyleri sürdürmek durumundayız. Kendimizi geliştirerek bu yaptığımızdan çok daha fazlasını yapabiliriz. Çocuklarım da Fenerbahçe kazandığı zaman çok mutlu oluyor.”

Dusan Tadic: Taraftarın önünde oynamak gerçek anlamda inanılmaz

5-0’lık Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Dusan Tadic,“Kazanmak çok önemli. Özellikle de böyle bir oyun stili sergileyerek kazanmak çok önemli. Fenerbahçe’nin buna ihtiyacı var çünkü Fenerbahçe en büyük kulüplerden biri. Bizim de buna göre hareket etmemiz gerekiyor. Taraftarlarımız çok özeller, inanılmazlar. Onların önünde oynamak gerçek anlamda inanılmaz. Beni mutlu eden şeylerden biri de son iki maçta göstermiş olduğumuz öldürücü mantalite! 2’yi, 3’ü ve daha fazla gol arıyoruz. Büyük takımların bu şekilde oynaması gerekir. Bu beni mutlu ediyor. Bu şekilde devam etmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Taraftarlarımızın ‘Tadic on fire’ tezahüratları karşısında hisleri sorulan Tadic, “Bu çok güzel ve özel duygu. Bu şarkı benim önceki takımlarımda da gol attıktan sonra çalıyordu. Aynı zamanda ben gelmeden önce de Fenerbahçe’nin gol müziğiydi. Benim için çok güzel bir şey. Taraftarlarımıza göstermiş oldukları destek için çok teşekkür ediyorum. Onlar bizim için 12.oyuncu ve destekleri inanılmaz.” ifadelerini kullandı.

Joshua King: İstediğimiz galibiyeti aldık

Karşılaşmayı değerlendiren King,“Genel olarak her zaman sabırlı olmaya çalışıyorum. Şansın gelmesini bekliyorum. Hocamız bana şans verdiğinde de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bugün rahat bir galibiyet elde ettik. İstediğimiz galibiyeti aldık. Bu şekilde devam etmek istiyoruz.” diye konuştu.

Joshua King, Konferans Ligi’nde oynayacağımız karşılaşma hakkında ise şunları söyledi:

“Her zaman önümüzdeki maça odaklanıyoruz. Maç maç bakıyoruz. Bugünkü rakibimiz Rize’ydi. Bu maça %100 bir şekilde odaklanmıştık. Şimdi Konferans Ligi’nde bir maç oynayacağız. Yarından itibaren o maça odaklanmaya başlayacağız. Bugün almış olduğumuz galibiyetin keyfini çıkaracağız. İyi bir takımız. Oynadığımız her maçı kazanmak için oynuyoruz. Perşembe günü orada kazanmak için oynayacağız.”

King, Çaykur Rizespor karşısında bulduğu golün ardından bu golü bir yakınına armağan ettiğini şu şekilde ifade etti:

“Maalesef şoförümü, aynı zamanda amcam gibi çok yakınım olarak gördüğüm bir kişiyi kaybettim O bizim için bir aile gibiydi. Çok yakındı. Her gün oğlumu okula götürüyordu, ailemi her yere götürüyordu. Ben onu sanki ailemden amca gibi görüyordum. Dört gün önce vefat etti. İki gün önce cenazesine katıldım ve bu maçtan önce de ‘Eğer bugün gol atarsam ona armağan edecektim’ düşündüm. Benimle çalışmaya başlamadan önce Fenerbahçeli değildi ama benimle çalışmaya başladıktan sonra yavaş yavaş Fenerbahçeli oldu.”
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.


Sizi sevmediğimi düşünüyorsanız muhtemelen sevmiyorumdur. Sevdiklerimi şüpheye düşürmem.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ardından, Çaykur, futbolcularımız, galibiyetinin, konuştu, rizespor


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Çaykur Rizespor karşısında aldığımız 5-0’lık galibiyeti değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 02 Ekim 2023 08:41
Fenerbahçe 5–0 Çaykur Rizespor aXi Fenerbahçe 0 02 Ekim 2023 08:40
Futbolcularımız FC Twente galibiyetinin ardından açıklamalar yaptı 24 Ağustos 2023 Perşembe 22:56 aXi Fenerbahçe 0 25 Ağustos 2023 09:59
Futbolcularımız, Maribor galibiyetinin ardından konuştu aXi Fenerbahçe 0 18 Ağustos 2023 10:14
Manolis Siopis'e Çaykur Rizespor kancası KoJiRo Trabzonspor 0 11 Temmuz 2023 15:28




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net