Forum Logo




Bir Kadının Seni Bedava İlgi İçin Kullandığını Nasıl Anlarsın?

Kadın ve Erkek İlişkilerine Dair Tüm konulara buralardan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Ağustos 2023, 09:23   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Bir Kadının Seni Bedava İlgi İçin Kullandığını Nasıl Anlarsın?




Bir Kadının Seni Bedava İlgi İçin Kullandığını Nasıl Anlarsın?
Www.TrendForum.Net

Kadınlar bazen hiç çekici bulmadığı ve bir şey düşünmediği erkeklerle iletişimde kalır, görüşür ve sohbet ederler. Temelde adama ilgisi yoktur ve bir şey beklememektedir. Burada kadın aslında adamla zaman geçirmeyi sevebilir bundan keyif alır ancak aslında adamı sadece arkadaş olarak görüyordur. Bundan dolayı da tüm iletişim aslında çok basit sosyal normlar altında ilerler. Kadın, erkeği bedava için kullanıyordur ama olay erkek tarafından farklı algılanır. Erkek kendi kafasında bu kız benden hoşlanıyor, beni istiyor, her şey çok iyi gidiyor ve kesin bir gün sevgili olacağız o yüzden iyi giden sohbetimizi bozmayayım diye düşünür. Erkek umutludur sadece kadının zamana ihtiyacı olduğunu düşünür ve efendi erkek modunda oynamaya devam eder. Bir gün kızın kendisini seçeceğini ve sevgili olup mutlu ilişki yaşayacaklarını düşünür. Tabi ki bu durum gerçekleşebiliyor ama çok daha nadir olasılıklarla çoğu durumda erkek bedava ilgi için kullanılmaktadır ötesi olmuyor. Şimdi bu karmaşık durumu nasıl anlayacağınızı anlatacağım.


1. Kadının İlk Mesajı Atmaması ve Buluşmaya Davet Etmemesi

Kadının seni kullandığını anlamanın basit yollarından birisi ise kadının ilk hamleleri hiç yapmamasıdır. Aranızda iyi samimiyet ve sohbet olmasına rağmen kadın seni pek sallamıyor gibidir. Sen ona mesaj attığında cevap verir ilgili görünür veya seninle belirli sürede bir görüşür ama hiç ilk hamleyi yapmaz. Sen yazmazsan o da yazmaz. Bu durumda her şeyi sen yaparsın yani günaydın mesajını atan sen olursun, sohbet başlatan ve devam ettiren sen olursun.

Temelde flört döneminde her şeyi erkeğin yapması normaldir ama burada belirli bir seviyeyi geçmişseniz kadının da hamle yapması gerekiyor. Mesela çoğu flörtümde konuşmayı ben başlatırım çünkü arada cinsel gerilim yüksektir kadın basit gözükmek istemez o yüzden sorun yoktur ama çoğu erkek kadınla arasında cinsel gerilim yaratamıyor gereğinden fazla samimiyet ve sohbet oluyor. Bu durumda kadın sana yazmıyorsa aslında seni bedava ilgi için kullanıyordur ve en iyi ihtimalle yedek listesindeki bir sürü erkekten birisin. Bir gün seni seçeceği umuduyla yaşar durursun. Bu tür şeyler efendi erkeklerin başına çok sık geliyor.

2. Flört Etmene İzin Vermemesi

Bir kadın seni bedava ilgi için kullanıyorsa onunla flört etmene pek izin vermez. Bedava iltifatlarını kabul eder teşekkür eder ama konuyu flörtten kaydırır. Sen tam flört edecekken bir anda konuyu ya bak ne oldu geçen gün diyerek değiştirir. Sen bir türlü olayları bağlayamazsın rahatça flört etmene izin vermez ama bunun dışında seninle baya derin şekilde konuşabilir. Burada en kötü ihtimal ise sana başka erkekleri anlatması veya eski sevgilisinden bahsetmesidir. Kadın seninle baya rahat iletişim kurar ama bir türlü flört edemezsiniz. Bu açıdan kadın sohbetin gidişatını kontrol altına almıştır ve çerçeve kontrolü kadındadır. Erkek ise burada risk alıp agresif gitmek istemez zaten samimiler neden aramız bozulsun ki diye düşünür. Sohbet fazla samimi ve arkadaşça gidiyorsa üzgünüm dostum ki o kızla ne kadar yakın olursan ol kız karşında otursa da onu elde etmeye yabancı bir erkekten çok daha uzaktasın. Yabancı bir adam gelip doğru tanışarak o kızı 1 haftada tavlar ama sen aylarca uğraşsan tavlayamazsın çünkü yanlış çerçeveye çoktan girdin bile arkadaşısın ve seni bedava ilgi için kullanıyor. Hem seni durduk yere reddetmesi içinde bir sebep yok sonuçta bedava ilgi veriyorsun belki fayda sağlıyorsun. Kadınlar bedava ilgiyi sever etraflarında uydu bir sürü erkek tutarlar, neden tutmasın ki?

