Forum Logo




Futbolcularımız, Kasımpaşa galibiyetini değerlendirdi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Ekim 2023, 09:25   #1
Çevrimdışı
aXi
FΞNΞRB∆HÇΞ
Futbolcularımız, Kasımpaşa galibiyetini değerlendirdi




Futbolcularımız, Kasımpaşa galibiyetini değerlendirdi
Www.TrendForum.Net

Fenerbahçemizin deplasmanda Kasımpaşa’yı 2-0 yendiği maçın ardından oyuncularımız yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Ryan Kent: Rakip kalede çok fazla şans yarattık ve topa sahip olan, topu kontrol eden taraf bizdik

Galibiyeti değerlendiren Kent, “Maça iyi başladığımızı söyleyebilirim ve öyle de düşünüyorum. Bana göre rakip kalede gerçekten çok fazla şans yarattık. Devre arasında hocamızın değindiği bir konu vardı, oyunun belli noktalarında ritmimiz birazcık düştü. İkinci yarıya çıktığımızda daha agresif bir şekilde, daha iyi bir oyun ortaya koymamız gerekiyordu. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Söylemiş olduğum gibi rakip kalede çok fazla şans yarattık ve topa sahip olan, topu kontrol eden taraf bizdik. Bugün onlara pek fazla şans tanımadık.” dedi.

Ryan Kent, milli ara ile ilgiliyse şunları söyledi:

“Milli aranın iyi geleceğini düşünüyorum. Çünkü bu süreye kadar bana göre takım olarak çok iyi ve sıkı bir şekilde çalıştık. Zaten bunun meyvesini de sahada gösterdiğimiz oyunla aldığımızı düşünüyorum. Bu milli takım arası rejenerasyon bakımından iyi gelecektir. Ama döndükten sonra aynı şekilde kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz.”

İsmail Yüksek: Kazanma alışkanlığı yakalamak çok önemli bir şey

Milli futbolcu, galibiyeti şu şekilde değerlendirdi:

“Liderliği tekrar ele aldığımız için tabii ki mutluyuz, bırakmak da istemiyoruz. Yoğun bir takvimi kazasız atlattığımız için de mutluyuz. Hocamızın da söylediği gibi artık galibiyet serisini saymayı bıraktık. Çünkü kazanma alışkanlığı yakalamak çok önemli bir şey. Bir bütün olarak takım halinde çok iyi durumdayız. Dediğim gibi yoğun bir takvimi atlattık. Şimdi milli takıma odaklanma zamanı, inşallah orada da ülkemizi gururlandırırız.”

İsmail Yüksek, milli takımımızın oynayacağı Hırvatistan ve Letonya maçlarını, “Ülkemizi bilen, geçmişte ülkemizde çalışan bir hoca. Tekrardan ona da hayırlı olsun. Son kampımızda istemediğimiz sonuçlar aldık. Ama artık orayı unutup önümüzdeki kampa, Hırvatistan ve Letonya maçlarına odaklanmamız lazım. Yeni bir ekip, yeni gelen oyuncular da olacak. Herkes için umarım hayırlısı olur. Bizim artık oraya odaklanmamız lazım. İnşallah ülkemizi Avrupa Şampiyonası’na götürmeye çalışacağız.” şeklinde değerlendirdi.

Rodrigo Becao: Hafta hafta üzerine koyarak gelişmeye devam ediyoruz

Kasımpaşa karşısında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından konuşan Becao, “Bugün almış olduğumuz galibiyetten dolayı çok mutluyum. Sadece ben değil, bütün takım olarak çok mutluyuz. Çünkü çok iyi ve sıkı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kadar puan almamızın sebebi çok çalışmamız. Gerçek anlamda hafta hafta üzerine koyarak gelişmeye devam ediyoruz. Çok çalışıyoruz. Bugün de 3 puan almak bizim için çok önemliydi. Zor bir rakibe karşı, zor bir maç oynadık. İstediğimiz 3 puanı aldığımız için mutluyuz.” ifadelerini kullandı.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.


Sizi sevmediğimi düşünüyorsanız muhtemelen sevmiyorumdur. Sevdiklerimi şüpheye düşürmem.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
değerlendirdi, futbolcularımız, galibiyetini, kasımpaşa


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Corendon Alanyaspor galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 25 Eylül 2023 10:26
Futbolcularımız, Twente galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 01 Eylül 2023 08:53
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Twente galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 25 Ağustos 2023 09:59
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Yılport Samsunspor galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 22 Ağustos 2023 09:34
Futbolcularımız, Bitexen Giresunspor maçını değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 08 Mayıs 2023 10:30




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net