Forum Logo




Kova Kadınının “Orijinal” Olduğunun 6 Kanıtı!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 31 Mart 2023, 20:49   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Kova Kadınının “Orijinal” Olduğunun 6 Kanıtı!




Kova Kadınının “Orijinal” Olduğunun 6 Kanıtı!
Www.TrendForum.Net

Kova Kadınının “Orijinal” Olduğunun 6 Kanıtı!

Kim istemez Kova kadını doğmak? Özgürlüğüne tutkun, hürriyetlere sevdalı! Tüm insanlığı duyumsayan koca bir eşitlik savunucusu! Çiçeğin, ağacın, kedinin, tırtılın, kadının, erkeğin özgürce yaşama hakkını en ön sıralarda açtığı sesiyle sloganlayan, hümanist Kova! Yenilikçi; değişime ayak diremek ne kelime, kucak açan kadın, dogmalardan uzak, doğru bilinen yanlışlardan çoktan sıyrılmış! Zekâsı dâhilerden, insan sevgisi şairlerden! Dünya duyarlısı, teknolojinin piri Kova, en akıllı telefonlara pabucunu ters giydirir, Android’lere tövbe ettirir!
Herkes ayrıksı dersin varsın, Tarkan’a kulak ver “Sen Başkasın!”

İnsanların anlamadıkları yerde ellerini çamurla doldurmak, uzanamadıkları ciğerleri karalamak gibi huyları olabilir bazen! E boşuna demiyorlar mucit kafası, dahi zekası var sende! Öyle herkeslerce anlaşılman, sıradan olanlar arasına karışıp çarkın dişlisi olman mümkün değil! Tam da içgüdüsel olarak yaptığın gibi; görende bir enteresanlık hissi yaratman, girdiğin ortamda biraz cool, biraz da ayrıksı duruşunla ayrılman, bazılarınca marjinal, bazılarınca pek farklı olarak adlandırılman; hep yaratıcı zekandan! Öyle saçının rengi, kıyafetinin modeli, kurduğun iki cümleyle yaşıtlarından farklı, arkadaşlarından ayrı değilsin, sen başkasın!
Evlenenler göbekleri salsın, evde kurtlansın, sen laboratuvarında gençliğine gençlik, keyfine gıcır kat!

Evlilik ile arandaki mesafeyi koruduğun, sohbetinden müsaade ricalarıyla uzaklaştığın, konusunu el çabukluğuyla kapattığın, zamane flörtlerinden öcü gibi korktuğun muhakkak! Korkmayıp da ne yapacaksın! Herkes alışmış, telefon şifresi, mail kutusu, ev anahtarı, hayat ipi, uzat bacaklarını bulduğun koltuğa, at çoraplarını kanepenin yanına, toplama bulaşıkları… ne var ne yoksa partnerine teslim etmeye, her kuşun sesi aynı sanıp hizmet beklemeye bayılıyorlar! Sen! Canın ciğerin özgürlüğüne, eşitlik diye bağıran damarlarının sesine kulak tıkayıp, bir tek sana ait olmasıyla mesut olduğun yaşam alanına başkalarını sokmak ister misin? Ama dünya senin gibi başkalarla dolu! O kadar da korkma J
Marjinal değil, orijinal diyeceksiniz!

Diğerlerinden farklı oluşun değil, şahsına münhasır oluşun mevzu bahis! İnsanlar kendi gibi olmayandan, bilip kontrol altına alamadıklarından hep çekinmiş, bir adım geride durmuşlardır! Körün istediği bir göz demiş atalarımız, destursuz masana oturanı da sevmediğine göre, iki kere düşünüp bir konuşsunlar, marjinal deyip biraz da uzak dursunlar, senin için pek ala! Beyninin ne kadarını aktive edersen o kadar “farklı” görünüyorsun malum! Ee Einstein’i sıradan biri mi?
Milenyumda Meydan Larousse’lar raflardan kalktı, meydan boş değil, sana kaldı!

Gel geç gönüllülerden değil, merak ettiği alanda derinlemesine bilgi sahibi olan, ayakları yere sağlam basan, tutarlı bir bilim insanı oldun hep! Hurafelerden uzak, mantıklı olana yakın durdun! Zamanın gereklerine çabucak ayak uydurup, yarınlara kapı araladın! Ansiklopedileri zihnine bir güzel yerleştirdin, tüm sözlülerden pek iyiyle geçtin! Artık denizde kum sende bilgi ama kanaat edip doyar mısın? Şimdi sıra teknolojinin sürekli gelişen yeni bilgisinde! Her gün değişse takibin sağlam, bilgin tamam olur!
Ah bir de şu canlıya beslediğin sevgi olmasa cehaletten çok gem vurur, bilgisize pek yüksekten bakarsın ya! Senin de zaafın bu insan seviyorsun!

Kitabın arka kapağını okuyup üç gün konuşana, vikipedi bilgisini ansiklopedik sanana pek kızarsın da çok üstüne gelinmezse elleşmez, uzağında kalırsın! Bilgisiz karşısında üzülür, bilgili taklidi yapan bilgisiz karşısında en çok öfkelenirsin! Ama senin de huyun! Oyu, çöpü, insanı, hayvanı… doğadaki her canlıyı, eşyayı sever, dertleriyle dertlenmeyi boyun borcu kabul edersin! Herkesin eşit haklara sahip olduğu, birbirini kolladığı bir dünya için nelerini vermezsin!
Senin için aşk fizyolojik bir ihtiyaç, bilim ilerletilmesi gereken bir uğraş!

Duygularını aldırmış olduğunu düşünenlere azıcık kız ama çok da kızma, bilim denen şey duyguları laboratuvar kapısında bırakmayı, eşitlik; merhametten arınıp adil paylaşımın soğukkanlılığıyla karar vermeyi gerektirir! Aşka gelince, ortak paylaşımlarının keyiflendirdiği özel bir arkadaşlık biraz da üremek ve çoğalmak için gerekli hormonel hareketlilik denebilir! Bilmenin tadına varmayan bilmez, araştırmaya bir başladın mı kimseler seni kitabın başından kaldıramaz, elektrikler gitse de sen gitmezsin; teknolojik ışık sağlayıcıların, yoksa mum, yoksa çakmak, yoksa… ampul boşuna mı icat oldu, peki matbaa… bilgiyi öğrenme ve yayma, müthiş bir haz alanıdır! Değil mi Kova?
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
kadınının, kanıtı, kova, olduğunun, “orijinal”


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
plajda Türk olduğunun belli etme durumları Beatrice Trend Sözlük 10 15 Kasım 2023 15:01
Koç Burcu Kadınının Yenilmez Olduğunun 7 Kanıtı! Asi Ruh Koç 1 22 Mart 2023 21:01
Koç Burcu Kadınının Stili Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 15:48
Yengeç Burcunun Açık Ara En İyi Burç Olduğunun 17 Maddede İspatı Fiona Yengeç 10 11 Mart 2023 20:43
Disney Plus, ikinci yerli orijinal dizisi 'Dünyayla Benim Aramda'yı duyurdu Beatrice Yerli Diziler 0 14 Temmuz 2022 15:06




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net