3. Dokunmana İzin Vermemesi

Benim için en bariz şeylerden birisi kadının fiziksel temasa izin vermemesidir. Bu tür şey başıma pek çok defa geldi. Kadın temasa izin vermiyor ve bu gelecekte düzelecek diye beklesen de 4-5 buluşma geçmesine rağmen ilerleme kaydedemiyorsan artık o kadına ilgi vermeyi kesmelisin. Bu hataya geçmişte pek çok kez düştüm ve büyük bir ders aldım.

Çoğu erkek her şey için çok erken kızın zamana ihtiyacı var bir gün dokunmama izin verecek niyetimi zaten biliyor diye düşünür ama beklenen o gün asla gelmez. Kadın dokunmana izin vermez sende dokunmazsın ama beklemeyi tercih edersin çünkü her şey iyi gidiyordur. Buluşmalar geçmesine rağmen hep bir aşamada takılı kalırsın bir türlü ileri gidememişsindir. Bu durumda beklemeye devam edersin ama sabrında azalmaya başlar. Kadın seni bedava ilgi için kullanıyordur aslında seninle bir şey düşünmüyordur ama bunu sana direkt söylemez. Sadece erken der veya sürekli geçiştirir. Bazen de ''teması sevmiyorum ben ya'' diyerek bunu kişisel algılamanı da engeller. Hmm kadın demek ki sevmiyor diye düşünerek bu kıza yazmaya devam edersin. Ayrıca hali hazırda bu kıza baya yatırım yapmışsındır ve sonuç almaya yakın hissedersin. Yatırım yaptığın içinde o kızı silmeye korkarsın çünkü 3-4 buluşma olmuş o kadar sohbet var dersin neyse yatırıma devam edeyim dersin ama sen batan şirkete yatırım yapan birisindir. O işten kazançlı çıkamayacaksın ve kaybedeceksin çünkü başka bir erkek senden öne geçtiğinde senin tüm yatırımın buharlaşır. O yüzden oyunda hiçbir kadına fazla yatırım yapmamalısın bazı erkekler aylarca bi kıza yatırım yapıyor ve sonuç olarak ne oluyor? Kız başka adamı seçiyor sen gümlüyorsun.

Bir kadının dokunmama izin vermemesi benim için bir işarettir. Bu durumda bir iki buluşma beklerim ama ilerleme yoksa son buluşmada işi netleştiririm. Teması tekrar denerim ve yine kadın izin vermiyorsa buluşmayı bitirir kadını hayatımdan atarım. Kimseye bedava ilgi vermem.

4. Sadece Kendinden Konuşuyorsa

Kadının seni kullandığını ve sana gerçekten ilgisi olmadığını anlamanın en iyi yolu ise kadının bencilce hep kendisinden konuşmasıdır. Seninle ilgili derin sorular sormaması, seni merak etmemesi ve önemsememesidir. Bunu anlamak genel olarak basittir kadın hep kendinden konuşur, kendi gününü anlatır, kendi saçmalıklarını konuşur durur. Sende onu dinlersin ne de olsa kadın yatırım yapıyor diye düşünürsün doğru yoldayım diye düşünürsün. Teoriye göre aslında doğru yoldasın ama kullanılıyorsun ince bir nüans hatası yapıyorsun. Kadın seninle ilgilenmiyor yani sana derin sorular sormuyor, seni sorgulamıyor ve test etmiyor. Sadece kendini anlatıp duruyor seni bir flört olarak değil arkadaş olarak görüyor.

Hoşlanan kadın erkeği soru bombardımanına tutar. Sana pek çok soru sorar ve seni test eder bu ise iyidir çünkü arada çekim var demektir. Seni sorgular, bir sürü soru sorar ve hayatını öğrenmek ister. Kim olduğunu iyi anlamaya çalışır işte burada bu iyidir. Kadın konuyu sana getiriyorsa her zaman iyi yoldasın demektir. Bu eksikse ki bu durumlarda eksiktir kadın seni gerçekten umursamıyordur.

