Forum Logo




Koç Burcu Nelerden Nefret Eder?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mart 2023, 14:41   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Koç Burcu Nelerden Nefret Eder?




Koç Burcu Nelerden Nefret Eder?
Www.TrendForum.Net

Koç Burcu Nelerden Nefret Eder?
Koç kırk saatte bir adım atan, yolun ortasından tıntın yürüyen, hareket etmek için meclisten karar bekleyen hantal insanlardan öncelikle nefret eder! Kendisi pek seri olduğu, koşar adım yürüyüp hevesle hazırlanıp kapılarda ağaç olmanın ne demek olduğunu bildiği için, bu tarz ağır vasıtaların üstünü baştan çizer! Mesele nefret etmek olunca herkesin listeleri kabarır, Koç’unki de birçok insanla yarışır. Peki Koç en çok nelerden nefret eder!
Yenilgiye uğramaktan

Mücadele etmeyi yaşam amacına denk tutmuş, kazanan olmadığı maçların rövanşları için randevu defterlerini ağzına kadar doldurmuş, doğuştan galibiyet yeminli Koç; yenilgiyi olgunlukla karşılar, bu defa da böyle olsun der mi? Demez! Bilakis sinirinden ölür, öfkesinden kudurur! “Kesin bir bit yeniği var bu işte, acaba torpil mi yaptılar, kesin şike var” diye ortalığı birbirine katar ama sessizce köşesine çekilmez. Koç yenilgiye uğramaktan nefret eder, hele ki bileğini bükeceği aşikâr olan bir mücadeleden galip ayrılamadıysa, o konu asla kapanmaz!
Rutine girmekten

Koç girişimci bir ruha sahiptir, başlangıçları sever! Aklına bir fikir düşünce, tez elden hayata geçirmek için canını dişine takar, uykularından azaltır gündüzlerini çoğaltır, hemen projesi vücut bulsun diye dört nala koşar, hiç çabalamadığı kadar çabalar! Ancak sadece başlangıçta! Koç’un işi yeni bir atılım yapmak, başlangıç safhasında başka ellere teslim edip yenisi için kafa patlatmaktır. Yani fikri hayata geçen Koç ekibi toplar, iş bölümü yapılır, Koç aynı maratonu yeniler, yeni bir atılım için kendini azıcık geri çeker ve çok geçmeden tozu önden kendi ardından gelir, serüven yeniden başlar! Böyle bir ruh, her gün aynı masanın başında oturup, aynı işi yapsa sizce mutlu olur mu? Peki bu sabırsız kimse rutine girdiği yerde soluk alabilir mi? Koç birbirinin aynı, sürprizsiz, heyecansız, rutin bir yaşamdan nefret eder!
Her şeyi kuralına göre yapmaktan

Koç’un düzen bozmakla, anarşist olmakla ilgili bir arzusu yoktur. ama ona yasak deyip kan basıncını artırmayın, şimdiye kadar bunu yapan çıkmadı demeyin, Koç’u challenge’a sokup asileştirmeyin. Sarı çizgiyi geçmek tehlikeli ve yasaktır metro uyarıları kulağına çalınan Koç muhakkak bir ayağını sarı çizginin ardına iter, “ne tehlikesi çocuk oyuncağı” dercesine etrafı seyreder! Toplum içinde aykırılık yapmak, yasakları delip asi çocuk olmak değildir derdi! O kendisine ve herkese yapılamaz denen her şeyi yapabileceğini, korkusuzca her işe kalkışabileceğini, aslında cesur yüreğini göstermek ister! Yoksa kimseyle bir alıp veremediği olmayan Koç’un tek derdi yasaklarladır.
Asabi olduğunun düşünülmesinden

Koç öfkesi herkesçe bilinir, haklı haksız yükselmeleri temiz kalbinin hikmetiyle değerlendirilip Koç sevilmeye devam edilir. Ancak bazen çok haklı öfkeler yaşasa, yerinde kim olsa aynı şeyi yapsa da “Koç değil mi parladı geçti, yine buldu kızacak bir şey sinirini parlattı yaktı” denir! İşte Koç’un tüm itirazı dokuza çıkan adının sekize inmeyişinedir. Bir de açıkça söylemeyen, imalı imalı konuşan, hasır altından laf çarpanlar yok mu; işte onlara nefretin ötesinde bir duygu besler, resmen ifrit olur! Haklı da olsa Koç siniri denmesine, sinsice sohbete iliştirilen eleştiri barındıran gizli laflara sinir olur Koç!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, eder, koç, nefret, nelerden


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Nefret Ediyorum.. Beatrice Kafamıza Göre 9 09 Haziran 2023 14:26
Nelerden vazgeçmek zorunda kaldınız ? Sır Trend Sorular 1 26 Mart 2023 04:39
Koç Burcu Kadını Özellikleri - Koç Burcu Kadını Nelerden Hoşlanır? Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 13:00
Nelerden Asla Taviz Vermezsin ? Sır Trend Sorular 2 19 Mart 2023 02:48
Balık Burcu Nelerden Nefret Eder? Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 23:00




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net