Forum Logo




Wolff: "Haas, Schumacher'i eleştirmek yerine ona destek vermeli"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Haziran 2022, 14:47   #1
Çevrimdışı
Wolff: "Haas, Schumacher'i eleştirmek yerine ona destek vermeli"




Wolff: "Haas, Schumacher'i eleştirmek yerine ona destek vermeli"
Www.TrendForum.Net

Mercedes patronu Toto Wolff, Haas'ın Mick Schumacher'e yönelik eleştirilerini doğru bulmuyor ve bunun sadece baskıyı artırdığını düşünüyor.



Mick Schumacher bu yıl Suudi Arabistan ve Monako'da iki büyük kaza yapmasının ardından yoğun eleştiriler almaya başladı.

Alman pilot henüz puan alabilmiş değil ve yaptığı kazalar, Haas'ın elinde çok büyük bir bütçe olmadığı için Amerikalı ekibi olumsuz etkiliyor.

Haas takım patronu Gunther Steiner, perşembe günü yaptığı açıklamada Schumacher'in bu kazalara devam edemeyeceğini dile getirdi ve mevcut durumdan memnun olmadığı çok belliydi.

Toto Wolff, Steiner'ın basın karşısındaki eleştirileri hakkında RTL'ye şöyle dedi: "Bence basın karşısında eleştirmek tamamen yanlış bir yol."

"Şimdi en önemli şey üzerindeki baskının ondan alınması. Mick aracı nasıl kullanacağını biliyor ve aynı zamanda bunu yapacak zekaya da sahip. Şimdi aracı istediği şekilde sürmesine, içgüdülerini kullanmasına izin vermeniz gerekiyor."

"Eğer ona 'aracı çarpmamalısın' gibi şeyler söylemeye devam ederseniz, bu baskıyı daha da artırır. Şahsen ben olsam tam tersini söyler ve 'Bırak, zorlamaya devam et, istediğin gibi sür' derdim."

"Haas bütçe sınırı anlamında zaten baskı altında değil."

"Yani Mick'in iyi biri iş yapabileceğine eminim, ona sadece güvenmek gerekiyor."



"Mick'i yalnız bırakmak lazım. Bu onun hayatı, onun kariyeri ve onun aracı. O işini yapıyor. Basında yazanları okumamalı ve eleştirileri dikkate almamalı. Mühendislerle çalışıp, işine konsantre olmalı. Takınması gereken tutum bu olmalı."

"Eğer bunu yaparken bir spin atar ya da kaza yaparsanız, sorun değil. Mick hâlâ öğrenme sürecinde. Sadece spordaki ikinci yılını geçiriyor fakat baskı o kadar yüksek ki bu durum ona yardımcı olmuyor."

Wolff, Mick'in kendisinden bazı tavsiyeler istediğini de söylüyor.

"Bunu vermek çok hoşuma gitti. O, gerçekten çok iyi bir genç. Kalbi ve zihni tertemiz. Mick'in büyük işler yapacağına inanıyorum, şimdi sadece olduğu yerden kalkacak gücü bulması gerekiyor."

Wolff, Mick'in gelecekte Mercedes'in radarında olacağını söyleyerek şunları da ekledi: "Neden öyle olmasın ki? Bugün sahip olduğumuz sürücülerden memnunuz. Elimizde gençlerimiz var fakat Mick, bir Schumacher olsun ya da olmasın, güçlü yanlarıyla bizim için her zaman radarda olacak bir pilot."

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
wolff


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Wolff: "Monako'dan değerli dersler çıkardık" KoJiRo Formula 1 0 09 Haziran 2022 11:43
Ralf Schumacher: "Mick hata yapıyor fakat Haas'ın da gelişmesi gerekiyor" KoJiRo Formula 1 0 08 Haziran 2022 13:10
Wolff: "Bütçe sınırı artışı çalışan maaşlarını korumamızı sağlayacak" KoJiRo Formula 1 0 05 Haziran 2022 10:28
Coronel: "Hamilton ayrılırsa yerine Nyck de Vries gelir" KoJiRo Formula 1 0 04 Haziran 2022 19:02
Wolff: "Hamilton'ın, Russell'a denk olmak için sadece şansa ihtiyacı var" KoJiRo Formula 1 0 03 Haziran 2022 21:05




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net