Forum Logo




Steiner: "Haas'a düzgün bir şekilde veda edememek beni üzdü"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 13 Ocak 2024, 20:18   #1
Çevrimiçi
Steiner: "Haas'a düzgün bir şekilde veda edememek beni üzdü"




Steiner: "Haas'a düzgün bir şekilde veda edememek beni üzdü"
Www.TrendForum.Net

Haas'ın eski takım patronu Guenther Steiner, 2023 sonunda ayrıldıktan sonra takıma resmi bir şekilde veda edememenin üzücü olduğunu dile getirdi.



Steiner'in takım müdürü olarak sözleşmesi 2024 sezonu için yenilenmedi.

Bu da pist mühendisliği direktörü Ayao Komatsu'nun Haas'ın 2024 ve sonrası için yeni takım patronu olarak atanmasına yol açtı.

Haas'ta geçirdiği yaklaşık on yıl boyunca takımı sıfırdan kurarak F1'de popüler bir figür haline gelen İtalyan, takımın yatırıma ihtiyacı olduğunu düşünürken Haas mevcut harcama seviyesini korumak ancak verimliliği artırmak istiyordu.

Birmingham'daki Ulusal Fuar Merkezi'nde düzenlenen Autosport International 2024'te konuşan Steiner, Noel ve Yeni Yıl arasında Haas tarafından kendisine haber verildiğini ve ani ayrılışı sebebiyle takım tarafından uygun bir şekilde uğurlanmadığını dile getirdi.

Cumartesi sabahı ana sahnede Sky Sports F1 yorumcusu David Croft ile konuşurken Steiner araya girerek şunları söyledi: "Kendi adıma bir şey söyleyerek başlayabilir miyim?"

"Haas F1'den ayrıldığımda birkaç kişiye teşekkür etme şansım olmadı. Ayrıldığımda düzgün bir şekilde veda edemediğim için tüm ekip üyelerine teşekkür etmek istiyorum."

"Şu anda bunu bu şekilde yapabilirim. Ben oradayken bizi destekleyen tüm taraftarlara da şunu söylemek istiyorum; aldığım ve almakta olduğum destek için herkese teşekkür ederim, buna çok minnettarım."



"Evet, [veda edememek] canımı yaktı ama hepsi beni tanıyor ve yaptıklarını takdir ettiğimi biliyorlar. Ama bunu onlara söylemek her zaman en iyisidir, 'Hey çocuklar, takım için yaptıklarınız için teşekkürler' demek güzel olurdu."

Steiner, Haas'ın kendisini arayarak sözleşmesinin uzatılmayacağı haberini verdiğini, bunun kendisini şaşırttığını ancak Gene Haas'ın takımı istediği gibi yönetme özgürlüğüne sahip olduğunu kabul etmekten mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi.

Haas'taki koşulların Komatsu'nun takımın başında geçireceği zamanı başarılı kılmasına izin verip vermeyeceğine 'cevap veremeyeceğini' ekledi ve F1'deki kendi geleceği konusunda çekingen davrandı.

Steiner, "Formula 1 beni ister mi bilmiyorum!"

"İçinde bulunduğumuz durumda acelem yok. Formula 1'de beni her zaman görecek insanlar var; pek çok insanla tanıştım ve pek çok arkadaş edindim."

"Eğer ilginç ve beni zorlayacak bir şey varsa bunu kabul ederim. Ama sadece F1'de kalmak için bir iş istemiyorum." dedi.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
steiner


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Haas: "Ferrari veya Red Bull varken başka takımı mı kopyalayacaktık?" KoJiRo Formula 1 0 30 Temmuz 2022 13:44
Wolff: "Haas, Schumacher'i eleştirmek yerine ona destek vermeli" KoJiRo Formula 1 0 11 Haziran 2022 14:47
Steiner: "Schumacher böyle kazalar yapmaya devam edemez" KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 13:08
Steiner, pilotlarıın uyardı: "Bakü'de kaza yapmamalıyız" KoJiRo Formula 1 0 09 Haziran 2022 11:32
Ralf Schumacher: "Mick hata yapıyor fakat Haas'ın da gelişmesi gerekiyor" KoJiRo Formula 1 0 08 Haziran 2022 13:10




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net