Forum Logo




Instagram’dan Twitter rakibi uygulama geliyor! İlk görüntüler


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By DeepSilence

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Mayıs 2023, 11:02   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Instagram’dan Twitter rakibi uygulama geliyor! İlk görüntüler




Instagram’dan Twitter rakibi uygulama geliyor! İlk görüntüler
Www.TrendForum.Net



Meta, bir süredir Twitter benzeri yazı odaklı bir Instagram platformu üzerinde çalışıyor. Merkeziyetsiz olmayı hedefleyen bu platform aslında Instagram’ın dönüştürülmüş hali olacak. Son zamanlarda uygulamanın nasıl görüneceği ve ne zaman çıkış yapacağıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Twitter benzeri Instagram, Haziran’da çıkabilir
Sosyal medya fenomeni Lia Haberman tarafından hazırlanan yeni bir rapora göre Meta, Twitter rakibi uygulamada önemli bir yol katetti. Buna göre projeden “Instagram’ın sohbetler için yeni metin tabanlı uygulaması” olarak bahsediliyor.



Uygulamanın henüz Instagram’dan farklı bir ismi bulunmuyor, ancak proje ismi olarak “P92” veya “Barcelona” adıyla anılıyor. Aslında tamamen Instagram’a bağlı olarak çalışması bekleniyor. Kullanıcıların mevcut Instagram hesaplarıyla entegre olacak ve ayrı bir hesaba gerek duymayacak.

Buna göre Twitter benzeri uygulamada Instagram takipçi sayısı, kullanıcı adı, biyografisi ve doğrulama rozeti gibi temel profil öğeleri de yer alacak. Sızdırılan tasarım görsellerine göre Instagram’a benzer bir tasarım olduğunu söyleyebiliriz, ancak metin odaklı bir akış olacak.

Instagram’ın yeni uygulaması ayrıca kullanıcılara bağlantı, fotoğraf ve video ekleme desteği de sunacak. Twitter’dan farklı olarak gönderilere 500 karakter yazmak mümkün olacak. Uygulama, Instagram’dan farklı olarak birçok ayarı kullanıcıya bırakacak.

Twitter ile rekabet edecek uygulamanın ilk testleri Haziran ayında başlayabilir. Ancak Instagram’ın ana şirketi Meta, bu söylentiler hakkında henüz açıklamada bulunmadı.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
Papatya bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 20 Mayıs 2023, 20:58   #2
Çevrimdışı
Yanıt: Instagram’dan Twitter rakibi uygulama geliyor! İlk görüntüler




Instagram gün geçtikçe kendini güncelliyor, daha çok sevmeye başladım
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
geliyor, görüntüler, instagram’dan, rakibi, twitter, uygulama, İlk


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Twitter’ın, Instagram Yakın Arkadaşlar Benzeri Özelliğinde Gizlilik İhlali Yaşandı DeepSilence Twitter 1 09 Mayıs 2023 01:07
Jack Dorsey’in Twitter Benzeri Bluesky Uygulaması Android’e Geliyor KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 20 Nisan 2023 17:13
Elon Musk düğmeye bastı! Twitter'a yapay zeka geliyor DeepSilence Twitter 0 12 Nisan 2023 19:37
Elon Musk duyurdu: Twitter’a uzun tweet özelliği geliyor Beatrice Twitter 0 07 Kasım 2022 22:57
Instagram Uygulamasından Gönderi Zamanlama Mümkün Hale Geliyor KoJiRo İnstagram 0 23 Ekim 2022 11:20




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net