Forum Logo




Kadınlara Asla Bedavaya İlgi Verme

Kadın ve Erkek İlişkilerine Dair Tüm konulara buralardan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Ağustos 2023, 09:23   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Kadınlara Asla Bedavaya İlgi Verme




Kadınlara Asla Bedavaya İlgi Verme
Www.TrendForum.Net

Dünya genelinde erkeklerin çoğunun yaptığı en büyük ve en aptalca hata kadınlara sosyal medya da sınırsız bir ilgi ve onay vermektir. Bu işin b*ku öylesine çıkmış durumda ki kadınlar binlerce beğeni ve yüzbinlerce takipçiye ulaşabilmektedir. Sırf güzel olduğu için sonsuz ilgi görmesi kabul edilemez bir şey. Erkekler gerçekçi değiller bu konuda yani seninle konuşmayan, takipleşmeyen veya flört etmeyen bir kadına ilgi göstermemelisin. Ben sosyal medya da asla konuşmadığım kadınları takip etmem ve fotoğraflarını falan beğenmem. Erkekler o kadar kötü durumda ki kendisinin hiç şansı olmadığı kadınlara bile bedavadan ilgi dağıtıyor.

İş sadece sosyal medyadan sınırsız ilgiye boğmakla kalmıyor twitch gibi platformlarda para topluyorlar daha da ilerisi onlyfans.com gibi sitede fotoğraflarını para karşılığı satıyorlar. Onlyfans.com şimdiden milyarlarca dolar büyüklükte paranın döndüğü bir site haline geldi. Erkeklerde ki muhtaçlık o kadar yüksek seviyelere gelmiş durumda ki ona asla ilgi göstermeyecek kadından sanaldan da olsa yalandan da olsa ilgi görmek için para ödüyor. Bu durum erkeklerin büyük çoğunluğunun genç ve güzel kadına olan zaafiyetinden ortaya çıkıyor. Kendisine hiçbir şekilde ilgi göstermeyecek kadından para karşılığı ilgi satın almak büyük bir zaafiyettir. Bu para oyunu öğrenmek ve kendini geliştirmek için kullanılabilir.

Sosyal medyada işin b*ku açıkçası çıkmış durumdadır. Rastgele bir profile girdiğim zaman normal bir kızın 80.000 takipçiye sahip olduğuna denk geliyorum bu durum ise ''cinsel piyasa değerini'' kadının fazlasıyla yükseltiyor. Benim 80k takipçiye sahip olmam için ciddi bir ''değer üretmem veya fark yaratmam'' gerekir. İnsanların beni takip etmesi için sadece yakışıklı olmak bile yetmiyor yakışıklı erkekler bile bu düzeye dizilerde ve filmlerde oynamadan çıkamıyorlar. Burada tek başına görünüş yetmiyor erkek değer üretmeli ve fark yaratmalıdır. Oysa bir kadın bedavadan direkt tepeye çıkabiliyor. Sadece güzelliği üzerinden para kazanıp kendine iyi bir hayat kurabiliyor bunların tümünü ise kadınlara bedava ilgi dağıtan erkeklere borçlular.

Kaybeden erkekler özellikle çok fazla güzel kadını takip ediyorlar oysa ben beni geri takip etmeyen veya mesajıma cevap vermeyen bir kadını asla takip etmem. ''İlgi'' erkeğin en büyük silahı iken ''cinsellik'' kadının en büyük silahıdır. Bu açıdan erkekler değerli zaman ve emeklerini boşa harcamaktadır bu ise piyasada ilgi bolluğu oluşturmaktadır. Bu durum ise kadınların sanal dünyada farklı şeyler hissetmelerine ve prenses sendromlarının tatmin olmasına yol açmaktadır.

Gerçek hayatta önemsemediğiniz bir kadın sanaldan fazlasıyla ilgi görmektedir bu ise gerçek dünya ile sanal dünya arasında ki farkı açmaktadır. Evinde oturan kız aynı anda farklı yerlerden yüzlerce erkeğin ilgisini çekebilmektedir ve bu ilgiyi para kazanmak için bile kullanmaktadırlar.


Erkeklerin burada dikkat etmesi gereken ve yapmamaları gereken şeyler var:
  1. Kadınlara asla bedavadan ilgi verme.
  2. Kadın ilgiyi hak ederse ona ilgi göster
  3. Kadın seni geri takip etmiyorsa veya mesajına cevap vermiyorsa onu takip etme/fotoğraflarını beğenme.
  4. Zamanını kendini ve oyununu geliştirmek için harca
  5. Sürekli sanal ortamlarda akşama kadar kadın arayan düşük değerli beta erkek olma
  6. Kendini geliştirmek için kaynaklarını kullan. Spor yap, sosyal yeteneklerini geliştir, kadınları etkilemeyi öğren ve tarzına dikkat et.
  7. Takipçi kasan kadınları asla takip etme.
  8. Gerektiğinde bir kadını cezalandırmak için sosyal medyandan engelleyebilirsin.

Kadınların ilgiye ne kadar hassas olduklarını fark etmişsindir ve sosyal medyada bu ilgiyi yani değerli hazineni boşa harcama. Asla ve asla bir kadına bedavadan ilgi gösterme.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
asla, bedavaya, kadınlara, verme, İlgi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kilo Verme İle İlgili En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları DeepSilence Kilo vermek istiyorum 0 19 Haziran 2023 17:01
Kargoyu Bedavaya Getirmek İçin Fazladan Ürün Satın Almak Asi Ruh Trend Sözlük 11 02 Mayıs 2023 16:43
Ruh Haliniz Kilo Verme Sürecini Nasıl Etkiler? Asi Ruh Kilo vermek istiyorum 0 02 Mayıs 2023 15:19
Nuri Alço'dan Serenay Sarıkaya'ya gönderme: Biz bedavaya oynamışız Zeytin Ünlülerin Dünyası 0 19 Nisan 2023 12:46
Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Bedavaya gidiyorlar KoJiRo Fenerbahçe 0 24 Haziran 2022 21:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net