Forum Logo




K-9 Köpekleri

Hayvanlar alemi ile ilgili her şeye bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Aralık 2022, 21:04   #1
Çevrimiçi
K-9 Köpekleri




K-9 Köpekleri
Www.TrendForum.Net




Köpekler için yaşam, bir maceradır. Ama bu macera sıklıkla insanlar onlardan çok şey bekledikleri için kafa karıştırıcı bir sürece dönüşür. Oysaki varlığından haberdar bile olmadıkları bu kuralları bozdukları için başları sık sık belaya girer.
Köpekler gerçekte Lassie veya Rin-Tin-Tin’ e benzemezler. Bizim her sözümüzü ve düşüncemizi otomotik olarak anlamazlar. Onlar farklı bir türdür. Kapasiteleri ve iletişim sistemleri farklıdır. Bizim nazik yardımımızla, yaşam stilimiz ve kurallarımızı öğrenerek anlayabilirler. Köpekler tıpkı çocuklar gibi sevgi ve ilgiye muhtaçdırlar. Bizlerle birlikte hoş ve rahat bir şekilde yaşamaları için eğitime ihtiyaçları vardır.
Verdiğim eğitimlerde, köpek ile sahibi arasında kurulan çok sayıda ilişkiye tanık oldum. Bu ortaklık düzgün gitmediği vakit, kaybeden tarafın çoğu zaman köpek olduğunu gördüm. Böylece problemi, köpekler ve sahipleri arasında kemikleşmeden önce, kaynağında gidermek gerektiğini tecrübe ettim. Çünkü köpekler, yavru oldukları zaman davranışlarını değiştirmek daha kolaydı. Sahiplerinin ise, bu dönemde öğrenmeye olan merakları daha fazla idi. Köpek sahipleri, sorumsuz ya da şefkatten yoksun insanlar değillerdi. Olan şey şu idi: Bu işi nasıl yapmaları gerektiği konusunda bilgileri olmadığı için yapamamaları idi.
Ben, Köpek Eğitmeni ve Davranış Danışmanı olarak verdiğim eğitimlerde, minimum hata ile köpeklerde uygun ve doğru davranışı geliştirme ve onları mutlu yetişkinler haline gelmelerini sağlamaya çalışmaktayım.
Bildiğim şey, iyi eğitimli bir köpek harika bir aile üyesi olabilir. Pozitif K-9’ da , aile dostu köpeğiniz için sevecen ve şefkatli eğitim metodunu kullanmaktadır. Yani, pozitif ödüllendirme eğitimi. Bu ödül bazlı eğitim tekniği ile; köpeğinizden ne istediğinizi ve ne beklediğinizi ona anlatabileceğiniz, özü doğrulama ve ödüllendirmeye dayanan bir metottur. Metot gerçekten işe yaramakta ve köpeklerde kendilerini son derece iyi hissetmektedirler.
Köpek eğitimi; köpeklere değil, köpeklerle birlikte yaptığımız ve yaşayacağımız bir süreçtir. Siz ve köpeğiniz ; ödül bazlı eğitim metodundan son derece hoşnut kalırsınız. Hatta köpeğinizle kurduğunuz ilişkinin ispatlanmış bu eğitim yöntemini uygulamaya başladığınızda güçlendiğini de fark edersiniz. Köpeğinizi nasıl eğiteceğinizi size ben öğreteceğim. Köpeğiniz eğitim vaktini eğlenerek geçirecek! Çünkü eğitim vaktinin büyük bir kısmını ödüllerle geçmesi, bu sürenin onun için çok eğlenceli olmasını sağlayacaktır.
Pozitif K-9, birebir kişiye özel eğitimler ve konsültasyonlar ile, köpeğinize nizami ve uygun davranmayı öğrettiği kadar, diğer insanlar, köpekler ve diğer hayvanlarla sosyalleşmesini sağlamaya çalışmaktadır.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 14 Aralık 2022, 17:11   #2
Çevrimdışı
Saygın Üye
Yanıt: K-9 Köpekleri




Bunlar çok tatlılar ya bazı insanlardan bile zekiler .
__________________
Kırk yılda bir gibisin...
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
köpekleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri





TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net