Forum Logo




Kahve Falında Koç Görmek


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 01 Mayıs 2023, 23:08   #1
Çevrimiçi
Kahve Falında Koç Görmek




Kahve Falında Koç Görmek
Www.TrendForum.Net


Kahve falında koç görmek, sanılanın aksine oldukça olumlu bir biçimde yorumlanır. Eşler arasında zaman zaman tatsızlıkların olması oldukça olağan bir durum olduğu için hayatınızın beklendiği gibi yolunda gideceğini, sizi yolunuzdan ayırmaya çalışanların başarılı olamayacaklarını gösterir. Aslında arası çok iyi olan arkadaşların ya da aile bireylerinin simgesi olan bir figürdür. Hayatın rayında ilerlemesi, iyi insanlarla arkadaşlık kurmak ve uyumlu bir aile edinmektir.



İş ortamında bazı sorunlar yaşanacağını ancak bu sorunların kesin bir biçimde çözüleceğini gösterir. Evinde sorun yaşayan eşler, ebeveynler ve çocuklar için uzlaşmaya varmak ve uyumlu bir biçimde yaşamak anlamındadır. Özellikle çocuklarıyla ilgili çeşitli problemler yaşayan annelerin bu konuda uzman desteği alarak sorunları çözebileceklerini gösterir. Ayrıca ailesiyle sürekli hiçbir sebep olmadan çatışan, belli bir yaşı geçmiş ancak hala kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan çocuklar için falda bu figürü görmek büyük bir düzelme ve değişiklik yaşanacağı anlamına gelir.

Sürekli kız kıza takılmaktan sıkılmadın mı? Etrafında senden şans isteyen ve seni beğenen biri var, eğer biraz daha dikkatli bakarsan onu görmen an meselesi. Adeta burnunda dibinde olan bu kişi, senin onu fark etmemenden sıkılmaya başladı. Sana açılmak için boş anını kolluyor ama arkadaşlarına kendini kaptırdığın için bir türlü fırsatını bulamıyor.
__________________
..




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.



sağ tarafımda davam sol tarafımda rap var...

Gecem itilaf devletleri
Sanki ben, İstiklal Marşı'yım



 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
falında, görmek, kahve, koç


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kahve falında ayakkabı görmek Astrea Kahve Falı 0 22 Mart 2023 01:13
Kahve Falında Ada Görmek Astrea Kahve Falı 0 22 Mart 2023 01:11
Kahve Falında Abajur Görmek Astrea Kahve Falı 0 22 Mart 2023 01:11
Kahve Falında Tay görmek Astrea Kahve Falı 0 22 Mart 2023 01:10
Kahve falında CİN görmek Astrea Kahve Falı 0 22 Mart 2023 01:09




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net