Forum Logo




Kova Burcunun Hayat Mottosu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 31 Mart 2023, 21:00   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Kova Burcunun Hayat Mottosu




Kova Burcunun Hayat Mottosu
Www.TrendForum.Net

Kova Burcunun Hayat Mottosu:
Burçların hayat mottoları vol.8! Aykırı kişiliği, her şeye kafa tutma kapasitesi, ilkeleri ve karşınızda rasyonelizmin güçlü temsilcisi: Kovalar! Huyunu suyunu bilmeyen yoktur, aklına esip de yaptığı çoktur! Kafasına koyduğunu yapar, örgütlediği insanlarla dünyanın en güçlü ordusuna savaş açar! Kuralları bir bir yıkar, özgürlüğün güvercinini mavi göklere salar. Yani kısaca halkın kahramanı, kötülerin bir numaralı düşmanı. Şimdi gelir “admin kesin Kova burcu” yorumları!

Doğalarında var bir kere karşı çıkmak, muhalefet olmak. Kötü giden her şeyin önüne geçip devrimler yapmak. Otoritelere karşı çıkıp kendi düzenini kurmak. Tabii işin o kısmında kendisinin de en azılı diktatörden farkının kalmadığını atlayıveriyor arkadaş. Neyse. Kovaların en önem verdiği konu belki de eşitlik! En hassas noktası ise toplumsal duyarlılığı! İnsancıl bir yapısı var sonuçta, bakma sen öyle soğuk durduğuna. Kendisinden ödün vermeyi sevmez, bağımsızlık bayrağını semaya çekmeden görevini bitirmez. Kısıtlayıcı her şeye karşı tavrı nettir. Önceliği her zaman prensipleridir!

Geleneksel olan, kalıplaşmış bütün düşüncelerin karşısında kaya gibi sağlam duran, tabuların hepsini bir bir yıkmak için hayatta kalmaya çalışan devrimci Kova, yeniliğin ve değişimin savunucusudur. Fikirleri, tavrı o kadar nettir ki “böylesine inovatif bir insan nasıl bu kadar sabit fikirli oluyor” diye de sorgulamıyor değiliz. E her insan kendisiyle çelişiyor bazen. O da tuzu biberi olsun. Bir olay karşısında açık fikirliliğini sonuna kadar yansıtıyor, farklı bakış açısıyla alternatif çözümler üretiyor. İmkansız diye tabir edilen şeylere inanmıyor, umudunu her daim cebinde taşıyor. Yeri geldiğinde kural tanımıyor, her zaman daha iyisi için büyük atılımlar yapıyor! Belki senin de haritanda bir yerde maskesiz bir kahraman yatıyor?
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcunun, hayat, kova, mottosu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yay Burcunun Hayat Mottosu Asi Ruh Yay 0 30 Mart 2023 21:51
Terazi Burcunun Hayat Mottosu Asi Ruh Terazi 1 28 Mart 2023 23:57
Aslan Burcunun Hayat Mottosu Asi Ruh Aslan 0 26 Mart 2023 14:12
Yengeç Burcunun Hayat Mottosu Asi Ruh Yengeç 1 25 Mart 2023 17:36
İkizler Burcunun Hayat Mottosu Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 15:55




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net