Forum Logo




Kahve Falında Koç Başı Görmek


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 01 Mayıs 2023, 23:09   #1
Çevrimiçi
Kahve Falında Koç Başı Görmek




Kahve Falında Koç Başı Görmek
Www.TrendForum.Net


Kahve Falında Koç Başı Görmek
O kadar çok zamandır bekliyor olmana rağmen bir türlü gerçekleşmeyen ve gerçekleşmesi için de senin hem her şeyi yapıyor olmana hem de büyük bir sabır ile olmasını istediğin zamanın gelmesini de işaret etmektedir. Sen o kadar büyük olan bir sabır ile bu durumun gerçekleşmesi için bekledin ki aniden bir anda bu durumun gerçekleşmesi ve birden de hayallerine kavuşmuş olmandan dolayı oldukça etkili bir şekilde de sevineceksin. Her şey bu kadar senin için yoluna girmeye başlamış iken sen şımarmak ya da ellerinde olan ile idare etmek yerine her an daha da çok olsun diye asla yetinmeyi de tercih etmez isen işte o büyük bir heyecan ile kavuşmuş olduğun tüm her şeyi de bir an içerisinde tekrar kayıp edebilecek olmana da işaret eder.


Senin bir süre önce başvuru yapmış olduğun fakat olmasına da pek bir olanak tanımıyor olduğun şeylere de işaret etmektedir. Sen her ne kadar pek de olmaz diye ümit etmiyor olmana rağmen sırf başvuru yapmış olmak amacı ile başvuru yaptığın bu yerden seni oldukça mutlu edecek olan bir haber ile de karşı karşıya geleceksin. Adeta senin hayatın üzerinde oldukça büyük etkilere sahip olacak olan bu durum senin hayatının her anında büyük mutlulukları da sana getirecektir.
__________________
..




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.



sağ tarafımda davam sol tarafımda rap var...

Gecem itilaf devletleri
Sanki ben, İstiklal Marşı'yım



 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başı, falında, görmek, kahve, koç


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kahve Falında Koç Görmek Astrea Kahve Falı 0 01 Mayıs 2023 23:08
Kahve Falında Ada Görmek Astrea Kahve Falı 0 22 Mart 2023 01:11
Kahve Falında Tay görmek Astrea Kahve Falı 0 22 Mart 2023 01:10
Kahve falında CİN görmek Astrea Kahve Falı 0 22 Mart 2023 01:09
Kahve Falında Hayalet Görmek Beatrice Kahve Falı 0 29 Eylül 2022 18:15




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net