Forum Logo




Maç Sonu Röportajları l Futbolcularımız, Kasımpaşa galibiyetini değerlendirdi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Şubat 2024, 08:25   #1
Çevrimiçi
Maç Sonu Röportajları l Futbolcularımız, Kasımpaşa galibiyetini değerlendirdi




Maç Sonu Röportajları l Futbolcularımız, Kasımpaşa galibiyetini değerlendirdi
Www.TrendForum.Net



Fenerbahçemizin, Kasımpaşa karşında galibiyet gollerinden birine imza atan Mert Hakan Yandaş ile oyuncularımız Ferdi Kadıoğlu ve Jayden Oosterwolde yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.

Jayden Oosterwolde: Biz bir aileyiz, hedefimiz şampiyon olmak

Kasımpaşa galibiyetini değerlendiren Jayden Oosterwolde, “Kazandığımız için mutluyum. Artık maçları sezon başında olduğu kadar kolay kazanamıyoruz. Çok fazla savaşmamız gerekiyor. Bizler de saha içerisinde savaşıyoruz. Biz bir aileyiz, hedefimiz şampiyon olmak. Bunun için her maçta sonuna kadar savaşıyoruz. Son dakikada atmış olduğumuz golle galip geldiğimiz için mutluyum.” dedi.

Hangi pozisyonda oynuyor olmasının önemli olmadığını, önemli olanın Fenerbahçe’de maç oynamak olduğunu aktaran Oosterwolde, “Takımımızda çok fazla kaliteli oyuncu var, birden fazla pozisyonda oynayabilen. Ben de bu iki pozisyonda-sol bek, stoper- oynayabiliyorum ve kendimi rahat hissediyorum. Hangi pozisyonda oynadığımızın benim için önemi yok. Bu iki pozisyonda da oynayabiliyorum. Ben hangi pozisyonda oynarsam oynayayım kendimi göstermeyi seviyorum. Hocamız nerede oynatırsa ben orada elimden gelenin en iyisini yaparım. Fenerbahçe’de bu kadar çok maç oynamış olmaktan dolayı çok mutluyum.” şeklinde konuştu.

Mert Hakan Yandaş: Fenerbahçe camiası bütün olduğunda kimse yıkamaz

Röportaja yanındaki küçük misafirleriyle katılan Mert Hakan Yandaş, “Şu an Eren Yandaş, Ali Yandaş ve Dzeko’nun oğlu Dani yanımda ve onlar bizim şans meleklerimiz. Bugün de maça geldiler. Onlar ne zaman maça gelse ben gol atıyorum, takım da kazanıyor. Yine bize uğurlu geldiler.” diye konuştu.

Harika bir frikik golüyle Kasımpaşa ağlarını sarsan ve golün sevincini Bonucci ile paylaşan Mert Hakan Yandaş, şu şekilde konuştu:
“Dün maçtan önceki son idmanımızı yaptık. İdman bittikten sonra Bonucci ile frikik atmaya başladık. Bonucci de, ‘Sana arkandan pres yapmaya geldim, nasıl vurulacağını göstereceğim’ diye takıldı. ‘Yarın da gol atarsan kulübede seni bekliyorum’ dedi. Tam da onun istediği gibi oldu, frikikten gol attım. Ben de tabii ki ona gitmek istedim. Kendisi çok büyük karakter. Bize her anlamda çok yardımcı oluyor. Golü onunla paylaşmak istedim. Hem dün hem de maçtan önce firikikten gol atacağımı hissetmişti. Ben de öyle bir gol attığım için çok mutluyum. Güzel bir gol oldu.”

Fenerbahçe camiasının bir bütün olduğunda kimse tarafından yıkılamayacağını dile getiren Yandaş, “Zor bir süreçten çıktım. Hep bugünü bekliyordum. Çalıştım, hiç pes etmedim. Geçen hafta konuşmuştum ve o konuşmanın ne anlam ifade ettiğini bugün gördük aslında. Taraftarımız 90 dakika boyunca bizi destekledi. Ne kadar önemli olduğunu kendileri de hissetmiş ve görmüşlerdir. Fenerbahçe birlikte olduğunda gerçek anlamda yıkılması çok zor bir camia. Bu camianın içinde olduğumuz için bunu söylemiyoruz, ben yine onlardan rica ediyorum. İsmin önemi yok, ben ya da bir başka biri, hiç kimsenin önemi yok. Sezon sonuna kadar dişlerini sıksınlar. Aynen bugünkü gibi bize sahip çıksınlar. Bu sene olacak gibi hissediyoruz. Bu dönen maçlar da onun habercisi. Tabii ki daha iyi ve daha güçlü oynamamız gerekiyor, bunun da farkındayız. Bunun için hafta içinde analizlerimizi yapacağız. Ama bir kez daha söylemek istiyorum; Fenerbahçe camiası bütün olduğunda kimse yıkamaz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Ferdi Kadıoğlu: Ben takım için, Fenerbahçe için her şeyimi vermeye çalışıyorum

Ferdi Kadıoğlu galibiyeti şu şekilde değerlendirdi:

“Açıkçası benim açımdan hangi pozisyonda oynuyor olmak sorun değil. Sağ pozisyonda da oynayabilirim, sağ tarafta da oynayabilirim. Benim açımdan sorun teşkil etmiyor. Ben takım için, Fenerbahçe için her şeyimi vermeye çalışıyorum. Takımın menfaati için en iyimi ortaya koymaya çalışıyorum. Driplinglerimle, paslarımla takıma katkı sağlamaya çalışıyorum. Genel anlamda zor maç olduğunu söyleyebilirim. Maç içerisinde çok daha iyi olmamız gereken zamanlar vardı. Bana göre daha iyisini de yapabilirdik. Bu noktada taraftarlarımıza da teşekkür etmemiz gerekiyor. Bizi maçın sonuna kadar çok iyi desteklediler. Maçın içerisinde iyi oynamadığımız anlarda da bizi gerçekten çok iyi bir şekilde desteklediler. Onlardan isteğimiz, arzumuz bu şekilde destek olmaları. Çünkü onların destekleriyle beraber bizler maç kazanabiliriz.”

Milli futbolcu sözlerini şu şekilde noktaladı:

“Büyük takımlar son dakikada atacakları gollerle beraber maçları kazanabilirler. Çünkü biz sürekli olarak baskı yapıyoruz ve bu anlamda da rakibi fazlasıyla yorduğumuzu düşünüyorum. Dolayısıyla rakip kalede çok fazla şans yaratıyoruz. Fenerbahçe gibi büyük takımlar da bu söylediklerimden dolayı bunlardan faydalanıyor ve son dakikada da olsa golleri bulmasını biliyoruz.”

Resmi Site
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
değerlendirdi, futbolcularımız, galibiyetini, kasımpaşa, maç, röportajları, sonu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Başantrenörümüz Dimitris Itoudis, Olympiacos galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 03 Kasım 2023 10:10
Futbolcularımız, Kasımpaşa galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 09 Ekim 2023 09:25
Futbolcularımız, Twente galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 01 Eylül 2023 08:53
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Twente galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 25 Ağustos 2023 09:59
Futbolcularımız, Bitexen Giresunspor maçını değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 08 Mayıs 2023 10:30




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net