Forum Logo




Magnussen: "İkinci seansta tempo kaybettik"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Haziran 2022, 14:48   #1
Çevrimdışı
Magnussen: "İkinci seansta tempo kaybettik"




Magnussen: "İkinci seansta tempo kaybettik"
Www.TrendForum.Net

Haas pilotu Kevin Magnussen, ilk seanstan ikinci seansta geçişte tuhaf şekilde tempo kaybettiklerini söylüyor.



Haas cuma günkü ilk seansta Kevin Magnussen'le iyi görünse de, ikinci seansta pek iyi bir performans sergileyemediler ve Williams ile en yavaş iki araçtan birine sahiplerdi.

Seansın ardından konuşan Magnussen şöyle dedi: "Bugün rüzgar çok kuvvetliydi fakat durum herkes için aynıydı. Yani beni herkesten daha fazla etkilemedi."

"Yine de çok rüzgarlıydı vce ana düzlükte istemeden sağa sola gidiyordum çünkü yandan esen rüzgar çok kuvvetliydi. Bu açıdan zor bir gündü fakat Bakü'de hep böyledir."

"Özellikle ikinci seansta pek hızlı değildik ve bunun nedenini öğrenmemiz gerekiyor çünkü ilk seansa oranla gözle görülür şekilde geriye düştük."

"Bütün geceyi öğrenmeye çalışarak geçireceğiz ve umarım yarın tekrar iyi bir tempo yakalayabiliriz. Bu tuhaf geliyor çünkü normalde ilk seansta, ikinci seansa oranla daha rekabetçi oluruz fakat bugün tam tersiydi."

"Şimdi bunun sebebini bulmamız gerekiyor fakat olumluyum. Buradaki yarış genellikle çılgınca geçer ve yani çok fazla şey olabilir."



Mick Schumacher ise cuma gününe şanssız başladı ve su hortumunun kelepçesinin gevşemesi nedeniyle, ilk seansta sadece birkaç tur atabildi.

Mick, "Soğutma sıvısındaki sızıntı nedeniyle günüm pek iyi başlayamadı. Görünüşe bakılırsa bu sorun güçlü dalgalanmadan kaynaklandı."

"Diğerlerine kıyasla 25 turluk bir kaybım var ve bunun böyle bir cadde pistinde, özellikle de bu yeni araçlarla çok değerli bir zaman olduğunu söyleyebilirim. Yani harika değil."

"İkinci seans da harika değildi. Yani ufak tefek sorunlar yaşadık. Tüm bunlar genel anlamda daha az tur attığımız anlamına geliyordu. Bu yüzden de cumartesiye girerken pek çok soru işareti var."

"Seans gelirsek, lastiklerde büyük bir aşınma yoktu fakat asfalt sıcaklığı yüksek. Tüm bunları göz önünde bulundurarak hafta sonunun kalanı için ne yapacağıma karar vermemiz gerekiyor." dedi.

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
magnussen


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Perez: "İkinci antrenmanda yanlış yöne gittik" KoJiRo Formula 1 0 11 Haziran 2022 08:20
Magnussen'e göre iki yarış direktörünün bulunması "tutarsızlıklara" yol açıyor KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 13:23
Terruzzi: "Sainz, Monako GP'deki rolünü yanlış anladı" KoJiRo Formula 1 0 04 Haziran 2022 19:12
Hill, Leclerc'i uyardı: "Ferrari, eleştirileri sineye çekmez" KoJiRo Formula 1 0 01 Haziran 2022 21:02
Magnussen: "Yarışı güç ünitesi sorunuyla bıraktık" KoJiRo Formula 1 0 31 Mayıs 2022 19:54




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net