Forum Logo




Hamilton: "Russell takıma alıştı, yeni ayarları denemeye başlayabilir"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 24 Haziran 2022, 19:34   #1
Çevrimdışı
Hamilton: "Russell takıma alıştı, yeni ayarları denemeye başlayabilir"




Hamilton: "Russell takıma alıştı, yeni ayarları denemeye başlayabilir"
Www.TrendForum.Net

Kanada'da podyuma dönen Lewis Hamilton, takımın yeni ayarları ve parçaları George Russell'ın aracında da denemesini istiyor.



Son 8 seneyi domine eden Mercedes, 2022 sezonu itibariyle ciddi anlamda geriledi ve ilk yarıştan bu yana W13'ün sahip olduğuna inandıkları potansiyeli ortaya çıkarmaya çalışıyor.

Genel olarak dalgalanma sorunundan muzdarip olan takım, özellikle daha tecrübeli ve Mercedes'i daha iyi tanıyan Lewis Hamilton'ın aracında farklı parçalar ve ayarlar denemeyi tercih ediyor.

Montreal'de de benzer bir durumla karşı karşıya kalan ve 2. Antrenman seansında aracın "sürülemez durumda olduğunu" söyleyen Hamilton, son turunda neredeyse aracın kontrolünü kaybetmesinin ardından turu bırakmak zorunda kalmış ve seansı "felaket" olarak nitelendirmişti.

Ancak yarışta işler daha iyiye gitti ve sıralama turlarındaki güçlü temposunu koruyan yedi kez dünya şampiyonu mücadeleyi üçüncü sırada tamamlayarak sezonun ikinci podyumunu elde etti. Takım arkadaşı George Russell ise dördüncüydü.

Yarıştan keyif aldığını söyleyen Hamilton, bu noktadan itibaren Mercedes'e uyum sağladığını düşündüğü Russell'ın yeni parçaları ve ayarları deneyen taraf olmasını istiyor.

Hamilton, "Evet, belki de sezonun ikinci yarısında deney yapan taraf George olabilir!"

“Tek amacımız takım olarak ilerlemeye çalışmak. Ben de aynı şekilde ilerlemeyi düşünüyorum, hafta sonu boyunca sizi gerçekten engellediği için çok fazla deney yapmak konusunda biraz daha dikkatli olacağız, özellikle de kuru zeminde yalnızca iki antrenman yapabileceğimiz durumlarda."

"Yani evet, bence bu hafta sonundan öğreneceğimiz çok şey var. Ayrıca önemli adımlar atabilmek için yapabileceğimiz iyileştirmeler de mevcut."

"Bugün gerçekten harika bir tempo tutturduk. Bunu görmek çok güzel, bu aracı kullanırken her zaman böyle hissetmiyorum."

"Bu yüksek tempoyu Silverstone'a taşımayı umuyorum. Bu hem benim hem de takım için oldukça önemli bir yarış. Ön gruptakilerle mücadeleye girmek istiyorum."

"Kanada'da güvenlik aracı periyodunun ardından yarış yeniden başladığında galibiyet mücadelesi verebileceğimi umuyordum ancak ön gruptakiler çok hızlıydı. Yine de eninde sonunda mücadeleye döneceğiz." dedi.



Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
hamilton


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Villeneuve: "Russell'ın hedefi Hamilton'ı yenmek" KoJiRo Formula 1 0 23 Haziran 2022 19:41
Marko: "FIA, takımların seçtiği ayarları değiştiremez" KoJiRo Formula 1 0 21 Haziran 2022 21:06
Hamilton: "Aracımızın yarış performansı tüm takıma umut verdi" KoJiRo Formula 1 0 20 Haziran 2022 19:54
Jordan: "Russell, Hamilton'ı tahtından indirdi" KoJiRo Formula 1 0 05 Haziran 2022 20:29
Wolff: "Hamilton'ın, Russell'a denk olmak için sadece şansa ihtiyacı var" KoJiRo Formula 1 0 03 Haziran 2022 21:05




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net