5. Kadının Seni Bir Şey İçin Kullanması

Bazı erkekler kadını etkilemek için araya bazı şeyler koyabilir. Ona araba sürmeyi öğretmen, yabancı dil öğretmen, ona dans öğretmen veya ona bazı avantajlar sağlaman gibi şeyler olabilir. Mesela seninle bedava yemek yemesi, bedava mekanlara girmesi, bedavadan evinden alınıp eğlenip evine bırakılması gibi şeyler olabilir. Kadın seni çekici bulmuyordur ama sen ona bedava bir sürü şey sunuyorsundur çünkü bir gün beni seçecek bana verecek diye hayaller kurarsın ama kullanılırsın. Bir türlü bir ilerleme olmaz hep bir direnç vardır. Kadın senin bu sunduğun imkanlardan faydalanır ve bu iş böyle gider.

Açıkçası kadını etkilemek için bir şeylerin kullanılmasını önermem. Burada kadın senin verdiğin her şeyi kullanır ama geri dönüşte sen ne elde edersin? Hiçbir şey. Buna en bariz örnekler mesela sınıf arkadaşın kızın sana ödevlerini yaptırması, iş arkadaşın kızın sana iş kitlemesi, spor salonundaki kızın seni antrenör olarak kullanmasıdır. Kadın spordayken sürekli yanına gelir bir şeyler sorar hareketleri öğretirsin ama ilerleme olmaz. İlkte kız bana bayıldı yürüyor diye düşünürsün keyfin yerindedir spordaki diğer elemanlara havanı basarsın ama sonuç ise hüsran olur. Kadınlar erkeklerin zaaflarını kullanmakta çok ustadırlar ve çoğu erkek amatördür bunu anlayamaz.

6. Beden Dili Sinyallerinin Kapalı Olması

Kadının sana bakışlarının boş olması veya göz teması kurmaması, saçlarıyla oynamaması, seninle buluşurken süslenmemesi, buluşmaların çok casual geçmesi ve beden dilini sana genel olarak kapatmasıdır. Bu tür sinyaller uzun süredir kapalıysa kadın senden hoşlanmıyordur.

Pek çok erkeğin anlamadığı şey kadın madem beni beğenmiyor benden hoşlanmıyor ne diye benimle konuşuyor benimle buluşuyor ve bana ümit veriyor diye düşünebilirsin. Kadın psikolojisini anlamak zordur ve kadınlar ilgiyi seviyor. Kadının sevgilisi olsa bile başka erkeklerden ilgi görmek hoşuna gidiyor. Sonuçta bedavaya ilgi görüyor bunun için bir şey yapmıyor ve kadınlar etrafında bir sürü erkek tutmayı sever. Benden çok erkek tanıyan kızlar var ve bu çoğu erkekle sohbet ediyorlar ama bir şey olmuyor. Neden? Kadın o erkekleri kullanıyor. Bende açıkçası zamanında çok kullanıldım çünkü hep sonuç almaya yakınım bu kız bende diye düşünüyordum ama olayları net anlamak tecrübe gerektiriyor. 6-7 kez buluştuğum bir şey yapamadığım kızlar oldu 2014-2016 yılları arasında ve bu dönemde bu şeyleri anladım. Bunu çözdüğümde genel olarak beden dillerinden bana arzuları olmadığını anladım. Bende bu kadınları hayatımdan attım beleşe ilgi yok. Bu kızlar genelde onları sildiğinizde panikliyor seni tekrar uyduya almak istiyorlar. Beni neden sildin, bir şey mi oldu diyerek tekrar görüşmek istiyorlar ben ise kabul etmiyorum. Yedek listesinden çıkıyorum ve kadın oraya geri gelmemi istiyor. Ayrıca bu kızlar başka kızlarla görüşmeni de pek istemez sanki senden hoşlanıyormuş gibi yapar ama temelde amacı tüm bedava ilgiyi kendine çekmektir. Başka kızları kötülüyor ve engelliyor ama sana da bir şey vermiyorsa kullanılıyorsun dostum. Tüm bunları anlamak biraz ileri seviye konsept ama umarım anlatabilmişimdir.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anlarsın, bedava, bir, kadının, kullandığını, nasıl, seni, İçin, İlgi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Çubuktan Çıkan Bedava Dondurmayı Vermemek İçin Nerden Aldıysan Oraya Git Diyen Bakkal Asi Ruh Trend Sözlük 2 08 Mayıs 2023 23:31
Terazi Burcu Erkeğinin Seni Gerçekten Sevdiğini Nasıl Anlarsın? Asi Ruh Terazi 0 28 Mart 2023 23:58
Aslan Burcu Erkeğinin Seni Gerçekten Sevdiğini Nasıl Anlarsın? Asi Ruh Aslan 0 26 Mart 2023 11:45
Yengeç Burcu Erkeğinin Seni Gerçekten Sevdiğini Nasıl Anlarsın? Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 19:02
Koç Burcu Erkeğinin Seni Gerçekten Sevdiğini Nasıl Anlarsın? Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 14:21




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net