Forum Logo




Chandhok: "Leclerc ve Verstappen oldukça temiz yarışıyor"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 26 Haziran 2022, 08:13   #1
Çevrimdışı
Chandhok: "Leclerc ve Verstappen oldukça temiz yarışıyor"




Chandhok: "Leclerc ve Verstappen oldukça temiz yarışıyor"
Www.TrendForum.Net

Eski Formula 1 pilotu Karun Chandhok, Charles Leclerc ve Max Verstappen'in birbirlerine karşı oldukça temiz yarıştığını bir kez daha tekrarlıyor.



Geçtiğimiz sezon Formula 1 hayranlarına tarihe geçecek bir şampiyonluk mücadelesi izleten Verstappen ve Hamilton, uzun maraton boyunca birkaç kez temas yaşadılar.

Hem pilotlar, hem takımlar arasında tansiyonun sık sık yükseldiği şampiyonluk mücadelesi son yarışın son turuna kadar uzanırken, büyük tartışmalara yol açan kararların ardından Hamilton'ı geçen Verstappen kariyerinin ilk şampiyonluğuna uzandı.

Ancak karting günlerinden bu yana birbirleriyle rekabet eden Verstappen ve Leclerc arasındaki mücadele nispeten daha "temiz" ilerlemekte.

Eski Lotus ve HRT pilotu Karun Chandhok'a göre bu durum, Verstappen'in ilk şampiyonluğuna ulaşma baskısından kurtulması ve Leclerc ile uzun süredir "eşit koşullarda yarışmaları" gibi sebeplerden kaynaklanıyor.

Sky F1'e konuşan Chandhok, “Sanırım bunu Suudi Arabistan'dan sonra konuştuk. Max'ın halen Leclerc ile çok daha farklı yarıştığına inanıyorum çünkü bence kendini Lewis'e karşı kanıtlamaya çalışıyordu, değil mi?"

"Lewis yenilmesi gereken adamdı, şatonun kralıydı. Dolayısıyla Max'in onu tahttan indirmesi gerekiyordu, ya da o bunu bir zorunluluk olarak görüyordu."

"Oysa Leclerc ile birlikte büyüdüler, dolayısıyla Max'in onu bulunduğu yerden hızlı bir şekilde indirmesi gerekmiyor gibi hissediyorum."

"İkisi de birbirlerini çocukluklarından beri birlikte yarıştıkları kişiler olarak görüyorlar, bu nedenle birbirleriyle daha temiz mücadele ediyorlar. Birbirlerine daha fazla yer bırakıyorlar."

"Mücadelenin daha temiz ilerlemesi belki de her iki pilotun da olgunlaşması ve bir tarafın artık dünya şampiyonu olmasına bağlıdır, ancak zihniyetlerinin değiştiğine de inanıyorum." dedi.



Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
chandhok


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Verstappen: "Son birkaç tur oldukça eğlenceliydi" KoJiRo Formula 1 0 20 Haziran 2022 19:38
Steiner:"Schumacher performans ve temiz hafta sonu geçirmek arasında denge yakalamalı KoJiRo Formula 1 0 15 Haziran 2022 20:09
Verstappen: "Leclerc ile arayı kapatabilirdim" KoJiRo Formula 1 0 12 Haziran 2022 18:44
Chandhok: "Rakip takımların gözü Red Bull'un arka kanadında" KoJiRo Formula 1 0 11 Haziran 2022 08:18
Bottas: "Temiz bir hafta sonu geçirmek zorundayız" KoJiRo Formula 1 0 09 Haziran 2022 11:27




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net