Forum Logo




Selahattin Baki: Tarihlerini bir kelime ile izah edenleri tebrik ediyorum


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Şubat 2024, 08:39   #1
Çevrimdışı
Selahattin Baki: Tarihlerini bir kelime ile izah edenleri tebrik ediyorum




Selahattin Baki: Tarihlerini bir kelime ile izah edenleri tebrik ediyorum
Www.TrendForum.Net



Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki, Kasımpaşa karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yöneticimiz Selahattin Baki’nin açıklamaları şu şekilde:

“Herkese iyi akşamlar dilerim. Hepimizin kandili mübarek olsun. Hocamızı ve takımımızı kutluyorum. Direkt olarak konuya girmek istiyorum: Bugün iki tane net penaltı pozisyonumuz maalesef bir kere daha hakemler tarafından verilmemiştir. Özellikle Ferdi’nin pozisyonunda hakemin vücut lisanına çok dikkatli bakmasını rica ediyorum, futbol kamuoyunun. Penaltıyı verir gibi bir refleks gösterirken 1 saniye içinde çark etti. Oosterwolde’nin pozisyonu da bize göre net penaltı. Zaten ilk gelen yorumlar da öyle. Bugün takım şampiyonluk isteyen, şampiyonluğu kovalayan bir refleks göstermeseydi ki bir kere daha bir operasyonun, bir facianın eşiğinden dönüldü. Dolayısıyla bu iki pozisyondan dolayı artık federasyonun aklını başına devşirmesini bekliyoruz. Ligin kalan kısa maratonunda her seferinde Fenerbahçe camiasının sinir uçlarıyla oynamaktan vazgeçmelerini bir kere daha buradan söylüyorum. Artık rica etmiyoruz, söylüyoruz.

Başka bir gündem olan konu var. Bu da bizim için önemlidir. Ezeli rakibimizdeki bir futbolcunun PFDK’ya sevk edilişi ve sevk edilme şekli. Şimdi yakın tarihte bunun 4 tane örneği var, daha da çok vardır ama yakın tarihli 4 tane örneği var. Bu tür pozisyonlarda, bu tür hareketlerde direkt PFDK’ya sev edilir ve genelde tedbirli sevk edilir. Burada ilk başta sevk bile olmadı. Daha sonra nasıl olduysa zoraki ve gönülsüz bir şekilde bir sevk yaşandı. Bu sefer de tarihe geçecek bir rezillikte, tedbirsiz olarak verildi. Yani burada ne şiş yansın ne kebap, herkese yaranma zihniyetinin olduğunu tahmin ediyorum. Çünkü ‘Nasılsa PFDK’ya verdik, en alttan bir ceza verelim, onu da bir maça indirelim, durumu kurtaralım’ şeklinde kovalamaya çalışıyorlar. Bunu da ben TFF’nin PFDK’ya verdiği bir mesaj olarak görüyorum. Bunu da kabul etmiyoruz. Fenerbahçe camiasının bütün nötr futbolseverlerin de gözleri üzerinde. Çünkü daha önce benzer pozisyonlarda çok ciddi ve hatırı sayılır cezalar olmuştur ama söz konusu ezeli rakibimiz olduğu zaman Büyükekşi Federasyonu’nun biliyorsunuz beyni ile kalbi maalesef çelişiyor. Artık bu son dönemeçte umut kırıntısı görmek istiyoruz. Akıllarını başlarına devşirsinler, Fenerbahçe’nin sinir uçlarıyla oynamasınlar. Bugün takımı tebrik ediyorum. Çok ciddi psikolojik viraj dönüldü. Hepsini tebrik ediyorum. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.”

Galatasaray Spor Kulübü’nün attığı tweetle ilgili soru üzerine Baki, “Tebrik ediyorum, kendilerini ve tarihlerini bir kelime ile izah etmişler. Biz bile bu kadar güzel tek kelime ile izah edemezdik” diye yanıt verdi.

Resmi Site
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
baki, bir, edenleri, ediyorum, ile, izah, kelime, selâhattin, tarihlerini, tebrik


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kendimi tebrik ediyorum, çünkü; Rima Trend Oyunlar 161 16 Nisan 2024 13:28
önetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki: Bu artık sürdürülebilir bir durum değil aXi Fenerbahçe 0 02 Ekim 2023 08:42
Yönetim Kurulu Üyelerimiz Selahattin Baki ve Can Gebetaş, Corendon Alanyaspor maçındaki hakem kararlarına ilişkin açıklamalarda bulundu aXi Fenerbahçe 0 25 Eylül 2023 10:25
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal: Planlarımız tuttu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum aXi Fenerbahçe 0 22 Eylül 2023 09:10
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal: Kazandığımız ve gruplara yükseldiğimiz için çok mutluyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum aXi Fenerbahçe 0 01 Eylül 2023 08:53




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net